- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е върха но не можем да сме заедно........
Как е хора,еи го проблема харесвам една жена , тя ми каза че не може да сме заедно дели ни 50 километра и гаджето и...... не знам какво да правя ся разбрах че и чуствата са и заглъхнали... не знам какво да правя тя е на 19 гаджето и на 17 аз съм на 19..... не е много важно това иначе те са от един и същ град и там ще са сигурно няколко години ще учат какво да правя ? Аз имам чуства към това момиче.Обичам я!
Моля ви даите идеи какво да правя искам на сяка цена да съм с нея![]()
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
тва "на всяка цена" звучи доста нахално от твоя страна тя също има мнение по въпроса не може защото ти го искаш да да си остави гаджето и да се занимава с теб при положение че си дори от друг град.. ако тя иска да сте заедно ще ти го каже но ти да препираш като малко дете и да се оплакваш просто е безсмислено остави я намира ако не те иска и това еПървоначално написано от sheisthenumberone
има толкова много "риби в морето" ти точно на тая при тези обстоятелства се блъскаш
Остави я да си живее живота, бе човек ! Тя си има приятел .. не можеш нищо да очакваш и да искаш от нея, при положение, че сте далеч един от друг!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Всички жени ми викат следното искам да останем само приятелиПървоначално написано от Priceless
![]()
She is my baby!
"Насила хубост не става"
И да я искаш на всяка цена все тая, щом тя не иска каузата е загубена, оставия тя да реши с кого да бъде.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от kobrichka
+ Точно.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
След като тя не иска нищо не можеш да направиш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
При положение, че:
-тя си има приятел
-далеч сте един от друг
-инициативата е главно от твоя страна
На какво се надяваш?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
^^Дам, по-добре се опитай да я забравиш...
nicolepcd
Дамм и аз тфа се чудяя ноо налии знаеш .. надеждатаа омираа последнааПървоначално написано от ThePowerOfLove
.. Пич простоо се откажии да я имаш на всякаа ценаа .. ще имаа милионн дугии ти си още на 19
![]()
Да за 19 години нито една хахаха милион други.......Първоначално написано от allie
аз искам една само не искам милион други.
She is my baby!
Най-съдържателния коментар по тематаПървоначално написано от oasis
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ми не бъдете бе
Когато обичаш някого наистина искаш този човек да е щастлив..
Щом тя не може да бъде с теб, значи не иска.. Уважи решението и !
Искам да бъдемПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
She is my baby!
Хвани си друга !! Се п**ка онбре !Първоначално написано от sheisthenumberone
![]()
Не е първата,няма и да е последната.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
умре от любов...
Ти тъп ли си или си много тъп?Като не те иска момичето,къде си тръгнал бе,гаврош![]()
Ти колко други си хваналПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
She is my baby!
Като ме резнат - като теб - си намирамПървоначално написано от sheisthenumberone
![]()
Ти не беше ли болен?Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
She is my baby!
И в лудницата имаме интернет![]()
![]()
Ей виж колко авери се подвизават тука
![]()
Нямаш проблем май - базикаш ни тука !! Браво !! Ей така ми Аресва![]()