.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на Hilary_
    и той квоо ?? и ние квоо ??

По темата: Абее не бъди толкова сигурна .. тоя тип за готови на всичко, за да получат това, което искат ... дори и чрез мазнене още 2 месеца ...

По-хвалебствена тема не бях чел...
    Съгласна съм
    Иначе до авторката: 1-радвай се,че се е променил заради теб и ти обръща внимание и т.н и 2- аз не виждам да е зададен конкретен въпрос,по скоро е нешо като извод с доста хвалби цитирайки думите му

Град
    Бикини-Ботъм

Re: Перфектното гадже.. или не чак толкова?

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Преди около 2 месеца тръгнах с момче.. (харесван.. обичан от жените момче винаги подбиращо приятелките си).И какво стана в началото въобще не го исках казвах си ,че не е за мен но след време тръгнахме и ето вече 2 месеца,получавам всичко което искам и което някога съм искала.Красив,интелигентен и все пак е мамино синче.. лиглио и точно това ми прече и ми е като трън в очите,защото никога не съм ги харесвала.
    Но получавам любов внимание..щаслива съм
    Нито съм имала с него проблеми от рода на .. ще ходя тук и тук с този и онзи ти няма да дойдеш..да ми изневерява (а бившите си ги е правил на нищо..кръшкъл им лъгал ги е не му е пукало за тях)
    И стигаме до момента в който той ми казва ти си супер пич просто най добрата във всичко най красивата .. на предишните не можеш да им се намажеш на малкия пръст!
    И кво стигна се и до секса.. пича забиващ многото мацки,минал еди си колко.. се панира и нз кво става.. (явно беше свикнал те да играят по неговата свирка.. самоче този път удари на камък аз тръгнах на пред подлудих го и той се скова.. нз кво става.. ) и думите му бяха нз кво ми направи незнае кво стана с теб просто си случай на който не бях попадал.. а съм минал толкова момичета а ти си толкова различна не съм предполагал,че може момиче да има такова голямо самочуствие и в всяка една обалст да е с покритие в който момент аз избухнах в луд смях ..

Та момченца колкото и да сте минали всеки път си намирате майстора.. и тогава ви става кофти .. (така,че по кротко с хвалбите и бъдете умнички)
    Rofl4e - перлата в короната на крал-слънце ! Най-вървежната и най-яката мацка на север от екватора. Забила най-готиното гадже,нце,нце,нце - най-якото пуберче по-нашите горграфски ширини.
    Ние-простосмъртните сме горди, че дишаме един и същ въздух с теб , че живеем на една и съща планета, че заедно с теб сме част от великия вид - хомо сапиенс.

Аллелуияяяяяя !!
    По-добра харектеристика няма да получиш !!!
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Хей .. влязла си му под кожата
    ;Д прави си с него квото искаш... на бас се хващам,че можеш да го промениш,до такава степен,че да стане "твоето момче " ..

Ами тогава се замисли и разбери,че някой хора са били прави.

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    Поглеждаш in the back момиче in the track.Точно така или just like that.

Кой е по-по-най..
    (рофл)
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Голям фен Аватара на Aicken
    уауууууууу той сигурно е минал една камара седмокласнички които са дърво в леглото които само са лежали като трупове а тои ги е боцкал лекичко, сега ти се появяваш с впечатляващите 2-3 момичета които си ги минала и си ги засрамила защото си много опасна и реши да се похвалиш с една темичка ихуууууууууууу

като човек които е бил с жени 20 , 25 годишни научени на много специфични неща и като човек който е пробвал почти всичко в секса незнам как можеш ти да скриеш шапката на който и да е надхвърлил 18 год така че не се хвърляй много.
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

uhhhhuuuuu

Супер фен Аватара на Amateur
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    По-хвалебствена тема не бях чел...

ама да не казвам голяма дума, че всички ще тръгнат да се хвалят
    Имаш право!

и какъв е точно проблема? ..

Не чак толкова.Перфектни хора ... няма.

Щом си щастлива,значи бъди с него..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми