- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- вагинален секс
Имам приятелка вече 2 години и прави анален секс.Исками се да сменим но тя се нещо се дърпа и незнам защо а пък е споменавала че и тя иска.Какво ще ме посъветвате ?
Еби и путката мамина ....Първоначално написано от niki11
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Незнам защо но ми се струва че бъркаш вагинален с анален. Просто не звучи логично.![]()
Иска да е девствена..
значи прави анален, а вагинален не така ли??![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
точно така прави анален
Най-добре говори с нея що не иска .. ама най-вероятно се пази за сватбата![]()
Хахаха, ем не е девствена като прави аналенТова обаче според мен е няк'во тъпо...2 години я оправяш само отзад и ако го правите редовно не си представям....нз какво да те посъветвам...поговори с нея.Обаче ми е странно щом тя го иска защо не го прави..?!
![]()
Аве мушкай си отзаде и така.
ем преди секса по време на любовната игра докарай и един клиторен оргазъм и й кажи, че вагиналния оргазъм е два пъти по силен...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
може да е туркиня..
И защо искаш да смениш дупката ?! Да не мислиш, че другата е по-тясна ?! А и не може да забременееПървоначално написано от niki11
Помисли пак
![]()
Хвани си мъж. Там дупката е само една и няма да имаш тази дилема.
Подкрепям.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
А по темата. Защо нас питаш? Поговори си с момичето сериозно на тази тема, а не само "ама тя спомена, аз й намекнах" и т.н. Две години са доста време, не вярвам да имате проблеми с разговорите..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еби и маиката бе![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
+1Първоначално написано от ItalianMafia
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Ако наистина бяхте заедно от две години нямаше да пишеш теми по форумите,а щеше да говориш с нея..
Струва ми се,че темата е фейк. Някак си не мога да повярвам, че се е надъхала на анален, а на вагиналния се дърпа. Има нещо тука ама не иска да си казва. Или както е в един филм Зъби (Teeth), просто има зъби в пътката! Бай Да Уей , филма е мн забавен гледайте го!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Не се съмняваме в теб, Алекс, че си започнала с анален. Какво се връзвате според мен е фейк. Ай стига толкоз!Първоначално написано от Alexandra93
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти ме разби бе човек . И по проблема явно иска да си запази дефственоста и не разбирам как след 2 години само анален секс може да си задържи фекалиите в задника .
![]()