така,ето как стоят нещата... харесвам едно момиче от страшно много време,но не съм предприемал нищо заради един приятел,с който тя ходеше...но вече мина доста време и мисля,че имам право да се боря за щастието си.Така с въпросното момиче се познаваме от мн преме,ама от скоро си събеседваме(точната дума),обаче аз имам много силни чувства към нея...мисля,че не съм и безразличен,ето и 1 пример... седим си на басейна и другите отидоха в другия басейн,а аз си останах сам... тогава тя дойде да ме пита "няма ли да дойдеш с нас " и ми се усмихна с най-красивата усмивка...и двамата имаме сходно мислене,слушаме една музика,имаме много еднакви мнения и разбирания...обаче има няколко неща,които много ме притесняват и от там идва въпроса ми:
1 мисля,че тя ме иска за приятел,щото мога да я разсмея когато искам и е много приятно да сме в компанията... ама аз по принцип съм душата на компанията...
2 тя си има гадже,но нещо нещата не вървят и затова ви питам , след като я попитам утре дали иска да излезнем на разходка... как се очаква да се държа?!Все пак тя е си има момче
3 какви неща са недопустими да и казвам,не искам да оплескам нищо,защото мисля,че съм влюбен... не мисля,ами съм си
по скайп стават много приятни разговори,ама 1 фр ми каза , че сиг тя ме смята за приятел... умръзна ми да съм им само приятел на всичките...
Тя преди не ме забелязваше,обаче аз много си промених външния вид... отслабнах с 20 килограма от 96 до 76...показаха се просволутите ми тръпчинки...винаги ме гледа в очите като си говорим... бе изгаря ме от вътре ...
Мисля,че малко се поовлякох,ако трябва още инфо,ще ви го кажа...
аз съм на почти 18 а тя на 17...ПОМАГАЙТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ
благодаря за отделеното време!