- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да създам семейство
На 18 съм. Приятелката ми НЕ е бременна. Но се замислям,и искам да прекарам остатъка от живота си с нея. Може би ми е рано да се женя и да мисла за деца, но чувствам отвътре, че би било чудесно да живеем заедно, да работим и може би да имаме дете.
еми изчакай5-6 годинки и ако още сте заедно и се обичате действай..сега ти е прекалено рано да мислиш за толкова сериозни неща като брак,дом и деца...животът е пред теб,имаш да направиш 1 куп избори ,ще се промениш за тея 5 години 100 пъти,така че по-кротко го раздавай![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#5321664
Нали не си правил секс още с нея?Или току що я отвори и смяташ,че е задължително да се жениш като си я ебал?
удри си 2-3 шамара да се осъзнаеш ся честно това ти е само моментно утре сутрин ще мислиш по съвсем различен начин ако не си ме разбрал или мислиш че аз не разбирам сподели идеята си със семейството....
![]()
![]()
![]()
това за който го мързи ,да бе
Мразя да говоря като някоя стара лелка ама: ПАРИ ОТКЪДЕ??? Я, си изкарай едно-две висши, закрепи положението и тогава му мисли.
Пък и с нея говорил ли си? Представи си, че й се живее..![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
не знам ти как си ги пресавяш нещата, но търси и намери сериозна работа, която да може да покрива сметките и да изхранва себе си, жена си и детето си... намери си хубава квартира или апартаент... успех до тука... и когато ти е осигорено това.. тогава мисли деца пък ако искаш и две... пак успех.. не казвам нищо лошо... все пак предполагам, че искаш детенцето ти да си има всичко...
брей станахте на 18 и вече даваай жена, деца... тцттц
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
познавам хора които са правили тая грешка.След време ще сажаляваш вярвай ми има време за всичко сега си изживей най-хубавите години![]()
)))
За да имате дете, първо х*я ти трябва да стане, мойто момче .. иначе няма шанс![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
не става само със ставане трябва и работа да се върши![]()
Той ме разбраПървоначално написано от haritov
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Да, още не ми става ама си мисла, че това ще промени нещата. И така![]()
![]()
тъй кат гледам в момента не мислиш трезво,изчакайте година и ако още мислите така дейвсвайте,има ли смисъл да правите дете което няма да има нормално семейство(кавги)за пари глупости а и когато се появи това дете и решите че ви се живее?какво правите тогава........просто обмислете хубаво нещата преди да правите някоя глупост.
Ти си идиот. Знаеш ли какво значат децата? Знаеш ли какво значи любовта? Знаеш ли какво значи да живееш и да се съобразяваш с някого - постоянно? Знаеш ли кой си ти самия? Преди да получиш отговори на тези въпроси изобщо не мисли за семейство. Човешките отношения са сложно нещо и само ще си прецакаш живота. Да не ти минава и през ума. Широкоскроен съм, против закостенелите разбирания на консвераторите, но просто виждам, че ако направиш семейство сега след години ще последва развод, съдене за попечителство на детето, проблеми с пари и т.н. Не мисли, че е толкова лесно...
Мисля, че това беше достатъчноПървоначално написано от AceXe
![]()
П.П. Оооох ти се появиии !![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
Да днес сватба..утре развод.И после все питат хората защо им е трябвало да си провалят младостаа и да се заробват със семейство.Живей си сега и се кефи на живото!Не ти трябва още да създаваш семейство.И замисли се сега ако имаш дете когато си на 20,то искаш ли на 45 да си дядо?Искаш ли докато приятелите ти се кефят по баровете ти да сменяш памперси?
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Благодаря много за мненията. Беше ми интересно какво хората мислат.
Първоначално написано от Priceless
Ох мерсииииииииии![]()
За?Първоначално написано от AceXe
Просто ти се зарадвах
![]()
![]()
Hilary_![]()
Да много неща хората мислАт и все против брака.Все тая не се заяждам,просто ме напуши на смях.Първоначално написано от AvariqGolqma
BTW Кой знае аз с колко правописни грешки пиша.
I'm not in love
baby I'm not in love
Да между другото правописа ти ще ти създаде проблеми в брака. Семейни проблеми
Ее радвам се, че ми се радваш. И аз ти се радвам![]()
То по тая логика колко разведени хора щеше да има ...Първоначално написано от AceXe
![]()
![]()
Hilary_![]()
Ауч вече ме заболя. Не трябваше да почвате с правописа!!! Всеки допуска грешки, къде от незнание, къде от бързина и все пак това е форум и никой не се старае - не защитавам докторат. АЙДЕ МОЛЯ ?! Толкова години в чужбина и все още мога да се похвала с добър правопис. Лека Вечер !
^ Автора пък навътре взе че го прие.Не се коси толкова!Просто ме напуши на смях и даже опоменах,че не се заяждам.Аз пиша с много повече .Лека и на теб!
I'm not in love
baby I'm not in love
Не можеш.Първоначално написано от AvariqGolqma
Грешка от бързина е да сбъркаш буква, но грешната буква и правилната да са една до друга. Но "Ъ" и "А" са в двата края на клавиатурата. Това не е грешка от бързина, а възприятие на думата.Не те упреквам. Всъщност не знам защо си първия човек, на който не ми е гот да нарека тъпо парче. Не знам защо.