.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на fenasf

Такам...за срещите...

понеже целта е да се проявиш като забавен пич (говорим си за първо впечатление) дайте разни вицове, които са подходящи да разкажеш на момиче - безобидни, но все пак забавни - нещо като:

Мъж си говори със жена:
    -Само като видях усмивката ти разбрах, че със сигурност ще се видим отново...
    -О, ласкаеш ли ме?
    -Не, зъболекар съм.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не знам как биха реагирали другите момичета,но аз лично бих останала с много тъпо впечатление ако някое момче започне да ми разказва вицове на първа среща Ще го помисля за супер безинтересен и със сигурност ще избягвам следващите покани за срещи ...
    Сори пич,но има къде,къде по-забавни и впечатляващи неща от няколко тъпи вица ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Разходка с Бентли например ?!

Защо не му споменеш някое от по-забавните и впечатляващи неща Ааа?!

Супер фен Аватара на kindergarden
    шопинг в малЪ като ми купи дрехи за илядо лева и съм негова

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Не знам как биха реагирали другите момичета,но аз лично бих останала с много тъпо впечатление ако някое момче започне да ми разказва вицове на първа среща Ще го помисля за супер безинтересен и със сигурност ще избягвам следващите покани за срещи ...
    Сори пич,но има къде,къде по-забавни и впечатляващи неща от няколко тъпи вица ...
    ем първото ни излизане най-вероятно ще е в по-голяма компания така че си е нужно

а иначе аз точно тъпи вицове не искам!!! затова казах такива, каквито биха се харесали конкретно на момиче.
    Bitch I'm a superstar

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    шопинг в малЪ като ми купи дрехи за илядо лева и съм негова
    или пък дъ ми удрусъ сливътъ чий призрялъ

+

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ако някой тръгне да ми разказва вицове на първа среща (а и не само) - ще ми се иска да го гръмна въпросния човек.. Лично за мен вицовете са толкова безинтересни..
    По - добре да разкаже някой интересна/ смешна случка. отколкото да ме занимава с някакви вицове/лафчета..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    Знам ли и аз,майна
    Само хората без чувство за хумор разказват вицове.Ти да не си Къци Вапцаров или Слави Трифонов с техните простотии.Не можеш ли просто да се шегуваш без да се правиш на шут,на който му липсва червения нос?
    Ето ти един да се кефиш,поне е смислен:
    Две приятелки си говорят. Едната хвали мъжа си:
    - Моят е толкова готин, толкова секси, просто чудо.
    - Защо му изневерваш, ако е толкова добър?
    - Колкото повече изневерявам, толкова повече се убеждавам, че е най-добър от всички!

Цитирай Първоначално написано от anSsito
    Ако някой тръгне да ми разказва вицове на първа среща (а и не само) - ще ми се иска да го гръмна въпросния човек.. Лично за мен вицовете са толкова безинтересни..
    По - добре да разкаже някой интересна/ смешна случка. отколкото да ме занимава с някакви вицове/лафчета..
    'Виц' не беше ли 'смешна случка' ??!!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от anSsito
    'Виц' не беше ли 'смешна случка' ??!!
    Ъх.. имах предвид случка, която е преживял..
    А не нещо от сорта
    "влиза човек в магазин и бла бла.. "
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Голям фен
    Първо че я земеш с бавареца ако го нямаш в наличност магарцедеса, че и без тва лапа по-малко, а е и еколигичко чист. После я довиш на кафенче и като тарикат ще я почерпиш ест. Оттам отивате в мола и й казваш да си избере каквото и сърце искаш ама тя ламята ще земе да избере най-скъпите неща и ти под предлог ще и казваш, че те не са достойни за нейната красота. Ще и кажеш, че знаеш много по-хубав магазин (феникса) ама преди тва я водиш на кино. Там правиш квото правиш с нея. Накрая ако па не ти пусне я водиш да скачате с бънджи ама ако височината е 100 метра и въжето да е 100 метра (ако те е огряло бънджито отпада)

Град
    Разходка с Бентли например ?!

Защо не му споменеш някое от по-забавните и впечатляващи неща Ааа?!
    Да си чувал за разговори и комуникация например?!
    Ако речника му не е беден и ако не е някой задръстен кретен със сигурност ще успее да подхване тема,която да й е интересна и чрез която да й покаже що за човек е ...
    А относно "тъпите вицове" - разбрах,че искаш интересни вицове,но за мен такива НЯМА и точно за това го казах Интересно ми беше да слушам вицове,когато бях 9-10 годишна и се събирахме с другите деца в някоя детска градина или на площадката пред блока ... Освен това първите срещи са за придобиване на представа що за човек седи срещу теб и не мисля,че като назубриш 10-тина вица ще покажеш на мацката,колко забавен и интересен можеш да си ...
    Е в крайна сметка ти си знаеш най-добре Щом си решил да разказваш вицове - ами разказвай Само се надявам на мен да не ми се наложи да излизам на първа среща с човек като теб

Само се надявам на мен да не ми се наложи да излизам на първа среща с човек като теб [/b][/color]
    Айдеее размечтахме се

Мега фен Аватара на Hilary_
    Незнам за вас .. но за мен няма проблем да подхвърли 1-2 вица ... Скоро бях на една таква среща и момчето беше много мило, сладко ии си говорихме целия ден за какво ли не .. и определено ми хареса като от време на време (според темата) изръси нещо ..

А за автора: Апфф виж по гугъл има хиляди такива сайтове .. супер добрите ..
    И сериозно гледай да не е цялата среща само във вицове, че ще стане малко тъпо ...

Сетих се !!

Принтни и МИДАТА !!!

После стой и гледай

Град
    Само се надявам на мен да не ми се наложи да излизам на първа среща с човек като теб [/b][/color]
    Айдеее размечтахме се
    Не съм се размечтала,защото подбирам хората,с които излизам

А иначе горното ми мнение се отнасяше за автора (в случай,че има някой,който да не е разбрал )

Няма ли да е по-добре да и разкажеш някоя твоя забавна случка, отколкото да разправяш стари и безинтересни вицове?

Град
    My empire of Dirt.
    Бе хора, не е важен вица а как го разказваш!

Аз лично си имам достатъчно случки, но и вицове отвреме на време минават! Но както всяко нещо те трябва да са на място и вързани с темата, а не като Къци - под път и над път.

Пък и важно е как го разказваш. И да добавиш своето е важно.

Вица е просто изразно средство. Така че може да свърши същата работа като погледа, смеха, пеене, разговор, сваляне и флиртуване - понякога успява, понякога не, точно както гореспоменатите.

и да разкажеш най-якия виц,ако не ти идва от вътре,няма смисъл.Докато има хора като един приятел,които като ти разкажат най-голямата простотия се смееш като луд.2 дни се смях, като се сещах как едно момиче разказа:

На едно дърво си седяли бухъл и менгеме.Бухалът казал:
    -Буууууу
    Менгемето казало:
    -Копеле,кефиш ми,дай да ти стисна ръката

^^
    ама такава простотия ако изтърсяя

иначе никой май не с схвана, че не ми трябват някви просташки вицове, но както и да е ше търся сам

клиууууч плз
    Bitch I'm a superstar

Град
    Бикини-Ботъм
    Ми ако момичето пък харесва вицове,супер.
    Но иначе дано не прекалиш,че ако се засмее първият път,не значи,че трябва да й разкажеш всякакви простотии.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    ^^
    ама такава простотия ако изтърсяя
    иначе никой май не с схвана, че не ми трябват някви просташки вицове, но както и да е ше търся сам
    клиууууч плз
    Припомням:
    понеже целта е да се проявиш като забавен пич (говорим си за първо впечатление) дайте разни вицове, които са подходящи да разкажеш на момиче - безобидни, но все пак забавни - нещо като:

Мъж си говори със жена:
    -Само като видях усмивката ти разбрах, че със сигурност ще се видим отново...
    -О, ласкаеш ли ме?
    -Не, зъболекар съм.
    Ама то този виц хич не е просташки .... е и смешен не е ... но важното е, че не е просташки

клиууууч плз
    Това мисля, че трябва да значи ключ. Затова темата се заключва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си