.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106
    E!Евала на всички влюбени,при които любовта е споделена!Пазете си я и не я обезценявайте! Знам,че никой няма да ме послуша,но все пак ще дойде и такъв ден,в който ще оцените!

*Мitternacht......Ми че ти за какво искаш да се говори???Много ясно,че по темата...направи си твоя и в нея говори квото искаш ама не и тук !!!!!!!!!
    *Golqmumnik...........??? И за какво говориш..без страстта и удоволствието от секса ??

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    като ви харесва толкова много женете се ко чакате

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    споделената да..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от w3nt
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    не е така...
    живота е най-великото,най-голямото нещо..Любовта е просто чувство способно да ни накара да се чувстваме по -добре за определен период от време,но накрая и това чувство си отива...
    Много по-велико е да успееш в живота и да се пребориш за мечтите си

Да но ако мечтата ти е станала този човек и тои е всичко за теб ?! и то не е просто чуство то може да е смисал за живота на един човек както е при мен !!!
    еми различни хора,различни виждания-нали знаеш
    Радвам се за теб,но нещата в любовта в повемето случаи започват зле и свършват още по-зле...Все пак в любовта повечето от нещата не зависят само от теб,докато в постигането на целитети отговорността и всичко си зависи само от теб...затова и като успееш си толкова щастлив

Град
    Where streets have no name
    Любовта може да е това, за което живееш, което те кара да си щастлив, че си жив и това което те кара да продължиш напред. Но заради нея може да си прекратиш живота и да не го искаш. Може да те накара да съжаляваш, че си се родил.
    Животът е само пренос на любов. Чрез него можем да я изпитаме. Трудно е да се каже кое е по-хубаво, защото живот без любов може да има, но той не би бил истински изживян,а любов без живот никой не знае дали има, но навярно има, защото нали имаше там една фраза, че докато има хора, които помнят и обичат някого, то той не е мъртъв. Нещо такова беше. Абе любовта е безсмъртна. Зависи как я чувстваш и дали е искрена и истинска.
    Няма да ви се разсърдя, ако не разберете нищо, аз сама понякога си се обърквам
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Това е щото шмъркаш много кока.Нищо,пак бих те взел,стига да нямаш кръвотечения от носа,да не сеналага да пера чаршафите,докато се чукаме.

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Това е щото шмъркаш много кока.Нищо,пак бих те взел,стига да нямаш кръвотечения от носа,да не сеналага да пера чаршафите,докато се чукаме.
    Тва на аватара ти ти ли си? Мн си секси
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Тва на аватара ти ти ли си? Мн си секси
    Аз съм,скоро дойдох на тази планета на мисия.Радвам се,че ме харесваш,щото едни тъмни деца ме замерваха с камъни днес,добро,че костюмът ми е с титанови нишки.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Така е, стига да я намериш

Ми не е... Не харесвам любовта. Понякога ми влияе, но не я харесвам. Кара ме да излизам от контрол, а това го мразя. По любов са ме прецаквали мноооооого лошо и за това не я обичам оттогава. Любовта е гадно нещо...

Мега фен
    Град
    Earth...
    не , не е

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Дам. Почти така е. Аз бих го казала с други думи, но и така бива.
    Любовта.. кара ни да правим неща, които не сме си и помисляли, че можем да ги сторим. Понякога обаче не си струва. За това първо помислете.

za men li4no lubovta e ne6to mnooooooo qko....
    ako q spodeli6 s pravilniq 4ovek to tova bi bilo mnogo hubavo.....
    no ako ne to tova bi se okazalo fatalno za nqkoi hora.....
    kato se zamislq moje bi ako q nqma lubovta to ne bi imalo slance i luna,den i no6t....
    pone taka e za men ...........

Цитирай Първоначално написано от haritov
    от кога сте заедно от два дена? какво ще стане след няколко месеца?
    за кво преебаваш хубавата тема...като си толкова песимистично настроен към любовта по добре не пиши тук....освен тва като ти гледам снимката си мисля че си доста над тийн годините...и се питам...какво по дяволите правиш в този форум?!?!....форума се казва teenproblem и е за тийнеджъри...не знам за кво пишеш тъпи коментари които само дразнят другите?!

Град
    Бикини-Ботъм
    Ми хубаво си е чувството и като цяло ти носи повече приятни емоции и изживявания,но колкото са повече приятните мигове,толкова повече боли след това.А винаги ще има ,,след това,, ,,след края,, ,,началото на края,, и т.н. ,защото хората не могат да запазят нищо вечно.
    И тази болка ще е само в случай,че чувствата ви са взаимни.Да не говорим какво е,ако изобщо не си бил до човека,в който си се влюбил.
    Така че любовта е нож с две остриета.Може да е прекрасна,но за мен не е най-прекрасното нещо на света,пък и в повечето случаи е доста нездравословна..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Не,не,не,не,не и пак НЕ

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от executor313
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    от кога сте заедно от два дена? какво ще стане след няколко месеца?
    за кво преебаваш хубавата тема...като си толкова песимистично настроен към любовта по добре не пиши тук....освен тва като ти гледам снимката си мисля че си доста над тийн годините...и се питам...какво по дяволите правиш в този форум?!?!....форума се казва teenproblem и е за тийнеджъри...не знам за кво пишеш тъпи коментари които само дразнят другите?!
    ако те интересува тинейджър е човек между 12 и 19 години аз съм на 18

ти си първия който се оплаква от коментарите ми имам идея продължавай да се нервиш да се дразниш аз ще правя каквото си искам и не можеш да ме спреш

освен това има доста които са на моето мнение и те ли те дразнят?

пп
    това за любовта го казвам от личен опит

некой друг въпрос да имаш

Пиеш ли си хапчетата? Най-болезненото по-съм съгласна..

ОбИчАм те МилОооо :P

Голям фен Аватара на beb4yy
    Днес пишеш колко е невероятна утре колко е ужасна гадна тъп шибана не си е заслужавало да праиш толкова и така

Днес пишеш колко е невероятна утре колко е ужасна гадна тъп шибана не си е заслужавало да праиш толкова и така
    __________________________________________________ ________
    Напротив бе хора ако ОБИЧАШ истински то никога няма да сажаляваш за това дори и ако се разделите !!!

Мега фен Аватара на teenems
    зависи
    ако си с правилиня човек ,да
    но след като се навършат 20 години ,според мен може да се води истинска връзка
    другото си е чиста зарибявка
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Зависии .. ф моментаа мии е толковаа гадноо басии шибанатаа ЛЮБОФ пфф .. не на секии муу се дава таяя възможност да е щастлиф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си