- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Случвало ли ви се е, момичета?
Здрвейте момичета,
случвало ли ви се е дори след продължителна стимулация да не можете да се възбудите и овлажните?
Става въпрос когато сте с човек, когото обичате.
да за съжаление,много е неприятно.Аз го дължа на психическа основа, в смисъл трябва да мислиш за секс за да стане,аз веднъж нещо бях притеснена и исках го,но не се получи с овлажняването много и ми стане още по тъпо..
![]()
Просто и с моята приятелка се е случвало и на нея и става супер кофти тогава. Иска ми се да знам доколко е често срещано.Първоначално написано от sweetEmily
Някой друг имал ли е такива проблеми?
Ами явно не се обичате толкова![]()
Не ми се е случвало,но спокич.Може да си се притеснила,да не ти е било до това.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
И на мен не ми се е случвало (само веднъж не беше достатъчно и трябваше да продължим с любпвната игра). Иначенесе притеснявай не енещо сериозно,а до колко е срещано нз![]()
i na men mi se e slu4valo naistina e na psihi4na osnova ... kogato tova sa edini4ni slu4ai nqma problemi![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Не ми се е случвало,но все пак при всеки е индивидуално..аз доста лесно и бързо се овлажнявам![]()
![]()
и по много
![]()
голямо овлажняване голямо чудо стана тука ..... ше ни наморките всички ейй лекооо![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Няма да е лошо да кажеш на приятеля ти малко да поиграе и с езика , а не да се чуди как да ти го набута![]()
Да това не е лоша идея, авторкеПървоначално написано от ludiq0maks
![]()
Да случвало ми се е![]()
случвало ми се когато съм притеснена![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
По-често ми се случва да съм възбудена физически,но психически да не съм и тва убива цялото чувство ама голяма работа.Както са казали хората
''Мастурбирането е за удоволствие.Секса за престиж.''![]()
НЕ
А акъла за какво, освен, за да мислиш налиПървоначално написано от Zaharinka
![]()
А като гледам от интересния цитат не се вижда следа от мисловна дейност в употребата му. Не го приемай като обида, а като градивна критика и си помисли защо го казвам
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не ми се е случвало..
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
обикновено, когато вчера сме правили секс или същия ден, ми се случва да не мога да се възбудя, обаче ми е доста гузно...
и като го обичаш каквоПървоначално написано от ragenfury
Тц тц тц ем да ти лепне 1 мазна храчка и да продължава
![]()
Станислава
До колкото разбрах,не е авторка ами автор и става дума за приятелката му![]()
No coment..
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
тъкмо това щях да пишаПървоначално написано от rozovsluncho
четете бе хора![]()
И?Той да и лепне 1 мазна храчка и да почва пак
![]()
Станислава