.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

да споделя и аз

Искам само да споделя.
    Значи..Тази година бях седми клас.Трепах се,учих,постигнах добри резултати и си влезнах в училището,в което исках.Така.Поне с тези изпити се занимавах до началото на юли.
    Сега заслужената почивка.Да,ама не.
    Чувствам се ужасно.Оказа се,че никъде няма да ходя-имам предвид море,ала-бала.Възможностите се отрязаха напълно.Проблемът е,че сега направо се побърквам.Не е работа да седиш цяяяяяяяяял ден вкъщи.Само книги и компютър.
    Признавам си,че няма с кого да излизам.Единствената ми приятелка,с която ще се чувствам добре навън,живее на другия край на града и се виждаме супер,супер рядко.
    Всички сега са заговорили за морета,екскурзии..Само за това говорят,наистина.
    А аз съм няк'ва закована вкъщи.Обикалям от стая на стая и не знам какво да правя.
    С НЕТЪРПЕНИЕ чакам новата учебна година.Не ме интересува,че ще се учи,то това мойто не се издържа.
    Понякога излизам да си правя разходки,но сама си ,,правя компания''.
    За някой това ИЗОБЩО не е проблем,нооо аз не издържам.
    А до 15 септември остава месец и нещо.Леле-мале.
    Тежко ми е,че няма и един човек,с който мога да изляза навън.
    А уж лятото е сезонът на забавленията,купоните така да се каже.
    Ха.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Е, спокойно-ще намериш приятели сред новите съученици.Нямаш ли роднини някъде извън града?Иди при тях-ежедневието ти ще се разнообрази и дните ще минават по-бързо.
    Изобщо да не те притеснява това, че няма с кого да излизаш.Тъкмо имаш повече време да осмислиш себе си, характера си, какво искаш да промениш в него.Сега ще попаднеш сред непознати и имаш шанса да създадеш нов имидж.Когато ми се е случвало дори съм си изготвяла списъци с негативите, които трябва да премахна.Справяла съм се с всички с изключение на теглото ( ) .
    В моментите на самота мисли как да избягаш от нея .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Това да се запиша на нещо:Търсила съм много.Нищо като за мен.Иначе-с удовоооолствие.
    Чистенето-правихме ремонт.Всеки ден помагах.
    Да де..Няма да умра от скука,обаче и без това ми е много сдухано.Да няма с кой да излезнеш и една приказка да си кажеш.

Напомняш ми за самата мен преди две седмици . Приятелките ми бяха на село...аз живея на единия край на града, а те на другия ... По цял ден спях. Беше кофти ...
    mouth2mouth

Ебати историята.
    И при мен е АБСОЛЮТНО същото.
    Ама дословно.
    Ех.
    Ми не знам, ако знаех - щях да помогна и на себе си.
    Просто се опитвай да мислиш позитивно, все някак ще мине и това лято.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    Бургас
    ъх, до болка познато... и при мен общо-взето е така... и аз се чудя какво да правя, макарче съм до морето, дори ми е по-зле, приятелките ми ги няма сега иии ми е просто ужасно... че и в скайп-а приятелите зачезнаха, изобо пълна програма...
    Maybe we're sealed in silence
    And maybe we feel a guidance
    Maybe your own devices
    Will keep you afraid and cold
    But i...

И аз бях така миналото лято, но не измислих решение на проблема си. Просто си върнах предишните приятелки, лоши, добри- това е положението. Не мога да те посъветвам нищо друго освен да излезеш и да си намериш приятели. За мен самата това е абсурдно, но ти може да опиташ.

Супер фен
    Ами я кажи от кой град си,току виж някой друг от тези,които скучаят е от твоя град ...

Град
    In the middle of Nowhere
    И аз миналото лято си седях в къщи..Просто нямаше с кои да изляза и за 15 минути ... Защо не спиш по цял ден ? Аз така правих То един път като свикнеш на спиш по 20 часа на 15ти е яко Не се депресирай в новото даскало ще си намериш приятели и ще има с кого да излизаш
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

бахти хората, нямате с кой да си направите една разходка лол

Голям фен Аватара на joannalof
    [ ако ме угрее слънцето, мога да ти дойда на гости
    ако не, ти ми ела 3лв. е билета
    за повече информация, утре от 12 до 1 {някъде} съм тук
    ]
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Айде навънка ;/

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

и при мен е така вече дори разни фобии развих от скукааа
    и наще ме изненадаха с "никво мореее" драскам си нещо по старите тетрадки за да не мисля.... и за новия клас и вълнението.... и разочарованиетооо

Не,бе човек.Нямам нито брат,нито сестра.
    А това със спането..Хм.Да спиш по 15 часа на ден...Аз НЕ МОГА!Аз например снощи заспах в 2 и сега станах в 10.Не немога да спя повече!

Ля-ля , и аз по цял ден си седя в къщи.Имам само една приятелка , само дето тя живее в друг град.
    Но честно казано ми е супер да съм сама.
    А ти можеш да си намериш някакво хоби , аз например рисувам :д

Град
    Варна
    аз ти предлагам да започнеш да се знимаваш с някакъв спорт запълва ти времето , а и е приятно поне аз с това ще се занимавам през лятото

Оф, аз от скука току-що си подредих стаята. Ама те мойте приятели са егаати хората- по едно и съща време ги няма. Те като си дойдат, аз заминаван. Сега ако изтрая тая седмица, ще е добре, после ще става интересно.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Голям фен Аватара на cveteto64
    Лелеле а аз си мислех, че съм единствена най-добрата ми приятелка започна работа в един курорт на около 2 часа от града, другите ми приятели или на почивка с техните или на село и т.н., мен ми се ходи на плаж, в месеца най-много 2-3 дискотеки да направя иначе по цял ден е скука, а уж толкова чакаме лятото точно заради това, че сме свободни и имаме време за всичко пфпфп предпочитам да съм на даскало...
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Уф...и аз съм горе - долу така. Вече бях на море. Сега обаче всички от квартала са някъде или са заети с нещо. Двете ми приятелки от училище пък, едната е при братовчедите си в друг град, другата също е при баба си на село. И единственото, което ми остава е да ги чакам да се върнат. ;д Братовчедка ми и тя живее в друг град, но е вариант и двете да отидем при баба и дядо във Видин за 1 седмица поне...ама и това не се знае дали ще стане. Въобщее, няма такава скука и аз почвам да се депресирам вече...

може ли и аз да се вляза във вашия клуб на "Самотните през лятото"?
    аз съм вече 12 клас и съм в същото положение, но си имам решения.
    Решаване на задачи, физически тренировки вкъщи + паркур навънка и вече не е чак толкова скучно

s

Аз живея във Варна и не ми е проблем морето .. а Вие нямате ли нещо басейн, некви игрища за футол, баскет.. нещо Карайте колело..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мислех си че само аз съм така от компютъра до телевизорА.почивка тая година нямаа....приятелките ми...едната спи,другата не е от града и си е отишла......попринцип имах много приятели....ама основно с двете съм най-близка...и накрая си хванах багажа ,пътувах 600 км и ся съм при баба...още седмица и се оказа че ще ходя на море...щях да ходя преди 4 дни....но плановете ми се провалиха иии така...

п.п.авторката ако ти се занимава дай скайп да си лафим
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    40 Miles from the Sun
    Ми, ай съберете се всичките самотници и излезте.

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    оох и аз нямам с кого да излизам...
    например, вкъщи се забавлявам като си усиля музиката и си представям, че съм китариста или певеца на дадената група иии ела гледай кво става мн е забавно, ама трябва да ти дойде кефа първо

предлагам на сички "самотници" пише те от къде сте и на колко сте и пол и ако има желаещи излизат запознават се и така

момиче
    15
    Бургас
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си