Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
така,ето как стоят нещата... харесвам едно момиче от страшно много време,но не съм предприемал нищо заради един приятел,с който тя ходеше..(до тук добре).но вече мина доста време и мисля,че имам право да се боря за щастието си.(това са фрази от сериали - ЛОШО )Така с въпросното момиче се познаваме от мн преме(време -предполагам ),ама от скоро си събеседваме (точната дума)(лафим - по точно),обаче аз имам много силни чувства към нея...мисля,че не съм и безразличен(демек е*е ти се ),ето и 1 пример... седим си на басейна и другите отидоха в другия басейн,а аз си останах сам... тогава тя дойде да ме пита "няма ли да дойдеш с нас " и ми се усмихна с най-красивата усмивка (въъъъъ какво нещо )...и двамата имаме сходно мислене,слушаме една музика,имаме много еднакви мнения и разбирания(това не е на добре но ще ме разбереш по-късно)...обаче има няколко неща,които много ме притесняват и от там идва въпроса ми:
1 мисля,че тя ме иска за приятел( лошо ),щото мога да я разсмея когато искам и е много приятно да сме в компанията... ама аз по принцип съм душата на компанията... (по принцип ... )
2 тя си има гадже,но нещо нещата не вървят (ти го казваш)и затова ви питам , след като я попитам утре дали иска да излезнем на разходка... как се очаква да се държа?!Все пак тя е си има момче (ами замисли се защо още е с него макар че предполагам и тя не знае)
3 какви неща са недопустими да и казвам,не искам да оплескам нищо,защото мисля,че съм влюбен... не мисля,ами съм си (лошо. !! Ако мислиш да и казваш че си влюбен- още сега се откажи. По-скоро и кажи че я искаш - така ще и погъделичкаш его-то)
по скайп стават много приятни разговори(Офф!),ама 1 фр ми каза , че сиг тя ме смята за приятел... умръзна (Омръзна)ми да съм им само приятел на всичките...(ми вземи наеби някоя де)
Тя преди не ме забелязваше,обаче аз много си промених външния вид... отслабнах с 20 килограма от 96 до 76...показаха се просволутите ми тръпчинки(трапчинки)...винаги ме гледа в очите като си говорим... бе изгаря ме от вътре ... (само теб - нея не )
Мисля,че малко се поовлякох(поУвлякох),ако трябва още инфо,ще ви го кажа...
аз съм на почти 18 а тя на 17...ПОМАГАЙТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ
благодаря за отделеното време! Моля