- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Мюзикълът Hair
Някой от вас гледал ли е този мюзикъл? Какви са ви впечатленията от него?Аз досега го гледах. Честно ви казвам, СКЪСАХ се от рев. Този филм просто надмина всичките ми очаквания. Много по-тъжен е от всичките бозави "Незабравимата", "Тетрадката", etc.
Горещо препоръчвам!
Мюзикъл ли?Хм..Никога не съм обичала да гледам,но този някой път трябва да си го изтегля.Изглежда интересен.![]()
Не бива човек да си вади извод за мюзикълите ей такаПросто има филми като "Коса", който са отвъд жанрово определение и ограничение
Помня, че го гледах в училище, с класа, и наистина доста се трогнах.. даже сълзи ми избиха на очите, но не ме е срам, филма наистина би разчувствал всеки
![]()
![]()
В момента го дърпам,защото видях че беше писала в някаква тема,че много ти е харесал филма![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
http://vbox7.com/play:06737803#commentTop
Мен само тоя клип ме разрева вчера, а като гледах филма и разбрах, че истината е още по-брутална, се разревах мнооого яко.
Билителънт, сподели после впечатленията си.![]()
Да това е един адски хубав мюзикъл - показва нещата толкова реално. Гледала съм го 4 пъти и всеки път ми става гадно и тъжно
Тъпото е, че хора, които не са го гледали, си вадят прибързани заключения за него. От рода на "Ооо, бягай я тая хипарска боза, хипарите са загубеняци, а у."
![]()
Жесток мюзикъл, класика! Филмът показва безмислието на войната и силата на приятелството...Всичко е направено изключително въздействащо. Който не го е гледал, определено трябва да го направи!![]()
![]()
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young
Някои хора не искат и да го открият.Първоначално написано от Battlescarred
Снощи два часа съм спорила с ОГРАНИЧЕНИ хора, които ми твърдят, че филмът изглеждал тъп, обложката била индианска и бил от трети век преди Новата ера.
И че 17 again бил много по-як! (wait)
При положение че нито един от двата филма не са гледали... ВБЕСИХ СЕ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебати ограничените хора. Дай им само лигави тийн комедийки и това е.
Не харесвам толко стари филми, но ми изглежда добър.Като го гледам ще си дам мнението
-->Ooo say can you see my eyes if you can then my hair's too short<--
Знам песните наизуст; и сцените от филма.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Всъщност и аз така, но се дразня изключително много.![]()
Знам, че селяните са си селяни и не мога да ги убедя да вършат нещо смислено, но... Нещо ме човърка вътре и се вбесявам. :@
Филма го гледахме в часовете по музика така и неуспях да го догледамм!Иначее филмаа си е супер!
Bitch! >.<![]()
http://vbox7.com/play:2c95e210 Няма какво да добавя
Гледах го покрай 1-ви юли ( Джулая ) .Филмът е много интригуващ.Невероятен.Прос то класика![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Аз пък имам. Смърт за теб.Първоначално написано от D12Respect
Ебати ограничените повърхностни хорица сте, честно. Тук дори не става въпрос толкова за субкултури. Ама аграрите как да знаят...![]()