- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- HELP !!!
здр... Харесвам едно момиче .. тя е страшно красива със мн як характер но вчера разбрах че не си търсела авер защото искала да си почине малко от момчета ... какво да правя ?
live your live and search for women .....
Какво ТИ мислиш, че трябва да направиш?Ти я познаваш най-добре?
А иначе... опитай се да я спечелиш със своята същност.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Добре казаноПървоначално написано от mitternacht
![]()
ееми точно това е че аз съм забавен забавен тя харесва това но тя харесва рапърите апъ аз сам си сабсем нормално чалгарче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Рапъри?Ко ти пука,че се кефила на рапъри.Всяко правило си имйа изключения.Няма значение каква музика слушаш-ако те хареса едва ли ще й пука.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ама точно туй че тя не си търси авер ии се чудя да чакам ли какво да пр че да я спечеля
въй, въй ;д
ми остави я, тогава..
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Ако те познавах лично най-вероятно мн щях да ти се подигравам (не го приемай като нападка в случая) - само като ти гледам стила на писане "авер", нз си ко... пък и мъже чалгари...
Невър майнд, относно проблема: не се стряскай, че е искала да си почива от момчета - сега ти е шанса да я впечатлиш и да се покажеш, че си по-различенКогато тръгнах с приятелката си, тя също уж не си търсеше момче, ама аз успях, та... не се отказвай толкова лесно!
![]()
научи се да говоришПървоначално написано от Vortex92
Остави я да си почине от момчетата!
Бахти досадните същества сте наистина ..
Искаа почивкаа момичетоо .. нека си починее .. пъкк следд почифката ш му мислим![]()
щом се кефи на рапъри я свържи с мен![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ъ! Това, че някой преди него не я е карал да се чувства щастлива не ознчава, че той няма да успее...Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
^ Никой не е казал,че автора няма да я направи щастлива ... Просто понякога всеки има нужда от почивка ... Най-вече ако предишната й връзка е продължила повече от година ... Все пак не може ей така да се хване с ново момче веднага,след като се е разделила с предишното ...
По темата:Не я притискай,защото единственото,което може да постигнеш е едно голямо НИЩО ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако не си търси авер - дали си търси арътликПървоначално написано от Vortex92
![]()
![]()
* Щом иска почивка момичето - не я притискай, за да не те отхвърли и да ти е по-зле после.Прави намеци от време на време, че ти харесва, но го прави съвсем тактично, обаче трябва да си имаш едно на ум, че може и да те хареса, а може и да не те хареса.
Ми ти даде доста малко инфо.В смисъл,защо иска да си почива от момчета,някой я е наранил или е имала дълга връзка,която е приключила,или гаджето я е притискало твърде много.За да можем да ти дадем хубав съвет,трябва да сме горе-долу наясно защо иска почивка.
Но да,каквото и да е станало,най-добре просто й бъди приятел.А тя,ако иска нещо повече,ще ти покаже.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Това, че не си търси авер, не означава, че ти няма да я намериш!И какво е това "не си търси авер" .. Аз не знам някой да тръгне по улицата и да се оглежда, с мисълта, че си търди гадже...
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А азсъм виждалПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
Веднж се връщаме с компанията от дискотека. Една доста фиркана лелка с една обувка вървеше ... т.е. куцукаше по пътя и викаше " Няма ли мъже тука бееееее !!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
Хайде стига глупости... Какво значи това иска да си почине? Това да не е машина за навиване на алуминии в Кремиковци, че да трябва да си почине? Любовта е нещо, което става непредсказуемо и си зависи от човека, но това не значи, че сега три месеца няма да се влюбвам да си почина малко, а после ще се влюбя... Вие се изкарахте, че вървите по графици егати. Сега остава и да си впишете кога ще се усмихвате, кога ще сте нервни, кога ще ви боли глава, кога ще се мръщите и т.н.Първоначално написано от 3oPuTy
Ако си беше използвал сивото вещество щеше да схванеш,за какво говоря ...Първоначално написано от AceXe
Когато едно момиче приключи някоя сериозна връзка (и най-вече,когато са я зарязали) тя не може ей така да тръгне с друго момче ... Ако тръгне с някого то ще е за да забрави предишния => само ще използва новия си приятел!!!
Щом тя му е казала,че иска почивка значи,че все пак има някакви намерения към него,но просто не е готова да започне нова връзка - несигурна е в чувствата си,в автора (или по-скоро в момчетата като цяло) и т.н.Ако автора започне да я притиска и да настоява да е с нея в най-добрия случай няма да постигне нищо,а в най-лошия ще си развали отношенията с момичето и ще прецака всичките си шансове да е с нея ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Поизчакай я.....