- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Омекна вовеки ? Дали ?
Днес с приятелката ми ще правим секс...всичко е ОК. Аз съм на 18 тя е на 17 и на 2мата ще ни е за 1ви път. При целувка дигам самолета, ама като стане работата по сериозна омеква и след 20тина минути лУбовна игра никакъв го няма. Какво да ви кажа...хуя ми не ме заслужава. Винаги сме се обичали, но нашите отношения не са много добри напоследък. И сега сериозно знам, че ще кажете, че всичко е в главата ми, прегледах и други теми, и вярно, че малко се притеснявам ама не чак толкова. И какво да го правя тоя моя приятел ? Винаги съм му се радвал, а той...? А и да си кажа мацката е супер не е от нея и не съм гей. Представях си че е мъж..хаха...пак не помогна. Айде да ви видя какво ще кажете. Моля поне някой да се отнесът сериозно! Мерси
Първоначално написано от AvariqGolqma
![]()
![]()
![]()
Не се сдържах!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Прекалено много го обичам, иначе бих му отрязал главата за такова провинение. Ако живеех някаде в арабския свят вече да са му прекратили жалкият му живот.![]()
И ако може някое сериозно съветче, че утре ще провам пак и ако пак се изложа няма на можем да го преживеем.
Първоначално написано от Snickers
![]()
Да не говорим за *Омекна вовеки*![]()
![]()
![]()
поне приемаш нещата от забавната странаи по темата.. не е омекнал вовеки, спокойно
Маааайкоооу .. накъде отива светаПървоначално написано от AvariqGolqma
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Човека е искал да провери дали е гей, кво толкоПървоначално написано от Priceless
![]()
Мда, сега ми е смешно, но сутринта не беше така. Няма да забрава този поглед... кажи, че ти не си наред а не аз. Каква ирония..олеле като се видяхме и казах че е много секси![]()
![]()
купи си дилдо/вибратор, изгаси лампите, действай![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Вариант е, но се чувствам все едно имам вибратор, но са му свършили батерийте.Първоначално написано от AutumnTears
УжасТ, сигурно като стана на 25-30 и езика ще пъхам с пръст![]()
![]()
Вземи 20 таблетки виагра и си готов.
... и после цяла седмица градският транспорт ще ми се струва още по тесенПървоначално написано от gigaherz
![]()
![]()
изчукай майка си![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Нито е вариант, нито е смешно !Първоначално написано от NqkfaNikakva21
Все пак благодаря, че си изказа мнението!
е защо да не еПървоначално написано от AvariqGolqma
![]()
така ще провериш дали не си падаш по по-възрастни жени![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Е чак пък с майка си. Не ми се вярва да съм чак толкова извратен. Аз верно малко спамя, но съм и сериозен. Ако нещо друго се сещаш казувай.
много ме кефиш брат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем какво да ти кажа накрай я да ти направи свирка ...
П.П. сетих се за едно клипче=> http://www.youtube.com/watch?v=YIqttbRlJUQ
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Не заслужава свирка ! Заслужава да го тикна на тъмно и влажно място.. е аз точно това се опитвам ама не става деа..
прахосмукачка?![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ооо нее ! Хептем ще ми падне самочувствието щом съм стигнал до там. А пък ме е яд, че ако човек ме види по улицата ще каже че съм нормален.
точно това клипче търсех да му дам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бтв що не го клъцнеш![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Ти може да не си гей,но пробв ли да завреш хуя си докато е твърд в ануса си?Ако там остане твърд-означава,че уят ти е гей и обича ануси-затова пробвай с мъж(не се притеснявай,21 век сме)![]()
Първоначално написано от ItalianMafia
"Какво да ви кажа...хуя ми не ме заслужава.", "Омекна вовеки"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()