Zdravejte,
аз имам гадже,с което ходя от има няма 2 месеца.С нея се виждаме много рядко,защото тя не е от моя град и в момента не сме се виждали от 2 седмици някъде.Та проблемите ми са следните ... има едно момиче ... за него мисля по цял ден,много я харесвам като визия и характер,в добри отношения сме(не като приятели,а като познати) и мисля,че съм влюбен в нея.
Първия ми проблем е - Иксам да скъсам гаджето си,защото не мога да продължавам да ходя с нея като харесвам друга.Но незнам как да го направя ... не сме виждали много време,а аз правя среща и тя ще се радва да ме види,а аз ще я скъсам ... не ми изглежда добре.Някакви идеи?
Втория ми проблем е - Момичето,което харесвам не изпитва нищо към мен (поне така мисля де..)Искам да го накарам да ме харесва или да разбера дали изпитва нещо,но искам да е дискретно,защото не искам да провалям и малкото добри отношения,които имам с нея... До сега никога не съм свалял момиче,а съм ходел само с тези които ме харесват.Никога не съм си набелязвам някое момиче,което да сваля или нещо такова...Моля за помощ,защото наистина незнам какво да правя.
+ Искам да добавя,че искам да скъсам сегашното си гадже по принцип,не само заради другото момиче.