.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Не си единстена.На мен това ми е девиз.Но да,свиква се.Продължаваш наред и не се обръщаш-това е цаката.
    "Не ми пука" ли ти е девиз? Хаха....
    Добре де..Ако мото по-добре звучи няма проблеми.Всъщност не не ми е девиз,но си го повтарям всеки ден.
    'мото' според мен идва от мотивация... 'не ми пука' ли те мотивира?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    ^Добре де..Пак не нацелих думичката.Не се заяждайте с вече заспиващите душици висящи във форума.Айде лека,че отивам да спя!
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Не си единстена.На мен това ми е девиз.Но да,свиква се.Продължаваш наред и не се обръщаш-това е цаката.
    "Не ми пука" ли ти е девиз? Хаха....
    Добре де..Ако мото по-добре звучи няма проблеми.Всъщност не не ми е девиз,но си го повтарям всеки ден.

Изобщо не ти е пътеводен знак това. Чисто внушение, че не ти пука. Ако знаеш за много неща колко ти пука... Късно ще го осъзнаеш за съжаление...

Аз не се заяждам, просто питах. ;/

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    чувствам се по точно..ама точно същия начин..всичко,,което си написала съвпада с моето положение..

и аз си викам,че не ми пука и чакам с времето да забравя
    ..само че мина вече доста време..
    +1

Една лъжа изречена 100 пъти става истина

Град
    Враца
    ох, да бе..
    Предполагам знаеш какво е очите ти да са пълни със сълзи и пак да продължаваш да казваш 'не ми пука'.. моето е чист инат..
    Веднъж се случи да осъзная колко много всъщност ми пукаше.. Миналото лято. Бях спряла да се замислям изобщо и 'тичах' с пълна сила. И изведнъж всичко се.. срина.. Ъх.. поне отмина..
    и все пак.. 'не ми пука'...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Не, всъщност не знам какво е ;/
    Малка съм и т'ва не съм го преживяла още... да се надявам, че ще го преживея..

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    да се надявам, че ще го преживея..

недей..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Вместо да мислите за по-важни и смислени теми вие само за секс и гаджета говорите

Цитирай Първоначално написано от taffy
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    да се надявам, че ще го преживея..

недей..
    искам. това е нещо истинско, през което искам да мина

Мега фен Аватара на Rofl4e
    тегли чертата и си кажи наистина,че не ти пука.. не се обръщай на зад.. така само боли

Мега фен
    Град
    Earth...
    голям прас

Еби му майката...
    Щом за едното харесване се панирате аз кво да кажа дето обичам един от 7 години и все си викам *не ми пука* ..

Град
    Бикини-Ботъм
    Явно с отбягване на мислите за него не си помагаш,а само протакваш.
    Затова,колкото и да е трудно,пробвай точно обратното.Изправи се пред самата себе си и си припомни защо изобщо си го харесвала,как изглежда,случки,които имате заедно и т.н.
    Ще видиш,че си се изправила пред един от страховете си и че всъщност не е кой знае какво.Дори ще се утешиш,защото от спомените не само боли,но и ти носят усмивки.

Но каквото и да става,не се заблуждавай повече,от това само циклиш на едно място и се самозалъгваш.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Аз живея от година и половина, догони ми рекорда, после ще поговрим пак

Град
    при мама
    Знам какво е,сега и аз така се чувствам,но започва да ми минава...въпреки,че се сещам за него всеки ден.
    Просто се примирих,че няма и не иска да бъдем заедно и аз продължавам напред сама
    А когато най-малко очакваме ще се появи някой за който да си заслужава всичко.
    След лошото идва хубавото

много боли когато някой се държи добре с теб в подходящия момент когато ти помогне или просто те кара да се усмихнеш . И когато се обърнеш в следващия момент него просто го няма. Той е изчезнал . Казваш си какво толкова не е първия няма да е последния не ми пука ... в същност ни пука и то много ..... и докато съжеляваме за единия се появява друг който може и да остане за повече време

И аз живея с тая мисъл "не ми пука",защото нямам гадже вече доста време ,но се свиква.Но е много гадно да си щастлив на 90% примерно,и точно тия 10% да са това да няма любим човек до теб.Но на кой каквото му е писано
    Явно на мен това ми е писано

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Ами ако не ти пука няма да те изгаря вътрешно, следователно... ти пука и то много, но не си го признаваш. Времето...да то лекува, но е нужно доста време. Никоя рана не минава за ден - два, нужно е доста време за да зарасне.

Много точно казано
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

ако си се привьрзал много кьм един човек много ясно че ще ти пука за него..ще ти липсват миговете с него и ..всичко общо взето..аз си имах приятел ходихме 6 месеца след което го зарязах защото ми беше писнало еднообразието.. след което сьжелявах естествено както винаги става :Д..сега немога и немога да си харесам друг...никои неможе да го замени то си е мойто и така ще си и остане

Може би нямам място в женска тема пълна само с женски мнения, но искам само да ти кажа, че просто така ти се струва, трябва да загърбиш миналото и да гледаш напред... момчета колко щеш, тряа ти нещо да се разсееш или просто да намериш следващия... аз бях в подобна ситуация с една мацка след раздяла, но ше видиш, че (можеби тва няма да го разбереш) от загубата на един чифт цици печалбата е нови 10 ъммм перифразирай си го с топки

Успех \\//

Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    Може би нямам място в женска тема пълна само с женски мнения, но искам само да ти кажа, че просто така ти се струва, трябва да загърбиш миналото и да гледаш напред... момчета колко щеш, тряа ти нещо да се разсееш или просто да намериш следващия... аз бях в подобна ситуация с една мацка след раздяла, но ше видиш, че (можеби тва няма да го разбереш) от загубата на един чифт цици печалбата е нови 10 ъммм перифразирай си го с топки

Успех \\//
    Не е толкова лесно,колкото изглежда..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си