.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

вече повече от месец... живея с "не ми пука"

Преди бях писала теми (от другия ми ник;/bubblebabe)...
    Харесвах едно момче. Отряза ме и т.н.

Всъщност не знам защо я пиша тази тема.
    Първоначално си казах "Не ми пука". И от тогава се заблуждавам, всеки ден живея с "Не ми пука" ;/ Повтарям го, а вътрешно ме изгаря ;/
    А уж времето лекува... а на мен продължава да ми пука. По дяволите, аз не бях влюбена, просто не е възможно. Как по дяволите, ако не съм влюбена после ще ме изгаря вътрешно?! ;/

П.С. Просто споделям...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Апф ... не се заблуждавай, че времето лекува. С времето просто свикваш А иначе - нормално е да те изгаря .. все пак си го харесвала. Дори и да не е било влюбване .. при несподелените чувства винаги боли, не само , когато става дума за любов
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ами ако не ти пука няма да те изгаря вътрешно, следователно... ти пука и то много, но не си го признаваш. Времето...да то лекува, но е нужно доста време. Никоя рана не минава за ден - два, нужно е доста време за да зарасне.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Апф ... не се заблуждавай, че времето лекува. С времето просто свикваш А иначе - нормално е да те изгаря .. все пак си го харесвала. Дори и да не е било влюбване .. при несподелените чувства винаги боли, не само , когато става дума за любов
    Не знам, но аз мисля, че не е нормално. Аз дори не го познавах, много бегло, но все пак... Може... всичко е една случайност
    А дори и да се свиква, аз не свиквам...

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Ами ако не ти пука няма да те изгаря вътрешно, следователно... ти пука и то много, но не си го признаваш. Времето...да то лекува, но е нужно доста време. Никоя рана не минава за ден - два, нужно е доста време за да зарасне.
    Точно това казвам аз, че просто си се заблуждавам... ;/

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: вече повече от месец... живея с "не ми пука"

Цитирай Първоначално написано от Snickers

П.С. Просто споделям...
    Тука всички споделяме,миличка.

Ти просто не искаш да си сама.Това е цялата философия.Чудиш се за кой да си мислиш,но всъщност си казваш"Той не ме интересува".Знам какво е.Времето наистина лекува,но кой е казал,за колко време?Всичко е толкова бавно,когато се нуждаеш от някой. Недей да страдаш,а бъди силна.Стреми се да опознаеш и другите красоти на живота,освен любовта.Ако те боли да казваш "не ми пука" просто не си го казвай.Не казвай нищо.Понякога е по-добре да замълчиш,от колкото да кажеш нещо.Недей да се предаваш!

Take your time,
    don't live too fast.
    Troubles come,
    and they will pass. <--Това винаги го помни.

Да ии аз многоо я повтарямм тазии фразаа .. Не ми пукаа .. ноо незнаеш колкоо многоо ми пукаа всъшност .. ии понякогаа мии се искаа да умраа ноо пакк си повтарямм не мии пукаа .. даа напълноо те разбирамм знамм какво е .. Иска нии се простоо времетоо да лекуваа .. напротивв .. сее по дълбокаа ставаа раната ф теб

Не, на мен и сама ми е добре.
    Просто, както бях писала в другите теми, всичко започна на шега, а се превърна в нещо болезнено (или пък, не чак толкова). Няма как да не страдам. Мисълта, че не го виждам, няма и да го видя ме убива. Сигурна съм, че не съм била влюбена, защото не мога да се влюбя в човек, който не познавам.
    Аз дори не мисля за него, само понякога. Но и това 'понякога' ми е предостатъчно да ме жилне отвътре.
    ;/ Днес написах нещо и в него се казват едни много точни думи, но не е мястото да поствам личното си творчество тук...

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    чувствам се по точно..ама точно същия начин..всичко,,което си написала съвпада с моето положение..

и аз си викам,че не ми пука и чакам с времето да забравя
    ..само че мина вече доста време..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    продължавай с не ми пука-някой ден ще се получи и наистина ще усетиш,че ти е все тая..ще срещнеш човек,който те обича и ти обичаш ,на който ще разчиташ,с който ще се смееш и плачеш и тоя изобщо няма да го помниш...знай,че победен е онзи,който губи вярата си

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    продължавай с не ми пука-някой ден ще се получи и наистина ще усетиш,че ти е все тая..ще срещнеш човек,който те обича и ти обичаш ,на който ще разчиташ,с който ще се смееш и плачеш и тоя изобщо няма да го помниш...знай,че победен е онзи,който губи вярата си
    Аз имам такъв човек до себе си (най-добър приятел ми е и ми стига)...

ще продължавам да се заблуждавам ;/

Супер фен
    И аз тва си повтарям, ама...
    nicolepcd

И аз само така си казвам, ама един път пак си мисля за него и си викам - абе никой не мога да заблудя с тва "не ми пука"... Вече стана година и нещо... Явно времето лекува доооооста бавно

И при мен е така..вече от един месец си повтарям "не ми пука,не ми пука" а като се сетя за него почти винаги плача..просто ме е обсебил и всичко ми напомня за него..и да,заблуда е че времето лекува..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

при мен е така от година.... аз не го обичам.... просто ми е слабост

И все пак гледам от хубавата страна. Тези мигове ще ги помним винаги и ще се сещаме за болката, ще се усмихваме, че сме страдали дълго време за човек. Т'ва е опит. Няма лошо. Всичко трябва да се изживее до край... да си поплачеш, да се усмихнеш, а след време и да се надсмиваш на това. ;/

Ами отдай се на чувствата си, не заблуждавай нито себе си, нито пък другите. Не казвай не ми пука, щом ти пука. Дай си време и страдай, звучи гадно, обаче само така минава. Хубаво е да се залъгваш до едно време, после е още по-трудно. Просто го преживей до последната сълза, до последния спомен.. за ново начало.

ПП: Отнесох го прекалено лично и по скоро до себе си, но се надявам да съм била от полза. Аз го осъзнах след 2 години.. хъх

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Не си единстена.На мен това ми е девиз.Но да,свиква се.Продължаваш наред и не се обръщаш-това е цаката.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от oasis
    Ами отдай се на чувствата си, не заблуждавай нито себе си, нито пък другите. Не казвай не ми пука, щом ти пука. Дай си време и страдай, звучи гадно, обаче само така минава. Хубаво е да се залъгваш до едно време, после е още по-трудно. Просто го преживей до последната сълза, до последния спомен.. за ново начало.

ПП: Отнесох го прекалено лично и по скоро до себе си, но се надявам да съм била от полза. Аз го осъзнах след 2 години.. хъх
    Мерси. Точно това мисля да направя. Не само мисля, а ще го направя.

^ Да това е, ако МнОгУуУ Си УбиЦкЪш МиЛуТУ
    Ако е истинки, не става точно така, поне не и за мен.

Едит: за това което vampirekiss каза.

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и аз си спомням хубавите моментни..постоянно.И в следващия момент пак се сещам как за него нищо не значи всичко това : ( ..и се успокоявам,,че всяко зло е за добро ама май се самозалъгвам..

Болно ми е,че нещо така значимо за мен за него е било поредната зарибявка.

..ноо все пак се опитвам да не ми пука..фалшивата усмивкка и продължавам напред
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    Не си единстена.На мен това ми е девиз.Но да,свиква се.Продължаваш наред и не се обръщаш-това е цаката.
    "Не ми пука" ли ти е девиз? Хаха....

Хвърлете си фалшивите усмивки далеч

Нямам фалшива усмивка. Ако се усмихвам е от сърце, ако съм тъжна е така, защото го чувствам.
    С него хубави моменти - няма почти. Както казах, не го познавам, почти. На мен усмивката му ме зарежда достатъчно, за да продължа да изживявам това, което трябва.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
    "Не ми пука" ли ти е девиз? Хаха....
    Добре де..Ако мото по-добре звучи няма проблеми.Всъщност не не ми е девиз,но си го повтарям всеки ден.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си