.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 106
    Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Едно от най - хубавите. Знам ли прави човек по - добър, да носи ми и страдание дори и в момента, но осмисля съществуването ти в известен смисъл, както се казва за света си просто един човек, но за един човек си света.
    П.П Успехи с приятелката.

абееее кви чудеса кви 5 леа... CRAP от устата на щастлив пич, който получава еуфория от състоянието в което е!!! Като си толкова готин, знаеш ли какво е любовта, а знаеш ли???? ЛЮБОВТА Е ДИАГНОЗА, ЗАПОМНЕТЕ ГО!!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДАВАШ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДУХАШ!!!

\\//

Няма по-красиво,мило,силно и прекрасно чувство от любовта.Аз съм влюбена вече повече от 2 години и 7 месеца и се чувствам прекрасно.

Град
    Wonderland
    ми..не.

Мега фен
    Град
    Earth...
    не

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    абееее кви чудеса кви 5 леа... CRAP от устата на щастлив пич, който получава еуфория от състоянието в което е!!! Като си толкова готин, знаеш ли какво е любовта, а знаеш ли???? ЛЮБОВТА Е ДИАГНОЗА, ЗАПОМНЕТЕ ГО!!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДАВАШ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ДУХАШ!!!

\\//
    Браво бе клошар След като си страдал от любовта ние кфо сме ти виновни?Че на нас да го изкарваш? И той със сигурност знае какво е любовта ....... Но за теб се съмнявам ..............................
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

много ясно че има секс за 1 вечер колкото по често толкоз по добре

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Ами .. не , не е ...
    Може за момента да мислиш така,защото си на седмото небе от щастие ,но след време всеки си показва рогата и надали ще мислиш по същия начин,просто почакай и ще разбереш ; )

__________________________________________________ _________

Мойто момче след като незнаеш какво е това нещо по добре замалчи отколкото да говориш празни приказки щот съм сигурен че си некав девственяк които незнае кво е думата ДУХАШ ама ..... та по добре малчи !!!!!!!!!

зависи от гледната точка -иначе да любовта движи светът

заа някой е така .. за някой не

Незнам .. Понякога си мисля,че е най-ужастното нещо на тоя свят и,че носи само страдания .. понякога си мисля,че е най-великото нещо и,че ни носи само радости и накрая стигнах до заключението,че любовта (ако изобщо съществува такава) те кара да пораснеш и да осъзнаеш много неща.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не,не, не и пак НЕ ! Любовта е ... гадна! Любовта е единственото нещо, което може да ме накара да се разплача, когато съм влюбена - само тогава боли .. защо да е прекрасна?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

мога да ти кажа че любовта вобще не е това което мислиш, понякгоа е много коварна както в моя случай и съм с разбито сърце, направо искам да се самоубия! имам в предвид несподелената любов

Мега фен
    де да знам. като се влюбя истински, непременно ще ти кажа
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

liubofta e ednofremenno nai prekrasnoto i nai boleznenoto neshto na sfeta...zafisi kak si gu naprafish i kogo si izbral do sebe si ...

Истинската любов е най-страхотното нещо. Когато обичаш с цялото си сърце е страхотно. Иначе ако обичаш, но не достатъчно е доста объркващо. Уж обичаш, ама не е точно любов....странно е. А може би и аз не можах да го обясня.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    Иначе ако обичаш, но не достатъчно е доста объркващо. Уж обичаш, ама не е точно любов....странно е. А може би и аз не можах да го обясня.
    Това се нарича просто привързаност към даден човек

най-страхотното нещо е, но за жалост не всеки го изживява, се едно нямаме право-борим се с всички сили, а какво получаваме в замяна... нищо...

п.п: до всички влюбени:
    обичайте се и не позволявайте на никой да ви раздели, имате най красивото нещо на света до вас, вашата половинка... има хора като мен които и да се борят за нещо се се получава обратното... искат капка любов, а се едно всичко е с/у тях... не похабявайте това което имате... обичайте се...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    най-страхотното нещо е, но за жалост не всеки го изживява, се едно нямаме право-борим се с всички сили, а какво получаваме в замяна... нищо...
    Това,че не си попаднал на точния човек,не значи че винаги усилията ни са напразни.Все още си малка,животът е пред теб,тепърва ще се убедиш в думите ми.Любовта си заслужава да се бориш за нея,когато си сигурен в човека който обичаш.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от DeViLgIlrL16
    Това,че не си попаднал на точния човек,не значи че винаги усилията ни са напразни.Все още си малка,животът е пред теб,тепърва ще се убедиш в думите ми.Любовта си заслужава да се бориш за нея,когато си сигурен в човека който обичаш.

знам... за всички съм малка... но тъпото е че не се чуствам така... никога не съм имала свястно детство, приятели, хора които да ме уважават, цял живот ме тъпчат и качили когато си влюбен в някой всичко е от др. значение не мислиш за това... а за това колко обичаш някого... едва ли мисля трезво вмомента, просто така се чуствам-тъпо... просто искам някой който да прегърна и да му кажа колко много значи за мен, и че го обичам... някой др, а не просто родителите ми... извинявам се ако греша... просто така мисля...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    '' Най-прекрасното чувство на света - да си влюбен! Събира всичко на едно място... щастието, настроението и всичко, от което имаш нужда, за да се почувстваш жив! ''

Не смятам че е най-страхотното нещо на света -> любовта е просто състояние, да дадеш любов на някой/нещо за 10 години е страхотно но и достатъчно. Вечна любов няма - хората просто свикват с мисълта и половинката си.

(роднинската любов е друга тема, майката винаги обича чадото си.)

DO NOT USE!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ма ко не бе
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си