Здрасти,
ще ви обясня ситуацията на дълго и на широко,за да можете да ми дадете точен съвет.Познавам едно момиче от около една година,ние сме само познати-не излизаме заедно,не чатим и такива работи.Виждаме се почти всеки ден- тя има компания и просто посещава едно и също място,което посещава и моята компания.Горе доло се разбираме,от време на време подмятаме някоя приказка.И сега към главната част- аз от скоро я харесвам адски много.Мисля почти само за нея.Незнам дали ме харесва или не,но личното ми мнение е че не ме харесва.Обосновката ми-Ако ме харесваше поне малко щеше да ме заговори,щеше да ми пише понякога,а не аз винаги да започвам чата/разговора.Аз дори и незнам дали е свободна.Проблемът идва тук-не искам да съм несигорен в успеха ако разкрия чувствата си пред нея (не питайте защо..имам си лична причина,която е маловажна).От близо година от както я познавам до сега не сме ходили на кафе или нещо такова на самe и ако я поканя веднага ще разбере какво мисля.Какво да правя...да я забравя,защото съм и 'безразличен' (според мен),въпреки че много я харесвам и мисля само за нея или да се опитам някакси да я спечеля?Дайте съвет-кой от двата варианта да избера или има трети,а можеби четвърти..?