.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

предложение

та значи..имам едно предложение към женската част от форума

..и по точно за тези,които имат желание да стегнат малко тялото си или да запазят вече постигнати резултати.Та мислълта ми е да започнем заедно (ако все пак някои иска) нещо като програма,,която не включва диети (с по едни кисело мляко на ден,защото аз на такъв глад не мога да се подложа ;D )
    И ако има навити може да постнем различни видове упражнения и да следим заедно има ли резултат : ))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

мм и аз искам ...да ама понеже съм нов потребител не мога да дам линкове

Дам и аз съм навита ,защото диети повече от седмица ако не и по малко не мога да спазвам Ами тичане,скачане на въже ,коремни преси ,лицеви опори,плуване и разходки. Иначе нека DarkKiss да каже нещо ако има желание ,защото има уникален корем Тка ,че брои ме
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

аз от утре почвам да бягам с още 2 приятелки

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Само за 15 минути дневно значително ще ускорите резултатите от традиционните занимания, които вероятно ви отнемат повече време и внимание.

Ето и какво имаме предвид:

Ходом, марш

Застанете изправени – с изпънат гръб и поглед, насочен напред. Вдигнете десния си крак, сгънат в коляното, към лакътя на свитата си лява ръка. След това повторете с другия крак и дясната ръка.

Поддържайте интензивно маршово темпо за 30 секунди, след което ускорете максимално за минута и половина. Намалете отново темпото за още 30 секунди и отдъхнете за малко.

Повтаряйте този цикъл поне 10 минути.

Скок-подскок

Подскачайте 15 секунди, размахвайки ръце във въздуха. Най-добре би било, ако можете да го правите в движение, а не на място. След това си починете за 15 секунди.

Повтаряйте този цикъл 2 минути, а когато ви стане леко – 4. Можете и да увеличите подскачането на 20 секунди, а почивките да бъдат по 10 секунди.

Кикбокс

Можете да си спретнете мини тае-бо тренировка с елементи на задъхване и обилно изпотяване, които са и основната цел на кардио заниманията.

Докато подскачате леко на място, удряйте във въздуха пред себе си първо с лявата, а след това с дясната ръка, с всяка по 30 секунди.

След това ритайте странично първо с единия крак, а след това с другия, отново по 30 секунди във всяка посока.

Повторете сериите общо 3 пъти, но се старайте да не почивате между тях. Ако разполагате с боксова круша, задължително я включете в тренировката си.

http://vkushti.tialoto.bg/article.php?id=7957

това ми се стори интересно (и лесно;D )

иначе и аз от утре почвам да бягам всяка сутрин с един приятел : ))
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Преди време имаше такава тема дневник, но нещо замря...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Само за 15 минути дневно значително ще ускорите резултатите от традиционните занимания, които вероятно ви отнемат повече време и внимание.

Ето и какво имаме предвид:

Ходом, марш

Застанете изправени – с изпънат гръб и поглед, насочен напред. Вдигнете десния си крак, сгънат в коляното, към лакътя на свитата си лява ръка. След това повторете с другия крак и дясната ръка.

Поддържайте интензивно маршово темпо за 30 секунди, след което ускорете максимално за минута и половина. Намалете отново темпото за още 30 секунди и отдъхнете за малко.

Повтаряйте този цикъл поне 10 минути.

Скок-подскок

Подскачайте 15 секунди, размахвайки ръце във въздуха. Най-добре би било, ако можете да го правите в движение, а не на място. След това си починете за 15 секунди.

Повтаряйте този цикъл 2 минути, а когато ви стане леко – 4. Можете и да увеличите подскачането на 20 секунди, а почивките да бъдат по 10 секунди.

Кикбокс

Можете да си спретнете мини тае-бо тренировка с елементи на задъхване и обилно изпотяване, които са и основната цел на кардио заниманията.

Докато подскачате леко на място, удряйте във въздуха пред себе си първо с лявата, а след това с дясната ръка, с всяка по 30 секунди.

След това ритайте странично първо с единия крак, а след това с другия, отново по 30 секунди във всяка посока.

Повторете сериите общо 3 пъти, но се старайте да не почивате между тях. Ако разполагате с боксова круша, задължително я включете в тренировката си.

http://vkushti.tialoto.bg/article.php?id=7957

това ми се стори интересно (и лесно;D )

иначе и аз от утре почвам да бягам всяка сутрин с един приятел : ))
    Да-наистина е интересно и лесно..Май ще ги пробвам
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си