.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Искам да създам семейство

На 18 съм. Приятелката ми НЕ е бременна. Но се замислям,и искам да прекарам остатъка от живота си с нея. Може би ми е рано да се женя и да мисла за деца, но чувствам отвътре, че би било чудесно да живеем заедно, да работим и може би да имаме дете.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    еми изчакай5-6 годинки и ако още сте заедно и се обичате действай..сега ти е прекалено рано да мислиш за толкова сериозни неща като брак,дом и деца...животът е пред теб,имаш да направиш 1 куп избори ,ще се промениш за тея 5 години 100 пъти,така че по-кротко го раздавай

Град
    Знам ли и аз,майна
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#5321664
    Нали не си правил секс още с нея?Или току що я отвори и смяташ,че е задължително да се жениш като си я ебал?

Град
    из източната част
    удри си 2-3 шамара да се осъзнаеш ся честно това ти е само моментно утре сутрин ще мислиш по съвсем различен начин ако не си ме разбрал или мислиш че аз не разбирам сподели идеята си със семейството....
    това за който го мързи ,да бе

Град
    Where streets have no name
    Мразя да говоря като някоя стара лелка ама: ПАРИ ОТКЪДЕ??? Я, си изкарай едно-две висши, закрепи положението и тогава му мисли.
    Пък и с нея говорил ли си? Представи си, че й се живее..
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

не знам ти как си ги пресавяш нещата, но търси и намери сериозна работа, която да може да покрива сметките и да изхранва себе си, жена си и детето си... намери си хубава квартира или апартаент... успех до тука... и когато ти е осигорено това.. тогава мисли деца пък ако искаш и две... пак успех.. не казвам нищо лошо... все пак предполагам, че искаш детенцето ти да си има всичко...
    брей станахте на 18 и вече даваай жена, деца... тцттц
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Град
    galabovo
    познавам хора които са правили тая грешка.След време ще сажаляваш вярвай ми има време за всичко сега си изживей най-хубавите години
    )))

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    За да имате дете, първо х*я ти трябва да стане, мойто момче .. иначе няма шанс
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

не става само със ставане трябва и работа да се върши

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от haritov

не става само със ставане трябва и работа да се върши
    Той ме разбра
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Да, още не ми става ама си мисла, че това ще промени нещата. И така

тъй кат гледам в момента не мислиш трезво,изчакайте година и ако още мислите така дейвсвайте,има ли смисъл да правите дете което няма да има нормално семейство(кавги)за пари глупости а и когато се появи това дете и решите че ви се живее?какво правите тогава........просто обмислете хубаво нещата преди да правите някоя глупост.
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Ти си идиот. Знаеш ли какво значат децата? Знаеш ли какво значи любовта? Знаеш ли какво значи да живееш и да се съобразяваш с някого - постоянно? Знаеш ли кой си ти самия? Преди да получиш отговори на тези въпроси изобщо не мисли за семейство. Човешките отношения са сложно нещо и само ще си прецакаш живота. Да не ти минава и през ума. Широкоскроен съм, против закостенелите разбирания на консвераторите, но просто виждам, че ако направиш семейство сега след години ще последва развод, съдене за попечителство на детето, проблеми с пари и т.н. Не мисли, че е толкова лесно...

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Ти си идиот.
    Мисля, че това беше достатъчно

П.П. Оооох ти се появиии !

Hilary_

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Да днес сватба..утре развод.И после все питат хората защо им е трябвало да си провалят младостаа и да се заробват със семейство.Живей си сега и се кефи на живото!Не ти трябва още да създаваш семейство.И замисли се сега ако имаш дете когато си на 20,то искаш ли на 45 да си дядо?Искаш ли докато приятелите ти се кефят по баровете ти да сменяш памперси?
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Благодаря много за мненията. Беше ми интересно какво хората мислат.

Ти си идиот.

Ох мерсииииииииии

Град
    Варненска чайка
    Ти си идиот.

Ох мерсииииииииии
    За? Просто ти се зарадвах

Hilary_

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Нещо не ти е добре,пий една студена вода.

Цитирай Първоначално написано от AvariqGolqma
    Благодаря много за мненията. Беше ми интересно какво хората мислат.
    Да много неща хората мислАт и все против брака.Все тая не се заяждам,просто ме напуши на смях.

BTW Кой знае аз с колко правописни грешки пиша.
    I'm not in love
    baby I'm not in love

Да между другото правописа ти ще ти създаде проблеми в брака. Семейни проблеми

Ее радвам се, че ми се радваш. И аз ти се радвам

Град
    Варненска чайка
    Да между другото правописа ти ще ти създаде проблеми в брака. Семейни проблеми

Ее радвам се, че ми се радваш. И аз ти се радвам
    То по тая логика колко разведени хора щеше да има ...

Hilary_

Ауч вече ме заболя. Не трябваше да почвате с правописа!!! Всеки допуска грешки, къде от незнание, къде от бързина и все пак това е форум и никой не се старае - не защитавам докторат. АЙДЕ МОЛЯ ?! Толкова години в чужбина и все още мога да се похвала с добър правопис. Лека Вечер !

^ Автора пък навътре взе че го прие.Не се коси толкова!Просто ме напуши на смях и даже опоменах,че не се заяждам.Аз пиша с много повече .Лека и на теб!
    I'm not in love
    baby I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от AvariqGolqma
    Ауч вече ме заболя. Не трябваше да почвате с правописа!!! Всеки допуска грешки, къде от незнание, къде от бързина и все пак това е форум и никой не се старае - не защитавам докторат. АЙДЕ МОЛЯ ?! Толкова години в чужбина и все още мога да се похвала с добър правопис. Лека Вечер !
    Не можеш.

Грешка от бързина е да сбъркаш буква, но грешната буква и правилната да са една до друга. Но "Ъ" и "А" са в двата края на клавиатурата. Това не е грешка от бързина, а възприятие на думата. Не те упреквам. Всъщност не знам защо си първия човек, на който не ми е гот да нарека тъпо парче. Не знам защо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си