Преди около 2 месеца тръгнах с момче.. (харесван.. обичан от жените момче винаги подбиращо приятелките си).И какво стана в началото въобще не го исках казвах си ,че не е за мен но след време тръгнахме и ето вече 2 месеца,получавам всичко което искам и което някога съм искала.Красив,интелигентен и все пак е мамино синче.. лиглио и точно това ми прече и ми е като трън в очите,защото никога не съм ги харесвала.
Но получавам любов внимание..щаслива съм
Нито съм имала с него проблеми от рода на .. ще ходя тук и тук с този и онзи ти няма да дойдеш..да ми изневерява (а бившите си ги е правил на нищо..кръшкъл им лъгал ги е не му е пукало за тях)
И стигаме до момента в който той ми казва ти си супер пич просто най добрата във всичко най красивата .. на предишните не можеш да им се намажеш на малкия пръст!
И кво стигна се и до секса.. пича забиващ многото мацки,минал еди си колко.. се панира и нз кво става.. (явно беше свикнал те да играят по неговата свирка.. самоче този път удари на камък аз тръгнах на пред подлудих го и той се скова.. нз кво става.. ) и думите му бяха нз кво ми направи незнае кво стана с теб просто си случай на който не бях попадал.. а съм минал толкова момичета а ти си толкова различна не съм предполагал,че може момиче да има такова голямо самочуствие и в всяка една обалст да е с покритие в който момент аз избухнах в луд смях ..

Та момченца колкото и да сте минали всеки път си намирате майстора.. и тогава ви става кофти .. (така,че по кротко с хвалбите и бъдете умнички)