- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- да споделя и аз
Искам само да споделя.
Значи..Тази година бях седми клас.Трепах се,учих,постигнах добри резултати и си влезнах в училището,в което исках.Така.Поне с тези изпити се занимавах до началото на юли.
Сега заслужената почивка.Да,ама не.
Чувствам се ужасно.Оказа се,че никъде няма да ходя-имам предвид море,ала-бала.Възможностите се отрязаха напълно.Проблемът е,че сега направо се побърквам.Не е работа да седиш цяяяяяяяяял ден вкъщи.Само книги и компютър.
Признавам си,че няма с кого да излизам.Единствената ми приятелка,с която ще се чувствам добре навън,живее на другия край на града и се виждаме супер,супер рядко.
Всички сега са заговорили за морета,екскурзии..Само за това говорят,наистина.
А аз съм няк'ва закована вкъщи.Обикалям от стая на стая и не знам какво да правя.
С НЕТЪРПЕНИЕ чакам новата учебна година.Не ме интересува,че ще се учи,то това мойто не се издържа.
Понякога излизам да си правя разходки,но сама си ,,правя компания''.
За някой това ИЗОБЩО не е проблем,нооо аз не издържам.
А до 15 септември остава месец и нещо.Леле-мале.
Тежко ми е,че няма и един човек,с който мога да изляза навън.
А уж лятото е сезонът на забавленията,купоните така да се каже.
Ха.
Е, спокойно-ще намериш приятели сред новите съученици.Нямаш ли роднини някъде извън града?Иди при тях-ежедневието ти ще се разнообрази и дните ще минават по-бързо.
Изобщо да не те притеснява това, че няма с кого да излизаш.Тъкмо имаш повече време да осмислиш себе си, характера си, какво искаш да промениш в него.Сега ще попаднеш сред непознати и имаш шанса да създадеш нов имидж.Когато ми се е случвало дори съм си изготвяла списъци с негативите, които трябва да премахна.Справяла съм се с всички с изключение на теглото () .
В моментите на самота мисли как да избягаш от нея.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Това да се запиша на нещо:Търсила съм много.Нищо като за мен.Иначе-с удовоооолствие.
Чистенето-правихме ремонт.Всеки ден помагах.![]()
Да де..Няма да умра от скука,обаче и без това ми е много сдухано.Да няма с кой да излезнеш и една приказка да си кажеш.
Напомняш ми за самата мен преди две седмици . Приятелките ми бяха на село...аз живея на единия край на града, а те на другия ... По цял ден спях. Беше кофти ...![]()
![]()
![]()
mouth2mouth
Ебати историята.
И при мен е АБСОЛЮТНО същото.
Ама дословно.
Ех.
Ми не знам, ако знаех - щях да помогна и на себе си.
Просто се опитвай да мислиш позитивно, все някак ще мине и това лято.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
ъх, до болка познато... и при мен общо-взето е така... и аз се чудя какво да правя, макарче съм до морето, дори ми е по-зле, приятелките ми ги няма сега иии ми е просто ужасно... че и в скайп-а приятелите зачезнаха, изобо пълна програма...
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
И аз бях така миналото лято, но не измислих решение на проблема си. Просто си върнах предишните приятелки, лоши, добри- това е положението. Не мога да те посъветвам нищо друго освен да излезеш и да си намериш приятели. За мен самата това е абсурдно, но ти може да опиташ.![]()
Ами я кажи от кой град си,току виж някой друг от тези,които скучаят е от твоя град ...![]()
И аз миналото лято си седях в къщи..Просто нямаше с кои да изляза и за 15 минути ... Защо не спиш по цял ден ? Аз така правихТо един път като свикнеш на спиш по 20 часа на 15ти е яко
Не се депресирай в новото даскало ще си намериш приятели и ще има с кого да излизаш
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
бахти хората, нямате с кой да си направите една разходка лол![]()
[ ако ме угрее слънцето, мога да ти дойда на гости![]()
ако не, ти ми ела3лв. е билета
за повече информация, утре от 12 до 1 {някъде} съм тук]
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Айде навънка ;/![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
и при мен е такавече дори разни фобии развих от скукааа
![]()
и наще ме изненадаха с "никво мореее"драскам си нещо по старите тетрадки за да не мисля.... и за новия клас и вълнението.... и разочарованиетооо
![]()
Не,бе човек.Нямам нито брат,нито сестра.![]()
А това със спането..Хм.Да спиш по 15 часа на ден...Аз НЕ МОГА!Аз например снощи заспах в 2 и сега станах в 10.Не немога да спя повече!
Ля-ля , и аз по цял ден си седя в къщи.Имам само една приятелка , само дето тя живее в друг град.
Но честно казано ми е супер да съм сама.
А ти можеш да си намериш някакво хоби , аз например рисувам :д
аз ти предлагам да започнеш да се знимаваш с някакъв спорт запълва ти времето , а и е приятно поне аз с това ще се занимавам през лятото![]()
Оф, аз от скука току-що си подредих стаята. Ама те мойте приятели са егаати хората- по едно и съща време ги няма. Те като си дойдат, аз заминаван. Сега ако изтрая тая седмица, ще е добре, после ще става интересно.![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
Лелеле а аз си мислех, че съм единствена най-добрата ми приятелка започна работа в един курорт на около 2 часа от града, другите ми приятели или на почивка с техните или на село и т.н., мен ми се ходи на плаж, в месеца най-много 2-3 дискотеки да направя иначе по цял ден е скука, а уж толкова чакаме лятото точно заради това, че сме свободни и имаме време за всичко пфпфп предпочитам да съм на даскало...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Уф...и аз съм горе - долу така. Вече бях на море. Сега обаче всички от квартала са някъде или са заети с нещо. Двете ми приятелки от училище пък, едната е при братовчедите си в друг град, другата също е при баба си на село. И единственото, което ми остава е да ги чакам да се върнат. ;д Братовчедка ми и тя живее в друг град, но е вариант и двете да отидем при баба и дядо във Видин за 1 седмица поне...ама и това не се знае дали ще стане. Въобщее, няма такава скука и аз почвам да се депресирам вече...![]()
Аз живея във Варна и не ми е проблем морето .. а Вие нямате ли нещо басейн, некви игрища за футол, баскет.. нещоКарайте колело..
мислех си че само аз съм такаот компютъра до телевизорА.почивка тая година нямаа....приятелките ми...едната спи,другата не е от града и си е отишла......попринцип имах много приятели....ама основно с двете съм най-близка...и накрая си хванах багажа ,пътувах 600 км и ся съм при баба...още седмица и се оказа че ще ходя на море...щях да ходя преди 4 дни....но плановете ми се провалиха иии така...
п.п.авторката ако ти се занимава дай скайп да си лафим![]()
Ми, ай съберете се всичките самотници и излезте.
оох и аз нямам с кого да излизам...
например, вкъщи се забавлявам като си усиля музиката и си представям, че съм китариста или певеца на дадената група иии ела гледай кво ставамн е забавно, ама трябва да ти дойде кефа първо
предлагам на сички "самотници" пише те от къде сте и на колко сте и поли ако има желаещи излизат запознават се и така
момиче
15
Бургас![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!