- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не е ли най-страхотното нещо на света ...?!
E!Евала на всички влюбени,при които любовта е споделена!Пазете си я и не я обезценявайте!![]()
![]()
Знам,че никой няма да ме послуша,но все пак ще дойде и такъв ден,в който ще оцените!
*Мitternacht......Ми че ти за какво искаш да се говори???Много ясно,че по темата...направи си твоя и в нея говори квото искаш ама не и тук !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
*Golqmumnik...........??? И за какво говориш..без страстта и удоволствието от секса ??![]()
![]()
![]()
като ви харесва толкова много женете се ко чакате
споделената да..![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
еми различни хора,различни виждания-нали знаешПървоначално написано от w3nt
![]()
Радвам се за теб,но нещата в любовта в повемето случаи започват зле и свършват още по-зле...Все пак в любовта повечето от нещата не зависят само от теб,докато в постигането на целитети отговорността и всичко си зависи само от теб...затова и като успееш си толкова щастлив![]()
Любовта може да е това, за което живееш, което те кара да си щастлив, че си жив и това което те кара да продължиш напред. Но заради нея може да си прекратиш живота и да не го искаш. Може да те накара да съжаляваш, че си се родил.
Животът е само пренос на любов. Чрез него можем да я изпитаме. Трудно е да се каже кое е по-хубаво, защото живот без любов може да има, но той не би бил истински изживян,а любов без живот никой не знае дали има, но навярно има, защото нали имаше там една фраза, че докато има хора, които помнят и обичат някого, то той не е мъртъв. Нещо такова беше. Абе любовта е безсмъртна. Зависи как я чувстваш и дали е искрена и истинска.
Няма да ви се разсърдя, ако не разберете нищо, аз сама понякога си се обърквам![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Това е щото шмъркаш много кока.Нищо,пак бих те взел,стига да нямаш кръвотечения от носа,да не сеналага да пера чаршафите,докато се чукаме.Първоначално написано от shmurkam
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
Тва на аватара ти ти ли си? Мн си секси
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Аз съм,скоро дойдох на тази планета на мисия.Радвам се,че ме харесваш,щото едни тъмни деца ме замерваха с камъни днес,добро,че костюмът ми е с титанови нишки.Първоначално написано от shmurkam
Така е, стига да я намериш
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ми не е... Не харесвам любовта. Понякога ми влияе, но не я харесвам. Кара ме да излизам от контрол, а това го мразя. По любов са ме прецаквали мноооооого лошо и за това не я обичам оттогава. Любовта е гадно нещо...
не , не е
Дам. Почти така е. Аз бих го казала с други думи, но и така бива.
Любовта.. кара ни да правим неща, които не сме си и помисляли, че можем да ги сторим. Понякога обаче не си струва. За това първо помислете.![]()
za men li4no lubovta e ne6to mnooooooo qko....
ako q spodeli6 s pravilniq 4ovek to tova bi bilo mnogo hubavo.....
no ako ne to tova bi se okazalo fatalno za nqkoi hora.....
kato se zamislq moje bi ako q nqma lubovta to ne bi imalo slance i luna,den i no6t....
pone taka e za men ...........
за кво преебаваш хубавата тема...като си толкова песимистично настроен към любовта по добре не пиши тук....освен тва като ти гледам снимката си мисля че си доста над тийн годините...и се питам...какво по дяволите правиш в този форум?!?!....форума се казва teenproblem и е за тийнеджъри...не знам за кво пишеш тъпи коментари които само дразнят другите?!Първоначално написано от haritov
Ми хубаво си е чувството и като цяло ти носи повече приятни емоции и изживявания,но колкото са повече приятните мигове,толкова повече боли след това.А винаги ще има ,,след това,, ,,след края,, ,,началото на края,, и т.н. ,защото хората не могат да запазят нищо вечно.
И тази болка ще е само в случай,че чувствата ви са взаимни.Да не говорим какво е,ако изобщо не си бил до човека,в който си се влюбил.
Така че любовта е нож с две остриета.Може да е прекрасна,но за мен не е най-прекрасното нещо на света,пък и в повечето случаи е доста нездравословна..
"Аз съм това,което оцелее от мене."
ако те интересува тинейджър е човек между 12 и 19 години аз съм на 18Първоначално написано от executor313
ти си първия който се оплаква от коментарите ми имам идея продължавай да се нервиш да се дразниш аз ще правя каквото си искам и не можеш да ме спреш
освен това има доста които са на моето мнение и те ли те дразнят?
пп
това за любовта го казвам от личен опит
некой друг въпрос да имаш
Пиеш ли си хапчетата?Най-болезненото по-съм съгласна..
Днес пишеш колко е невероятна утре колко е ужасна гадна тъп шибана не си е заслужавало да праиш толкова и така![]()
Днес пишеш колко е невероятна утре колко е ужасна гадна тъп шибана не си е заслужавало да праиш толкова и така
__________________________________________________ ________
Напротив бе хора ако ОБИЧАШ истински то никога няма да сажаляваш за това дори и ако се разделите !!!![]()
зависи
ако си с правилиня човек ,да
но след като се навършат 20 години ,според мен може да се води истинска връзка
другото си е чиста зарибявка![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Зависии .. ф моментаа мии е толковаа гадноо басии шибанатаа ЛЮБОФ пфф .. не на секии муу се дава таяя възможност да е щастлиф
![]()