- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да създам семейство
Не мисли за първите ми постове... Направи това, което ти е на сърце. Остави глупостите, които аз ти говоря и наричам практично съвети. Направи това, което сърцето ти подсказва.![]()
аз пък искам дете, което е безумно (на 13 съм)... т.е не точно искам, а като гледам как малките дечица си играят в парка се размечтавам и си мисля как някой ден ще тичам по някой, малък бебок![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
може ли да ни направиш услуга и да скочиш от аспаруховия мост без въже или парашут?Първоначално написано от AvariqGolqma
благодаря
Всичко с времето си ..
Искам да ти задам само 1 въпрос: Живял ли си някога с нея?
Поживейте заедно и напълно отделно поне 1 г и тогава .... ако все още искашПървоначално написано от AvariqGolqma
се жени !!
iz4akai o6te malko vreme naprimer o6te 4 godini za da vidi6 dali vse o6te 6te se obi4ate i ako se obi4ate deistvaite......pak i o6te ne ti li e rano?![]()
![]()
![]()
Абе ти акъл имаш ли?!Как ще тръгваш да се жениш на 18?!
Почакай малко да ти озрее пипето и тогава!Какъв е тоя зор да слагате подписи?Живейте заедно,но без да сте обвързани до такава степен.Кое е по-различното ако сте женени?Ще носи твоята фамилия и какво от това...След една-две години ще мислите по друг начин и ще тръгвате да се развеждате.Първо си осигурете бъдещето пък после се натоварвайте с отговорности.Сега навлизаш в живота,сега разбираш какво е да се издържаш сам и хайде веднага да издържаш още жена и дете.Толкова прости хора има на тоя свят.Всичко правят,за да си провалят бъдещето.Какъв е тоя зар да си правите проблеми.Ужас!!!Пък и що за родители биха се съгласили...вярно,че си на 18 ама все пак и тяхното мнение е важно....Пфу!
ти знаеш ли какво е да имаш семейство и да се грижиш за него..![]()
Тва ме подсеща за вица: МЪж ще прави секс, преди да започне акта пита жената: Може ли да те наричам Ева
Ж: Защо
М:Защото си ми първата
Ж: А аз мога ли да ти викам Боинг?
М: Защо?
Ж: ЗАщото си ми 737
За сега си остани само с чувството.. След някоя друга година, когато си стъпите здраво на краката и все още се обичате - тогава вече може да създадете семейство. Все още сте млади, живее ви се, а да имаш семейство и дете - това са много отговорности, с които едно 18 годишно момче не може да се справи.
Има време - за къде си се разбързал?
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Бившият ми приятел ми развива подобни теории.Ама мани,недей.Сега си на 18.В университет ли си,или тъкмо си завършил?И в двата случая, ще се срещнеш с много нови хора и обстоятелства.Преди животът ти да е достигнал до някакво стабилно стъпало,недей да вземаш големи решения.![]()
Господи убий го преди да се е самоубил![]()
Първоначално написано от Nakadah
няма лошо че мислиш за брак...щом се обичате е добре...но моето мнение е че трябва да изчакате....няколко годинки..изкарай си висше...намери си дом и работа и тогава...трябва детето ти да има всичко което му е нужно...
О да. Познати са ми тия мисли.И аз като бях на 18 исках същото с тогавашния ми приятел - исках да се женим, да си имаме деца... Сега съм благодарна, че той прояви повече разум от мен
След известно време се разделихме, аз пораснах и осъзнах каква глупост съм щяла да направя... Срещаш първата истинска любов и вече край - готов си да се жениш, да създаваш семейство... Да, и аз бях така, но после се опомних. Наистина е хубаво, че се обичате, но не мислиш ли, че ви е твърде рано за брак ? Първо, че ти си на 18 - тепърва ти предстоят толкова много неща в живота, най-малкото сигурно ще учиш 4-5 години... Тя не разбрах на колко е, но едва ли е готова за женитба... Изчакайте още 2-3 години поне - ако все още сте заедно първата крачка, която е логично да предприемете е съвместно съжителство... като за начало... пък след това вече, ако наистина се обичате много и се разбирате, тогава мислете за брак и за деца
Недейте да правите глупости на тая възраст, защото в 99% от случаите после си биете главите и съжалявате...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тва е много хубаво нещо, че го искаш, но въпроса е дали тя иска .. ?Изчакай още и някоя друга година .. не си прави планове за напред, за да не се сринат за един миг ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Поживей си първо![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Много смешен виц е...Първоначално написано от yahhooo
![]()
![]()
Първоначално написано от AvariqGolqma
О, ти за тфа ли.. Експериментираш да видиш при кфи условия може да се дигне..![]()
Ся сериозно. Човеко, млад си.. Чакай 5-6 години, ако наистина се обичате няма да е проблем.
П.С. Замислял ли си се, че може и да нямаш чувства към нея? Всичко да е просто.. заблуда, внушение? Щото да не се възбуждаш, now that's weird..
Едит: тва като че беше за другата тема![]()
Ама ти няма ли да учиш висше ?!!?! Ти знаеш ли каква отговорност е семейството ?!?!?! А знаеш ли как ше страдаш след като след максимум 2 год. се изпокарате. Оттук.. дела, безпаричие, караници !!! Съветът ми е първо да се изучиш, после да си намериш работа с пари и тогава да мислиш за женско + бебе (семейство)![]()
![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !