така,ето как стоят нещата... харесвам едно момиче от страшно много време,но не съм предприемал нищо заради един приятел,с който тя ходеше..
(до тук добре).но вече мина доста време и мисля,че имам право да се боря за щастието си.(
това са фрази от сериали - ЛОШО )Така с въпросното момиче се познаваме от мн преме(
време -предполагам ),ама от скоро си събеседваме (точната дума)(
лафим - по точно),обаче аз имам много силни чувства към нея...мисля,че не съм и безразличен(
демек е*е ти се ),ето и 1 пример... седим си на басейна и другите отидоха в другия басейн,а аз си останах сам... тогава тя дойде да ме пита "няма ли да дойдеш с нас

" и ми се усмихна с най-красивата усмивка (
въъъъъ какво нещо )...и двамата имаме сходно мислене,слушаме една музика,имаме много еднакви мнения и разбирания(
това не е на добре но ще ме разбереш по-късно)...обаче има няколко неща,които много ме притесняват и от там идва въпроса ми:
1 мисля,че тя ме иска за приятел(
лошо ),щото мога да я разсмея когато искам и е много приятно да сме в компанията... ама аз по принцип съм душата на компанията... (
по принцип ... )
2 тя си има гадже,но нещо нещата не вървят (
ти го казваш)и затова ви питам , след като я попитам утре дали иска да излезнем на разходка... как се очаква да се държа?!Все пак тя е си има момче (
ами замисли се защо още е с него макар че предполагам и тя не знае)
3 какви неща са недопустими да и казвам,не искам да оплескам нищо,защото мисля,че съм влюбен... не мисля,ами съм си

(
лошо. !! Ако мислиш да и казваш че си влюбен- още сега се откажи. По-скоро и кажи че я искаш - така ще и погъделичкаш его-то)
по скайп стават много приятни разговори(
Офф!),ама 1 фр ми каза , че сиг тя ме смята за приятел... умръзна (
Омръзна)ми да съм им само приятел на всичките...(
ми вземи наеби някоя де)
Тя преди не ме забелязваше,обаче аз много си промених външния вид... отслабнах с 20 килограма от 96 до 76...показаха се просволутите ми тръпчинки(
трапчинки)...винаги ме гледа в очите като си говорим... бе изгаря ме от вътре ... (
само теб - нея не )
Мисля,че малко се поовлякох(
поУвлякох),ако трябва още инфо,ще ви го кажа...
аз съм на почти 18 а тя на 17...ПОМАГАЙТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ

благодаря за отделеното време!
Моля