.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

вагинален секс

Имам приятелка вече 2 години и прави анален секс.Исками се да сменим но тя се нещо се дърпа и незнам защо а пък е споменавала че и тя иска.Какво ще ме посъветвате ?

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: вагинален секс

Цитирай Първоначално написано от niki11
    Имам приятелка вече 2 години и прави анален секс.Исками се да сменим но тя се нещо се дърпа и незнам защо а пък е споменавала че и тя иска.Какво ще ме посъветвате ?
    Еби и путката мамина ....
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Незнам защо но ми се струва че бъркаш вагинален с анален. Просто не звучи логично.

Град
    Пловдив
    значи прави анален, а вагинален не така ли??
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

точно така прави анален

Най-добре говори с нея що не иска .. ама най-вероятно се пази за сватбата

Хахаха, ем не е девствена като прави анален Това обаче според мен е няк'во тъпо...2 години я оправяш само отзад и ако го правите редовно не си представям....нз какво да те посъветвам...поговори с нея.Обаче ми е странно щом тя го иска защо не го прави..?!

Аве мушкай си отзаде и така.

Град
    Пловдив
    ем преди секса по време на любовната игра докарай и един клиторен оргазъм и й кажи, че вагиналния оргазъм е два пъти по силен...
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    София
    може да е туркиня..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

И защо искаш да смениш дупката ?! Да не мислиш, че другата е по-тясна ?! А и не може да забременее Помисли пак

иска да е детствена и неиска да изгуби детствеността си с теб... задоволи се с това което ти дава ... !!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Хвани си мъж. Там дупката е само една и няма да имаш тази дилема.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Подкрепям.

А по темата. Защо нас питаш? Поговори си с момичето сериозно на тази тема, а не само "ама тя спомена, аз й намекнах" и т.н. Две години са доста време, не вярвам да имате проблеми с разговорите..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен

еби и маиката бе
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Голям фен
    може би наистина не иска да загуби "официално" девственоста си... или пък го е правила преди и изпитвала силна болка и сега я е страх ... препоръчвам те да избегнеш метода " сбърках дупките" защото е грозно, неважително дори долно ! просто поговори с нея

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Иска да е девствена..
    +1
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Ако наистина бяхте заедно от две години нямаше да пишеш теми по форумите,а щеше да говориш с нея..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    НЕЕЕЕЕЕЕ МОГА ПОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ>>>>>

Струва ми се,че темата е фейк. Някак си не мога да повярвам, че се е надъхала на анален, а на вагиналния се дърпа. Има нещо тука ама не иска да си казва. Или както е в един филм Зъби (Teeth), просто има зъби в пътката! Бай Да Уей , филма е мн забавен гледайте го!

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Ами може да я е страх или пък да не се чувства готова да направи все още тази крачка,но въпреки,че и аз започнах с анален,правих го 3-4 месеца ,но две години е прекалено дълго време!Поговори с нея,предразположия,някоя и друга шпакличка,стимулация на клитора....такива неща и ще пожънеш успех!
    Не се съмняваме в теб, Алекс, че си започнала с анален. Какво се връзвате според мен е фейк. Ай стига толкоз!

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

ти ме разби бе човек . И по проблема явно иска да си запази дефственоста и не разбирам как след 2 години само анален секс може да си задържи фекалиите в задника .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си