Коректор;
спирала;
молив;
гланц/балсам/блясък.
За по-специални поводи слагам и пудра/ фон дьо тен.
Аз не ммога да гримирвам.Слагам си само спирала ,черен молив и фдт понякога.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ии аз обичам да се мацам но нз защо лятото почна да ме домързявааНоо как зависи и от случая :P
Грим почти не слагам-хидратиращ крем + спирала + балсам за устни/гланц и понякога,ако има някакъв по специален случай и сенки.
Нещо такова се получава:
![]()
Само гланц и молив и спирала от време на време
аз слагам ФДТ,спирала и гланц за устни или балсам![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ми..черен молив ..като се почне от края на окото навътре изтънява..спирала.. гланцдруг... а е тука се бях гримирала за едно диско...малко съм...
![]()
http://prikachi.com/files/1039552w.jpg
не ми се смейте много![]()
По принцип използвам ФДТ,коректор,спирала,молив за очи ииии гланц за устни.![]()
![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
фдт + пудра + руж + сенки + спирала (за косата са отделна купчина неща)
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
да... обожаааавам грима!![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
зависи, но не много.. слагам си черен молив само, а ако ми се занимава сенки и спирала.. през лятото избягвам тежкия грим..
Няма минало, няма бъдеще, всичко е ТУК и СЕГА! <3
Първоначално написано от bubsy_f
харесва ми как си се гримиралаа иначе аз използвам фондиотен , руж понякога, сенки молив спирала .. и тфа е май а и гланц ..
че иначе е някак си назавършено .. а иначе май тфа да ми е най-нагримираното състояние ..
http://img40.imageshack.us/img40/3262/copyofki.jpg
Рядко. Авторке гримирането определено не ми е любимо занимание.
Ако се гримирам слагам само спирала и малко молив, много рядко сенки...И без т'ва ме мързи.
слакав само спирала молив и гланц![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
като излизам вечерта :
-руж
-очна линия
-черен или бял молв
-спирала
-сенки
-гланц
дневен грим:
-руж
-спирала или само молив
-гланц
п.п. най-лесно е само руж и гланц![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
еми аз слагам молив спирала ... понякога сенки ... коректор или пудра иии гланц![]()
ами ФДТ не използвам, защото пудрата ми е комбинирана с ФДТ. та използвам черен молив-задължително, спирала, пудра (отново задължително) и гланц за устни, ама той е по-скоро за да ми мирише на плодове... сенки слагам изключително рядко ,защото не ми отиват...
времет0 тu uztuча
ми не се гримирам попринцип (само гланц и спирала)
иначе ако имам повече време и ми се занимава си слагам ФДТ,спирала гланц,пудра,очна линия
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
ами ФДТ не използвам, защото пудрата ми е комбинирана с ФДТ. та използвам черен молив-задължително, спирала, пудра (отново задължително) и гланц за устни, ама той е по-скоро за да ми мирише на плодове... сенки слагам изключително рядко ,защото не ми отиват особено...
времет0 тu uztuча
фон дъо тен,черен молив,гланц ии много рядко сенки
фдт, черен молив, спирала, гланц .. понякога и сенки![]()
.........