- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Омекна вовеки ? Дали ?
Ами да пък ако не стане ще викам на помощ баче кико![]()
![]()
ахахахаа ........Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
нечитави сте еййй ....
![]()
![]()
направо в тоя форум ...... мое изпадна в кома от хилеж ...
![]()
Марио
разкажи някой виц на Къци ..... йеаа мада фака ......Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
Марио
КЪЦА ПОЛЪР
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
Летели си две птици и едната попитала другата :"Накъде да завием?" - ето тоя виц и кажи .. намерих го в Уикипедия ... там има специален раздел за Къци ...![]()
![]()
![]()
Поклон !!!
![]()
Марио
Ами пич кажи на мацката какво точно да прави, кажи и какво ти харесва най-много и няма как да не стане. Ако пък пак стане гаф не се сдухвай толкова, а при полужение, че си девствен и нямаш опит е нормално. А също ако тя не прави нищо за теб по време на любовната игра е нормално да става така.А темата си я бива направо ме заболя корема да се смея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Чакаме серия 3![]()
тоя ме разби ем като не те слушанакажи го няколко пути и ще слуш вече![]()
![]()
![]()
![]()
Да има и серия 3 само че сеа немам време да пиша интересничко е![]()
мек ли е режи го не струва![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам Андриан
Ако не можеш да се възбудиш, както трябва - на светло развивай действието, а ако бъзека е повече - пускай пердетата и да става каквото ще.
П.П. Потренирай малко на сухо с тоя презерватив.
Стискам ти палци.
Аз бих казала горкото момиче...Първоначално написано от slun4evka
![]()
![]()
.. Някои хора носят радост където и да отидат, а други - когато си отидат...
3 - та Серия
Ала - Бала иджи - биджи осъзнавам се на леглото с нейната ръка на хуя ми страстно биеща ми чикия върхо добре оформения и ТВЪРД пенис. (мн яка дума пенис) Нещо се бях отнесал и докато са усетя почвам аз да свършвам и руйна бяла сперма стичаща се като лава от вулкан бликаше от моя пенис ( хаха ) докато тичах гол към банята и се надявах да не срещна мама или тати в коридора.
Еее сега като прочетох какво съм написал, реших да не продължавам с по интересната част.
![]()
![]()
Тейко ти са лъзна на плочките и са потроши ?Първоначално написано от AvariqGolqma
![]()
Еле майко....няма такава темаAvariqGolqma- Завинаги в нашите сърца
![]()
Предлагам да напише книга с неговите истории..10000000%,че ще разбие паЗара![]()
Предлагам след всеки опит...било то сполучлив или не да разказва..мое съберем матриял..даже може и някой филмче да измислимЗаглавието може да е "Умирай вовеки"
Спри да си представяш мъже, по дяволите!
предлагам да пробва с някой мъж...и да си представя момиче..вземе да свърши работата![]()
аре бе герой...няма ли нови изпълнения![]()
проблема ти не е в оная работа, всичко е в главата ти... за момичетата първия път не крие кой знае какви рискове, но при момчетата може да доведе до големи травми. Гледай да не мислиш за това и всичко ще си дойде на мястото. Успех!