- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Гледате ли плеймейт
по нова телевизия![]()
Грешен раздел
Punisherrr
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
брат пусни си го да коментирамеПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
много са грозни тия е
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Гледам го, но съм крайно разочарована... и от тея крокодили ще избират "най-красивата" до къде стигна Българийо![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
[vbox7]http://vbox7.com/play:f9102fa2[/vbox7] Тва второто животно на 1:00 ме утрепа![]()
Вчера гледах и съм доволна. Златка трябваше и спечели, аз си бях за нея от самото начало.Иначе почти всички бяха гадни и кухи лейки, ама тая Екатерина, няма такова грозно животно като нея просто...
о,аз го гледах
само Светла ми харесва,честно казано.
и тази,дето спечели горе-долу.
![]()
я дайте снимка на тая дето спечели
аз заспах пък и бяха толкова грознии ,че не ги изтърпях
имаше ена руса дето приличаше на травестит![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Златка пък е толкова проста селска пръчка ! Спечели само заради участието си в 'Бягство към победата' с което стана по позната на останалите.Иначе мутрата и е груба , имаше по красиви момичета.Да гледах го до 12 някъде май, по едно време така почнаха да се мотат по цици , че викам дай да го гаса майка да не си помисли нещо
..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Гледах го и честно казано останах разочарована. Нито една от плеймейтките не ми хареса - само тая Марина що-годе ми допадна и момичето от Благоевград (Ели, ако не се лъжа)Имаше една Дани - малее тая като някво барби
Супер изкуствена беше и говореше все едно всеки момент ше получи оргазъм
А пък тая Катето - ебати дзвера, заклевам се... Как изобщо са я допуснали не знам
Гледах някво интервю с нея преди 1-2 седмици, в което казваше, че била чаровна и за това я харесвали
Къв ти чар... като ритана е в лицето...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Гледах го и се радвам че Злати спечели...На мен иначе най-много ми хареса Хриси!![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Тая Дани беше голяма селянка![]()
Супер много ме дразнеше. Иначе го гледах просто от любопитство
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt