.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106
    Супер фен Аватара на Riot
    Относително.
    Моля ?!

Любовта е най-хубавото нещо,да...ако е с правилния човек...
    Но връзките за 1-2 месеца да се наричат любов и то най-хубавото и прекрасно нещо..малко пресилено ми звучи..

Супер фен Аватара на Amateur
    Сега си мислиш така,ще те питам след време ,и аз си мислех така след това си промених мнението

Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Любовта е най-хубавото нещо,да...ако е с правилния човек...
    Но връзките за 1-2 месеца да се наричат любов и то най-хубавото и прекрасно нещо..малко пресилено ми звучи..
    Ми че къде е казано за връзка 1-2месеца ???
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Повече от фен
    не е така ,приятелите са най-страхотното нещо на света
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Град
    In Your Memories
    Не? Това е като да ядеш и пиеш.. или го има или хладилника е празен, отиваш да си купуш или да си я намериш..

Може би се появява, щото хората неискат да са сами
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

за в моментното ми положение мога да кажа..ДА,любовта е най-хубавото чувство

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    така е,когато е споделена...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Наистина много зависи, но в голяма част от случаите скапаната любов само убива.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    евала
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    евала
    +1
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на mey_si
    Оспорвам те веднага,когато не е истинска получаваш само страдание ;p

така е !!!
    I'd come for youu .. <3

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    на 16-17 не м0же да се намери "г0лямата люб0в"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ц,ц,ц какво му е хубавото!?Болка и тн!?Даже да сте заедно и да се обичате, винаги има болка?!Хората взаимно се самонараняват ... :# или все ще си омръзнат....бе не знам, взсе се намира нещо ,което да раздели двойките...имал и нещо вечно?

Господи.....любовта според мен е едно от истинските и красиви неща в живота ама когато не си влюбен живееш за себе си когато си влюбен живееш заради някъв нещастник )в повечето случай) и какво? жертваш се заради нищо....по-добре без влюбвания..... най-хубаво е да си влюбен в самия себе си : )

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Ц,ц,ц какво му е хубавото!?Болка и тн!?Даже да сте заедно и да се обичате, винаги има болка?!Хората взаимно се самонараняват ... :# или все ще си омръзнат....бе не знам, взсе се намира нещо ,което да раздели двойките...имал и нещо вечно?
    +1

Аз мисля че чувството е невероятно и който го успорва просто не го е изпитал...Верно след раздялата болката е неуспокоима и сякаш някаква част ф тебе е умряла заедно с връзката.. но си заслужава страданието заради това прекрасно чувство да обичаш и да бъдеш обичан

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Цитирай Първоначално написано от daqna90
    Аз мисля че чувството е невероятно и който го успорва просто не го е изпитал...Верно след раздялата болката е неуспокоима и сякаш някаква част ф тебе е умряла заедно с връзката.. но си заслужава страданието заради това прекрасно чувство да обичаш и да бъдеш обичан
    да...съгласен съм с това...
    лично мен ме заряза момичето което обичах повече от всичко и то без видима причина и не заради момче(естествено направи го много деликатно и обясни нещата така че всеки нормален човек на мое място би проявил разбиране...как да не обичаш момиче което говори така че дори като те зарязва пак звучи мило...)...просто...явно и бях омръзнал...но все пак...нито и се разсърдих...нито се разочаровах от любовта и живота...въобще...за мен любовта е най-невероятното чувство на света и не може да се сравни с нищо...всяка секунда на мъчителни размисли и всяка сълза си заслужава защото има толкова моменти по стойност далеч надминаващи неприятните аспекти на любовта че човек е в състояние да забрави всичко негативно...
    както и да е...мисълта ми е че не бива да се отрича нещо просто защото все още не е преживяно...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

да .. според мен без Любовта живота ни щеше да е много сив : )

ами всъщност в различните ситуации мислиш различно за любовта
    ако си ядосан на половинката си или сте се скарали много ясно , че няма да мислиш , че любовта е най - прекрасното , бляяя и т.н
    ако пък всичко си ти е наред , обичате се , дрън дрън , си мислиш че любовта едва ли не е всичко , че е най - хубавото чувство , че е неописуемо и не знам си кво
    за това никой никога не може да каже дали това е най - прекрасното
    защото в дадена ситуация мислим различно ( мое мнение , според мои наблюдения , не се отнася за всички )
    и все пак за мен любовта е хубаво нещо но само понякога
    в други случаи я мразя :]

^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си