.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Град
    [На Метри От Земята]

Маска за коса GLISS

чудя се дали да си взема маската на Gliss за падаща коса.. мислите ли, че ще има ефект и въобще ползвате ли някакви маски на тази фирма :P
    Просто аз

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Абсолютно съм доволна от продуктите на Gliss... моята коса е много третирана с бои, преси, маши и т.н. така, че имам нужда от качесвени продукти .. ии наистина съм доволна от тези на Gliss Специално тази маска за падаща коса не съм използвала, но шом другите им продукти са хубави предполагам, че и това ще е ... А между другото, можеш да си купиш бирена мая на хапчета от аптеката, тя помага за подхранване на коса и нокти... мисля, че помага

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    ... А между другото, можеш да си купиш бирена мая на хапчета от аптеката, тя помага за подхранване на коса и нокти... мисля, че помага
    и за наддаване на килограми помага

аз също не съм използвала точно тази маска,нооо съм доволна от продуктите им като цяло.

Не харесвам НИКОЙ от продуктите на Gliss.Въпрос на коса
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    ... А между другото, можеш да си купиш бирена мая на хапчета от аптеката, тя помага за подхранване на коса и нокти... мисля, че помага

аз също не съм използвала точно тази маска,нооо съм доволна от продуктите им като цяло.
    Тва е индивидуално!
    Иначе в момента имам маската total repair 19,против накъсване(предполагам това имаш предвид под падаща коса)-ами,не е лоша,но не е и ищо особено.Същото мога да кажа и за розовия спрей-балсам.Ползвала съм шампоана и балсама от същата серия като маската-те също не са лоши,но косата ми не е изтощена,на третирана не знам как ще се отрази.Като цяло не мога да кажа,че нещата,които съм ползвала на Глис са лоши,но не бих казала и че са кой знае какво!Има и по-добри от тях на същата цена.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Liar

Тва е индивидуално!
    Иначе в момента имам маската total repair 19,против накъсване(предполагам това имаш предвид под падаща коса)-ами,не е лоша,но не е и ищо особено.Същото мога да кажа и за розовия спрей-балсам.Ползвала съм шампоана и балсама от същата серия като маската-те също не са лоши,но косата ми не е изтощена,на третирана не знам как ще се отрази.Като цяло не мога да кажа,че нещата,които съм ползвала на Глис са лоши,но не бих казала и че са кой знае какво!Има и по-добри от тях на същата цена.
    Да и аз не съм много доволна от Глис...
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си