.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Случвало ли ви се е, момичета?

Здрвейте момичета,

случвало ли ви се е дори след продължителна стимулация да не можете да се възбудите и овлажните?

Става въпрос когато сте с човек, когото обичате.

да за съжаление,много е неприятно.Аз го дължа на психическа основа, в смисъл трябва да мислиш за секс за да стане,аз веднъж нещо бях притеснена и исках го,но не се получи с овлажняването много и ми стане още по тъпо..

Цитирай Първоначално написано от sweetEmily
    да за съжаление,много е неприятно.Аз го дължа на психическа основа, в смисъл трябва да мислиш за секс за да стане,аз веднъж нещо бях притеснена и исках го,но не се получи с овлажняването много и ми стане още по тъпо..
    Просто и с моята приятелка се е случвало и на нея и става супер кофти тогава. Иска ми се да знам доколко е често срещано.

Някой друг имал ли е такива проблеми?

Ами явно не се обичате толкова

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Не ми се е случвало,но спокич.Може да си се притеснила,да не ти е било до това.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

И на мен не ми се е случвало (само веднъж не беше достатъчно и трябваше да продължим с любпвната игра). Иначенесе притеснявай не енещо сериозно,а до колко е срещано нз

Град
    mAinA cItY...
    i na men mi se e slu4valo naistina e na psihi4na osnova ... kogato tova sa edini4ni slu4ai nqma problemi
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Град
    ВаРнАаАа
    Не ми се е случвало,но все пак при всеки е индивидуално..аз доста лесно и бързо се овлажнявам и по много

Град
    Таити
    голямо овлажняване голямо чудо стана тука ..... ше ни наморките всички ейй лекооо
    There is no right or wrong, only fun or boring

Няма да е лошо да кажеш на приятеля ти малко да поиграе и с езика , а не да се чуди как да ти го набута

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    Няма да е лошо да кажеш на приятеля ти малко да поиграе и с езика , а не да се чуди как да ти го набута
    Да това не е лоша идея, авторке

Да случвало ми се е

случвало ми се когато съм притеснена
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Не разчитай само на стимулация, много е важна нагласата. Първо се разгорещява съзнанието после тялото.

На мен ми се е случвало само веднъж, лубрикантите са животоспасяващи!

DO NOT USE!

Супер фен Аватара на Zaharinka
    По-често ми се случва да съм възбудена физически,но психически да не съм и тва убива цялото чувство ама голяма работа.Както са казали хората
    ''Мастурбирането е за удоволствие.Секса за престиж.''

не всеки ден си в настроение,нормално е!

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    По-често ми се случва да съм възбудена физически,но психически да не съм и тва убива цялото чувство ама голяма работа.Както са казали хората
    ''Мастурбирането е за удоволствие.Секса за престиж.''
    А акъла за какво, освен, за да мислиш нали А като гледам от интересния цитат не се вижда следа от мисловна дейност в употребата му. Не го приемай като обида, а като градивна критика и си помисли защо го казвам
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Slivnica

...

Не ми се е случвало..
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

обикновено, когато вчера сме правили секс или същия ден, ми се случва да не мога да се възбудя, обаче ми е доста гузно...

Мега фен Аватара на t0d1t0

Re: Случвало ли ви се е, момичета?

Цитирай Първоначално написано от ragenfury
    Здрвейте момичета,

случвало ли ви се е дори след продължителна стимулация да не можете да се възбудите и овлажните?

Става въпрос когато сте с човек, когото обичате.
    и като го обичаш какво Тц тц тц ем да ти лепне 1 мазна храчка и да продължава
    Станислава

До колкото разбрах,не е авторка ами автор и става дума за приятелката му

No coment..
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    До колкото разбрах,не е авторка ами автор и става дума за приятелката му

No coment..
    тъкмо това щях да пиша
    четете бе хора

Мега фен Аватара на t0d1t0
    И? Той да и лепне 1 мазна храчка и да почва пак
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове