ходих на плаж,изгорях ужасно и днес лицето ми започна да се белиии ,цялото чело е на петнааааааааааааааа ужасно е . моля ви помогнете.. с какво да се мажа или изобщо какво да правя.... без никакви гримове... моляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Кофти тръпка, но единственото, което може да направиш е да се намажеш с кремче за лице.
Кожата така и така ще се обели, неизбежно е.![]()
бебешки кремм
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Аз ти предлагам ако не те боли мн да влезеш в банята и да го изтъркаш с изтривалка (такава копринена за тяло) за да няма петна и после кремче някакво хидратиращо, че кожата е нежна отдолу.Аз така правя
ти за плажно масло да си чувала?
е като не си
се мъчи сега
чувала см,ама явно не см имала..а ти сигурно си от тия умните каде мнг обичат да дават малумни коментари мнг мерсибтв : благодаря на останалите,ще пробвам
![]()
следващия път преди да отидеш на плажПървоначално написано от Never
си вземи плажно масло
и стой под чадър!!!
и аз се мажа ама пак изгарямПървоначално написано от Nakadah
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
сега за да не те боли се намажи с Пантенол
а щом изгаряш и когато си се намазала си вземи по-голям фактор
логично е
или просто кремът ти е на скапана фирма
И аз мисля такаПървоначално написано от vellvet
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
разбирача а-у ..Първоначално написано от Nakadah
аз съм се мазала и пак съм изгаряла![]()
иначе за авторката - еми мажи някъв крем .. друго спасение май няма![]()
ааааааааааааааааааааааааа аа ти не ми сееееееееееееееееееееееее ееееееее прави на мнг интересеннннннннннннннннн нннннн като не ми помагаш ! и да те питам като си толкова остроумен откаде разбра,че се правя на интересна ?!
бтв : мнг мерсии на всички ...пробвах с крем на виши и да ви кажа кожата вече не се бели и е малко-по добреамм това с изтривалката мнгггггг боли :Д мерсиииииии пак
![]()
![]()