- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 доказателства-момичетата не знаят какво искат!
1.Ако ги харесваме- не може.Трябва да си останем само приятели.
2.Ако не ги харесваме, то нямаме вкус.
3.Ако им правим намеци, то сме нахални.
4.Ако не им правим намеци, то не обръщаме внимание на красивото.
5.Ако ги сваляме, то сме простаци.
6.Ако не ги сваляме, то сме обратни.
7.Ако ги докоснем, ще се оплакват, че им налитаме.
8.Ако не ги докоснем, ще се оплакват, със съвсем ясен намек, че не са докосвани.
9.Ако ги желаем, то тогава сме разгонени и мислим само за секс.
10.Ако не ги желаем, то тогава не мислим за жени и още не сме били узрели.
и 11.А на всичкото отгоре, за всичко това обвиняват нас!
(от постинга ми:http://mitternacht.blog.bg/drugi/200...o-iskat.364962)
Айде, чакам оправдания от момичешката страна![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
оправдания многуу ... истината една ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Все едно момчетата знаят какво искат ..![]()
хубу де ако на някоя и кажа "ибахти задника " ще ми бие шамара или по-лошо отиде ми поколениетоама ако тя ми го каже на мене ???????????????????????????????????
и все пак оня е съсздал жената от реброто на мъжа така че жена може да ни се опре на реброто![]()
п.п
някой мъж де ли проклина господ че е само от едно ребро напраена ако беше от две щеше да е като мм да си прай сам всичко и да не дава пари да му праят операция![]()
![]()
Знаят,много ясно,ако си симпатична и свястна-ше ти се радват,а ако си мрънкаща кифла-ше те зарежат и ти ще пуснеш тема о форумо,в която другите кифли ще те утешават как мъжете не били свестни и ще си намериш по-хубав.А истината е,че няма да си намериш,докато си мрънкаща кифла-sad,but trueПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
![]()
++++Първоначално написано от FiRe_LaDy
+++++Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от golqmumnik
Аз пък познавам и мрънкащи кифли със сериозни връзки..
Всичко е относително, има някви мрънкащи мъже дет понасят и мрънкащи жени.. Има непукисти на които не има правят впечатление мрънкащите кифли, а ги обичат заради друго примерно.. Не може да се слага под общ знаменател ..
Първоначално написано от FiRe_LaDy
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=264048
е бати късмета да зема пусна тото
от 4 милиарда женски индивида 1 2 не знаят какво искат и едната баш тука се появи![]()
![]()
+1Първоначално написано от ItalianMafia
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
преди малко четох за една жена дето не знае кой да избере аре и двете са тукаПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе защо си търсите оправдание за липсата на популярност и успех сред жените?
Толкова е е прозрачно това дето си написал....
Кажи ми защо аз не се оплаквам? Защо Коцето не се оплаква? Да не давам още примери...
Вземи се стегни, потърси си грешките в себе си, поправи ги и тогава пиши умозаключения.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
та.. тайната на успеха е в подхода, драги момченцаПървоначално написано от mitternacht
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Фактите говорят сами по себе си
Пак с клишираните изразчета се започна..
И все пак всеки човек в даден момент от живота си е объркан или незнае какво точно да предприеме в живота си..
За мен темата е безсмислена.. явно автора на темата е разочарован и е решил да си го изкара на всички момичета..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
спамериииии
докъто изляза и оп 60 коментара зад мене
'Ба колко много има да отговарям!И от всичките, само едно момиче се е опитало да даде смислени оправдания, като, разбира се, обвинява нас.Другите само обвиняват нас
Пита се, от къде пък знаете, че нямам успех сред момичетатаПросто съм извадил някои факти, които СА СИ факти и са смешни
![]()
Или пък трагични, от друга гледна точка.
Да видим по ред на коментарите-
1 (момиче).забавен
2.обвинява нас
3.пак обвинява нас.А можеше да кажеш какво искаш) Щом си извън общия знаменател.
4 момиче-обвинява нас.
нататък пак така.
Следва опит за отговор и обвинение към нас.
1.Точно, че знаем как да покажем.
5.Тц.Навивате си, че е невъзпитано каквото и да направим.Ама (както казаха) ако вие го направите-може.
6.Говоря за нормални момчета.
7-10 бла бла
11.Ааа бъркаш СЪ.... я виж какво правиш в момента!
А според мен Ансито (написано по изнасилен начин) е супер психоложка притежаваща супер умения и супер телепатия, на която е достоен да зависи Супермен, Холмс и дори Хаус.
![]()
Та, отвори постинга да прочетеш по-надолу.Не съм разочарован.Точно от такива момичета няма какво да искам, сеш' ли сеЗащото, точно тия момичета (ако е дал Бог) в някой момент получават разум и тогава стават жени, които могат да бъдат и знаят как да бъдат ухажвани
Кхъ-кхъм, скоро няма да мога да отговарям, така че по-леко със саркастичните коментари и странната психологична връзка, някак си определяща какъв е човек без дори да знаете нищо за него.
![]()
Важното е да се посмеем![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Ахааа, такава била работата.Първоначално написано от mitternacht
Бих подискутирал много по тоя въпросПървоначално написано от mitternacht
![]()
Но мисля да приключа до тук. Нещо нямам желание да пиша отново неща, които ще разклатят сериозно, да не кажа сринат теорията ти за момичетата
Разрови се из постовете ми, ако си заинтересован.
Dr. Gregory House
Авторе ти си женомразец ... и трябва да те линчуваме ...![]()
![]()
И много добре знаеш, че не трябва всичко под общ знаменател да слагаш!! Това е прекалено ограничено мислене ако си мислиш, че всички са еднакви ... защото аз мога да кажа същото за вас!!!! Но не го правя, защото така е е най - лесно нали ???Всеки си е индивидуален ... и надали някой знае кво иска ...
![]()
Priceless .. <3
Аз занм - готина компания, халба бира и малко по-хладно времеПървоначално написано от Hilary_
![]()
Dr. Gregory House
mitternacht, щом пускаш тая СМЕШНА тема (радвам се, че поне постигаш целта си- да ни разсмееш) очевидно не знаеш как да сваляш момичетата. може да си мислиш, че знаеш, но това е друго нещо.(1)
нищо не си навиваме, тук пак показваш, че си мислиш, че много разбираш, ама блажени са вярващите, нали знаеш. (5)
нататък е бла бла блане ми се занимава да пиша. само да допълня, че тва не са обвинения към вас (хаха). тва не го приемам като двубой- да се докаже кой прав, кой крив. не сме в ''Сблъсък''. ако ти така го възприемаш, си е твой проблем и тук определено мога да кажа, че си недорасъл (явно не съм нито първата, нито последната, от която го чуваш).
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
.. за тебе знамПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
Priceless .. <3
не мисля, че тези твърдения могат да се нарекат факти, но както и да еПървоначално написано от mitternacht
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
ми и преди хората са си мислели, че Земята не е кръгла и са си го приемали за факт. що и той да не си каже нещо от собсвения опит и да си го приеме за фактПървоначално написано от evi_vd
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)