Здравейте на всички Всеки си споделя мъките и тревогите тука, реших и аз да се възползвам и да получа някой съвет. Бях с така наречената за мен ' голяма любов ' доста време. Както знаете, всяко начало си има и своя край Желанието не беше от моя страна, а от отсрещната. Приех го, пожелах всичко най добро и това беше от моя страна. Тука в последните няколко седмици получавам смси от нейна страна. Уж всичко е на приятелска основа, а съм толкова объркан. Мислех си, че съм я превъзмогнал, но когато получих смс от непознат номер (в телефона го нямам, но в мислите си.. ) нещо в мен трепна. Трепна нещо, което мислех, че го бях скрил дълбоко в себе си. Вярно, таях надежда да стане така, но като че ли в момента в който изгубих надеждата напълно всичко се обърна. Наскоро имахме кратък разговор с въпросното девойче. Имах желание да излезем с нея, но тя ми каза, че всичко е на приятелска основа. Желанието изчезна в мен и аз просто си казах, че това беше края между нас и то вече наистина. Трудно ми е, няма какво да крия. Мина доста време, доста мнения чух, доста неща разбрах за които ме е лъгала, но като, че ли в мен нещо още иска да бъде с нея. Може би привързаност се е получила ? Може би просто..не знам и аз. Объркан съм много в момента, също така съм и пил в момента. Не знам има ли смисъл след всичко това, след толкова време да й напиша 1 ' ферман ' с всичките неща, които искам да й кажа и които тая дълбоко в себе си ? А реално аз просто не мога да намеря смелостта да й ги призная, колкото и да искам..

Защото аз с нея просто..приятел не мога да бъда..