- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продължа или не ?
Здравейте аз съм момиче на 16 и от 2 месеца имам връзка с мъж на 26 години.Заедно ни е мн добре смеем се говорим си дори правим планове за бъдещето.Моите чувства стават все по-силни и си мислех че и с него е така.Всичко беше мн хубаво докато...бившата му не се върна(тя сега живее в друга страна).Тогава го попитах дали ще се съберат,а той ми каза че всичко е свършило че сега са само приятели и че ще гледаме към бъдещето.Но от няколко дни усещам че не я е забравил незнам дали си въобразявам или наистина е така.И реших да го попитам какво чувства към мене,а той ми отговори че ме харесва и че му е приятно с мене.Както казах по-горе аз си мислех че чувствата му са по-силни и това направо ме втрещи.Освен това през повечето ни срещи ние правим секс и толкова а после аз си тръгвам.Но колкото и пъти да го питах той казваше че не е само секс.
Та въпроса ми е според вас дали има шанс той да се влюби в мен.Иии да продължа ли с тази връзка или да сложа край на всичко??![]()
Благодаря на тези които прочетоха това и на тези които ще ми отговорят![]()
АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!
Според мен те е използвал,защото бившата му е била в чужбинаПо-добре прекрати връзката ви за да не страдаш много след време.
Според мен трябва да прекратиш връзката си с него, защото той те използва явно само за секс![]()
Защо пък да я прекратява-връзка започваща със секс винаги може да прерасне в нещо повече.
Definitely, NO.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
не ти трябва връзка с 26 годишен .. пък както се вижда той търси от тебе само секс ... остави го и си намери някой на твоите години![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
няма мъж който да ти каже ,, да с теб съм само заради секса ,, защото няма да го получи вече но погледни реално на нещата той е на 26 ти на 16 разликата е наистина голяма ... не е ли по добре да бъдеш с някой на твоята възраст , някой с твоите интереси , в който си сигорна че не е с теб заради едното е..не . пробвай го все пак ти можеш да си прецениш най - добре не му давай нищо 1 или 2 седмици вече зависи ако правите по често секс примерно 1 седмица не му пускай, ако е по рядко по добре повече време и ако почни да се сърди да настоява много за секс ...то определено е с теб заради секса а не заради самата тебуспех
Прочети си подписа:Първоначално написано от sLaDyRchEt0
АйДе Де...ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо...КфО?МаИ нЕ мОжЕш?ОпИтВаШ сЕ с ВсИчКи СиЛи.АмА нЕ уСпЯвАш...ЗаЩо Ли?НеДеЙ сЕ чУдИ...ПрОсТо ПрЕд ТеБ сТоИ еДнО сИлНо МоМиЧе,А нЕ оНаЗи ВлЮбЕнА ХлАпАчКа!!!
Нещо хич не се врзъват а ?!![]()
Мисля, че той е доста голям за теб, т.е. 26 години? Може да е само заради секса. Ти като го питаш да не мислиш, че ще ти каже истината. По-добре го остави, за да не си причиниш доста страдания.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Първоначално написано от selens
Първоначално написано от NeZaPoznat
Toва е част от маската която нося.Правя се че не ми пука за никой,че никой не може да ме нарани.Но сама се убеждавам че това не е така.
И Аз така мисляПървоначално написано от totik
![]()
Едно искам,а друго получавам.Ако избягам в какво да се надявам...
Прочетох само "аз съм на 16, а той на 26" и спрях да чета
Правилно !!!Първоначално написано от yahhooo
Аз се усетих чак накрая![]()
Изживей си възрастта. Та той е мъж, на теб ти трябва момче. Една такава връзка в днешно време се приема за нормална от повечето така наречени съвременни хора, но все пак мисля, че на теб ти трябва някой на твоята възраст за да можеш да си изживееш емоциите. Със сегашният все ще се терзаеш дали няма да те зареже за някоя какичка или бившата. А и това, което сама си написала го прочети и помисли ти какъв съвет би дала от чуждо име. Може би същият. Остави го и си изживей тийн годинките.![]()
Сложи край.. Тази връзка няма бъдеще, или поне не хубаво за теб бъдеще ..
Какво бъдеще те гони?Смисъл,той вече наистина е възрастен човек.Аз съм на 17,а приятеля ми е на 21 и понякога съм се чудила какво ли бъдеще ни чака,ама твоето е уникално.Момиче,хвани се с някой малко по-голям от теб,по-близо до твоята възраст и мислене.Така само се нараняваш.Рано или късно този човек ще иска семейство и надали на 21-23 ще си готова за това.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ако си търсиш партньор за неангажиращ секс - остани с него![]()
Ако си търсиш партньор,когото да обичаш и от който да получаваш обич - зарежи го и си намери някой не по-голям от 20 години![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
а бе щом 10 години нямат никакво значение,тръгни с 6-годишен![]()
Една вечер с него правехме планове и не на шега.Говорехме си как след една година като стана на 18 ще живеем заедно.Как ще завърша ще имаме деца и т.н. и почувствах че наистина го искам.Точно заради този разговор се учудих като ми каза че ме харесва само![]()
Ми какво ти пречи да го попиташ.. На четири очи си му кажи: абе как така е живеем заедно и ще имаме деца като ти само ме харесваш!?
Понякога мъжете говорят просто ей така.. за да те спечелят.. изпечени лъжци са, ама не са обръщани ..
Пробвай да не му пускаш и да видим дали няма да те зареже..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Kъде съм казала че нямат значение ???Просто с него имаме мн сходни интереси,обичаме едни и същи неща,като характер доста си приличаме.Затова и се съгласих да съм с него аз също преди бях мн против такива връзкиПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Да опитай това..... за кратък срок ще си покаже.Първоначално написано от ThePowerOfLove
Абее незнам ама аз не приемам връзки с тоолкова голяма разлика ..Въпрос на гледна ЛИЧНА точка ...
Амм според мен ти искаш едно .. той друго .. ии не вярвам, че би прераснало в нещо повече..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3