.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мм позната история .. и аз съм на същото дередже Наще ще купуват кола и няма да има възможност за море

И при мен положението не е особено цветущо. Морето го изпускам, само на село за 5 дена. Иначе има с кой да излизам, но като излеза какво? Седя на една пейка. Момичето с което излизам учи почти по цял ден - чете и т.н. И аз пак вися по форумите и скайп. Излизаме чак следобяд...С момичетата от класа (вече бивш) се виждаме от дъжд на вятър. Всички на лагери, морета, екскурзии... Не си единствената... По-лошото при мен е че когато съм си в къщи трявба да търпя и брат ми, ако не е навън. Той е на 10 и две думи не можем да си разменим - всичко се решава с бой. лошото е че не само аз го бия Даже не мога спокойно да седна на компа

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    От година на година лятото става все по-скучно. Наистина на даскало е много по-добре, поне си с хора цял ден и ти се запълва времето... Това лято баси тъпотията. Седиш и тъпееш. Да излезеш, къде да отидеш, кво да приказваш като няма емоции и тръпка около теб и да разкажеш на някого. И книги да четеш, хубаво, ама то не може вечно. След няколко страници и си се гътнал на леглото... просто не знам вече....
    Reality is wrong. Dreams are for real

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    В подобно положение съм, но мен пък ме кефи малко да си почина.... Цяла година е изморителна До 15 Септември винаги ще намеря какво да правя - колело,мач с приятели

@D12Respect: ако това си ти на ватара, значи много приличаш на 1 моя съученичка
    а по темата... ходи по дискотеки и се запознавай с нови хора и по-специално с момчета, но не простаци

И аз съм същата... по цял ден вися в тоя форум и изперквам от скука
    И аз мн чакам новата година... а и нали ще сме с нови класове... ще е интересно

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Ъъм..не само вие сте така, аз съм в същата ситуация ;D Ама чстно казано, мен си ме кефи да си почивам..по цял ден айляк, компютър..кога се отдава друг път такава възможност, освен в лятната ваканция? xD Радвай се на момента, щото като почне новата учебна година, почва и голямото учене..поне така е при мен де ;д

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Май само аз и SummerDream се кефим на ваканцията. За това е тя... Като дойде даскалото всеки ще почне да врещи за ваканция
    sentry не съм аз на авартара

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    И аз съм нещо подобно, защото сега всички на море, на планина, на ваканция в някоя друга държава, но все някъде другаде, а не тук. Принципно и аз така си седя във форумите, и на компа тъпея. Но тази седмица ми се очерта уникално забавна ии с много занимания :P . Басейни, разходки по магазините, на разходка до супермаркета , отивам в друг град в петъка та голям fun :} .
    Но това си е за седмицата, остава ми още доста от лятото. Та когато съм ваканция много обичам да се разхождам дори с баба ми () из центъра на София. Тъй като съм един краен квартал на София и следователно си стоя в него, и околните. Но сега кеф е , че съседката се върна и сме заедно, и обикаляме езерото (мда в моя квартал си имаме цяло езеро ;DD) . В твоя случай можеш да ходиш на кино някъде, ако има близо до вас. Разходката в 7 часа също ще е приятна, защото слънцето вече е по-слабо. Можеш и да ходиш при баби/дядовци (аз принципно нямам село и няма къде да ходя ). Но на такова време не стой пред компютъра, ако трябва сама излез слагаш слушалките и се разхождаш. Пак е по-добре от това стоене пред компютъра, който в повечето случай ни затъпява. Зависи как се използва, но това е друга тема на разговор. И използвай времето да се видиш със стари приятели, с които не си се виждала отдавна поговорете си и вероятно си възобновете приятелството и така... Аз мисля да спра да пиша, че поста стана малко дълъг. ;d

Loko Sofia
    Manchester United

И аз се присъединявам. Голяма скука е това лято.. Спя до 13, чета книги, гледам телевизия, чатя, из форума и ако случайно се намери някой да излезем /макар и рядко, всички са "някъде"/ Добре че след седмица заминавам и ще съм с най- добрата ми приятелка и ще има с кого да излизам. Сега само чакам седмицата да мине.

ПП. Не искам училище, въпреки скуката
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

аз имам приятели които също като теб няма да ходят никъде но въпреки това намират какво да правя понякога и аз ску4ая доста и правя неща като например да спя или да излеза навън ( сама на разходка като теб) но защо не опиташ да се запознаеш с нови хора от квартала или от блока ти успех дано намериш по интересни занимания от това да седиш вкъщи

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Ами може да се запишеш на някакъв спорт, който ти харесва например плуване, ако толкова ти се ходи на море. Освен тва е и полезно и се хваща тен казвам ти го от личен опит. Ако пък не си избери нещо друго. Може също така да се запишеш на някакви уроци смисъл, ако примерно искаш да се научиш да свириш на нещо или пък на уроци по рисуване, ако обичаш да рисуваш. Така хем ще има какво да правиш, хем пък и там ще се запознаеш и с други хора.
    Или пък когато си у вас помоли примерно ти да напазаруваш, може да си подредиш стаята, да изчистиш и т.н.
    Но да стоиш на компютъра цял ден не е работа ... аз като бях така ме болеше главата, а вечер не можех да спя. Затова пробвай някой от тези начини, мисли позитивно и ще се получи.

Късмет.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    И аз съм така бтв кажете от кой град сте аз лично съм от софията
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    марс
    Ммм аз съм от Варна.

Цитирай Първоначално написано от bug1965
    предлагам на сички "самотници" пише те от къде сте и на колко сте и пол и ако има желаещи излизат запознават се и така

момиче
    15
    Бургас
    +1
    момиче
    почти 14
    Бургас

Re: да споделя и аз

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Искам само да споделя.
    Значи..Тази година бях седми клас.Трепах се,учих,постигнах добри резултати и си влезнах в училището,в което исках.Така.Поне с тези изпити се занимавах до началото на юли.
    Сега заслужената почивка.Да,ама не.
    Чувствам се ужасно.Оказа се,че никъде няма да ходя-имам предвид море,ала-бала.Възможностите се отрязаха напълно.Проблемът е,че сега направо се побърквам.Не е работа да седиш цяяяяяяяяял ден вкъщи.Само книги и компютър.
    Признавам си,че няма с кого да излизам.Единствената ми приятелка,с която ще се чувствам добре навън,живее на другия край на града и се виждаме супер,супер рядко.
    Всички сега са заговорили за морета,екскурзии..Само за това говорят,наистина.
    А аз съм няк'ва закована вкъщи.Обикалям от стая на стая и не знам какво да правя.
    С НЕТЪРПЕНИЕ чакам новата учебна година.Не ме интересува,че ще се учи,то това мойто не се издържа.
    Понякога излизам да си правя разходки,но сама си ,,правя компания''.
    За някой това ИЗОБЩО не е проблем,нооо аз не издържам.
    А до 15 септември остава месец и нещо.Леле-мале.
    Тежко ми е,че няма и един човек,с който мога да изляза навън.
    А уж лятото е сезонът на забавленията,купоните така да се каже.
    Ха.
    точно като мен ! Аз не че нещо толкова ми пречи просто ме е страх да не надебелея като стоя по цял ден у нас и ся съм решил поне всяка сутрин да бягам

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    повече инфо
    момиче
    софия
    13 (след 3 месеца правя 14)
    хайдеее
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Криси, и при мен е същото. Като бях на училище, броях минутите до ваканцията, сега е обратното. Всички са отишли нанякъде, останалите ги мързи да излезем някъде да се поразходим. Някой каза спорт, ми добре, ама плувния басейн го затвориха(през лятото, много находчиво, нали?), а не ми се ходи на плажове, където е претъпкано и не може да се плува. Чета някакви криминалета и се чудя как да убия времето.

Ваканция РЛЗЗЗ По цял ден с приятели плаж и трикинг А остава само месец

Към скучаещите : И що стоите на компютрите а? Fun навън!
    FuCk th3 deamoN

мм и аз съм същата история ;д .. просто лятото всички си ходят по морета , села и пр.
    и аз сега бях на село 1 седмица , то и там нямаше хора , ама на мен ми беше просто перфектно , по цял ден се пека , мокря се с маркуча , мокря мама и тати ;д .. супер си беше
    .. ама сега пак съм си в София и е супер скучно , всички са си някъде , тука имам останали една две приятелки , ама с тях не съм се чувала от 1 седмица и днес мисля да ги видя какво правят .. ама пък никоя не иска да излиза , топло и било , нямало какво да се прави ;д
    ии сега аз по цял ден или ще чета нещо , или ще седя на компютъра , или пред телевизора .. а и тука е град , живееш в блок , къде да излезиш , не е като на село седнеш си в двора със слушалките , печеш се , караш колело и пр.
    ама сега тука и да излезна с колелото , самичка не ми се кара , пък парковете са много далече , аз ще умра докато отида до там ;д
    на повечето им е скучно не си единствена .. ама аз сега си намерих забавление ;д
    .. сега реших да направя една изненадка на гаджето и сега се занимавам с това .. иначе мисля тия дни да отида до " Слънчоглед " , за да си взема моделин за печене и почва играчката по цял ден да си играя да правя фигурки ;д .. ии ще си взема и акрилни бои , и почвам да си рисувам гуменките , тъкмо ще направя нещо ново , а и няма да скучая ^^
    и ти можеш да си измислиш некво забавление такова , не е като да излизаш с приятели , ама все пак е нещо ;д

айде успех , ии между другото по цял ден гледам Jetix , супер ме развеселява ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    повече инфо
    момиче
    софия
    13 (след 3 месеца правя 14)
    хайдеее
    Както казах съм от Варничката

И октомври правя 14.

И съм момиче

Като гледам всички се оплакват .
    Аре предложете нещо на момичето.
    Например направи си списък с това което си искала да
    правиш намире начин и го направи до края
    на ваканцията.
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Град
    София
    И аз съм почти така-единственото което правя през деня е като стана да седна на компютъра,после на телевизора,да порисувам(понякога) и тва е.А иначе наистина можеш да видиш за някакъв спорт,пък и там имаш възможност да се запознаеш с нови хора,с които да излизаш.

ПП:момиче
    София
    почти 13

да... спорта е мн добра идея пък и убиваш по няколко часа на ден А иначе от къде си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си