- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем моля помогнете ми
Здравейтеимам един проблем и които ме гризе от вътре всяка секунда. Запознах се с едно момиче в интернет и както си следва почнахме да си лафим и след време си разменихме телефоните. Говорихме си и след време си казахме, че се обичаме ( един на друг, но нз в какъв смисал дали като приятели или нещо повече) и аз се влюбих в нея. Тя е от град на 200км от моя. Един ден ми спомена, че са се целунали с някои от нейния клас и тя хлатнала по него. Това като го чух пребледнях и един приятел който беше в стаята като ме видя и си мислеше че нещо откачам. Не знаех какво да кажа, а и тя искаше да остани няколко дена сами и ми каза, че с никои не си пише и с никои не иска да говори и , че е в труден период, а на скайп и гледам, че си слага некакви хронологии. Но щом ми каза да не и пиша известно време се здържах и не и писах нищо. След 4 дена и пиша и стана както става винаги когато не и пиша 1 ден ( в тия дни ме няма на компа ) и ми каза " ти ме забрави...." това като го чух ми идеше да заколя някои ( не нея разбирасе ). Сега тя е на море в хотел които е на родителите й. В деня преди да трагни и казах че е обичам и тя ми каза че ме обича но бързаше, че трябваше да си оправи багажа ( ушким ) Говорехме си, че лятото ще се срещнем, но... . Няколко дена подред и пиша смс-и , но не получавам никакав отговор ;(;(;(;( Какво да направя мн я обичам....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, какво е това да обичаш някой, който не познаваш...Ясно, че до някъде сте се опознали по интернет, ама виждали ли сте се въобще?! Няма нужда да ти обяснявам, че 200 км очевидно са проблема... Ако има някви перспективи в близките години да се преместите и двамата да учите я в София, я някъде заедно - ок, ама иначе нз дали ще си устискате от толкова далече...
Иначе конкретно за случая - не й пиши повече смс-и... чакай тя да се позаинтересува от теб!
не се хаби ... тя е далеч , а до колкото разбирам не сме много големи . Остави я , това може да е някаква симпания , да си я харесал като човек , но тя няма да бъде твоя .
Тя е курва.. въобще да не ти дреме.. Няква дет се целува с кой ли не за кво ти е!?
голям прас
Според мен, щом не ти отговаря на смс-ите, изтрий и скайпа и мобилния и забрави, че е съществувала :0
" Говорихме си и след време си казахме, че се обичаме "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти знаеш ли значението на думата ..пфф деца...
![]()
ми кво да ти кажа според мен е трябвало щом си разбрал какво изпитваш към нея да отидеш да я видиш. реално погледнато 200км са нищо с кола си за 3 часа макс ако е по магистралата и по-бързо, др вариант с блак автобус или нз квото още можеш да се сетиш.
п.с. ако си малък ( сми нямаш поне 1те разбирам напълно и мога д ати кажа само 1 нещо -забрави я. казвам го от опит и на мен ми се случи подобно нещо
Не я познаваш, тя е толкова далече, привързан си просто към нея, но не мисля, че това, което чувстваш може да се нарече любов. А и си мисля, че тя те ползва просто за кошче за душевни отпадъци колкото и гадно да звучи. Намери си някое по - свястно момиче, зарежи ги тия глупости.
Обичаш човек, който не си виждал ?? Не на мен тия ..![]()
Виж, че и тя не знае кво иска ... мани я не ти трябва пък и разстоянието не е хич малко ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз се боря за връзка България - Белгия ,и те разбирам.Моето е още по-гадно.Макар че ние се познаваме лично и не сме си казвали ,че се обичаме смятам ,че нашето е доста по-истинско.Защото по-интернет хората могат да се предствят по много начини ,но всъщност да са съвсем другиУспокой се малко не й пиши толкова ,изчакай да видиш ще получиш ли отговор и тн и ако тя се навие да се видите може и да повярвам в чувствата ви
Но сам виждаш колко бързо е харесала някой друг
![]()
баце
пии 2 мастики
и се премести
Споко ! Като тръгнеш в 1-ви клас ще разбереш че има и други момиченца, както и други начини да се загаджитеПървоначално написано от InLoveWithYou
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265063 ... Написала съм я за такива каго теб![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Обичаш човек, когото не си виждал? Не се самозалъгвай.
Отвори си очичките и се огледай за някоя, която живее в твоя град.
А що се отнася до въпросното момиче - поддържайте някаква връзка, но не й досаждай. Всеки да си живее животеца.
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
хмм .. странен сии мии .. лубофф по кабелл си прайтее вие май .. сладурии![]()
Обичаш някой, който дори не си виждал - я стига! Стегни си и бъди мъж. Остави я - като не ти отговаря, ти не и пиши, ако после има претенции и кажи, че не би трябвало, тя не отговорила на нито един твой смс, следователно не иска да го прави и не иска ти да я притесняваш.... По повод това се сещам за една поговорка:" Не прави това, което не искаш да правят на теб!"
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
абе като правиш това сам се нараняваш.. навиваш се че харесваш това момиче и сърцето ти е отворено само за нея.. спри да и пишиш да потдържаш връзка с нея. Започни да се срещаш с други момичета и постепенно ще я забравиш