- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да създам семейство
О да. Познати са ми тия мисли.И аз като бях на 18 исках същото с тогавашния ми приятел - исках да се женим, да си имаме деца... Сега съм благодарна, че той прояви повече разум от мен
След известно време се разделихме, аз пораснах и осъзнах каква глупост съм щяла да направя... Срещаш първата истинска любов и вече край - готов си да се жениш, да създаваш семейство... Да, и аз бях така, но после се опомних. Наистина е хубаво, че се обичате, но не мислиш ли, че ви е твърде рано за брак ? Първо, че ти си на 18 - тепърва ти предстоят толкова много неща в живота, най-малкото сигурно ще учиш 4-5 години... Тя не разбрах на колко е, но едва ли е готова за женитба... Изчакайте още 2-3 години поне - ако все още сте заедно първата крачка, която е логично да предприемете е съвместно съжителство... като за начало... пък след това вече, ако наистина се обичате много и се разбирате, тогава мислете за брак и за деца
Недейте да правите глупости на тая възраст, защото в 99% от случаите после си биете главите и съжалявате...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!