- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не е ли най-страхотното нещо на света ...?!
Любовта е най-хубавото нещо,да...ако е с правилния човек...
Но връзките за 1-2 месеца да се наричат любов и то най-хубавото и прекрасно нещо..малко пресилено ми звучи..![]()
Сега си мислиш така,ще те питам след време,и аз си мислех така след това си промених мнението
![]()
![]()
![]()
Ми че къде е казано за връзка 1-2месеца ???Първоначално написано от 0nem0retIme
![]()
![]()
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
не е така ,приятелите са най-страхотното нещо на света![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Не? Това е като да ядеш и пиеш.. или го има или хладилника е празен, отиваш да си купуш или да си я намериш..![]()
Може би се появява, щото хората неискат да са сами![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
за в моментното ми положение мога да кажа..ДА,любовта е най-хубавото чувство![]()
![]()
![]()
мм тика е . .
така е,когато е споделена...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Наистина много зависи, но в голяма част от случаите скапаната любов само убива.![]()
евалаПървоначално написано от raia338
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Оспорвам те веднага,когато не е истинска получаваш само страдание ;p
Ц,ц,ц какво му е хубавото!?Болка и тн!?Даже да сте заедно и да се обичате, винаги има болка?!Хората взаимно се самонараняват ... :# или все ще си омръзнат....бе не знам, взсе се намира нещо ,което да раздели двойките...имал и нещо вечно?
Господи.....любовта според мен е едно от истинските и красиви неща в живота ама когато не си влюбен живееш за себе си когато си влюбен живееш заради някъв нещастник )в повечето случай) и какво? жертваш се заради нищо....по-добре без влюбвания..... най-хубаво е да си влюбен в самия себе си : )
Аз мисля че чувството е невероятно и който го успорва просто не го е изпитал...Верно след раздялата болката е неуспокоима и сякаш някаква част ф тебе е умряла заедно с връзката.. но си заслужава страданието заради това прекрасно чувство да обичаш и да бъдеш обичан
да...съгласен съм с това...Първоначално написано от daqna90
лично мен ме заряза момичето което обичах повече от всичко и то без видима причина и не заради момче(естествено направи го много деликатно и обясни нещата така че всеки нормален човек на мое място би проявил разбиране...как да не обичаш момиче което говори така че дори като те зарязва пак звучи мило...)...просто...явно и бях омръзнал...но все пак...нито и се разсърдих...нито се разочаровах от любовта и живота...въобще...за мен любовта е най-невероятното чувство на света и не може да се сравни с нищо...всяка секунда на мъчителни размисли и всяка сълза си заслужава защото има толкова моменти по стойност далеч надминаващи неприятните аспекти на любовта че човек е в състояние да забрави всичко негативно...
както и да е...мисълта ми е че не бива да се отрича нещо просто защото все още не е преживяно...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
да .. според мен без Любовта живота ни щеше да е много сив : )
ами всъщност в различните ситуации мислиш различно за любовта
ако си ядосан на половинката си или сте се скарали много ясно , че няма да мислиш , че любовта е най - прекрасното , бляяя и т.н
ако пък всичко си ти е наред , обичате се , дрън дрън , си мислиш че любовта едва ли не е всичко , че е най - хубавото чувство , че е неописуемо и не знам си кво
за това никой никога не може да каже дали това е най - прекрасното
защото в дадена ситуация мислим различно ( мое мнение , според мои наблюдения , не се отнася за всички )
и все пак за мен любовта е хубаво нещо но само понякога
в други случаи я мразя :]
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.