.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво трябва да направя

С приятелката ми мислим след 2-3 дни да го направим за първи път...тя вече го е правила веднъж а аз не та искам да питам какво трябва да знам и да направя преди секса?

Град
    незнам
    слагаш оная гума и къпиш
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Цитирай Първоначално написано от uBo
    слагаш оная гума и къпиш
    В това ми е най-голямото притеснения както казах досега несъм го правил и ще ми е за първи път и незнам как точно да го сложа тоя прословут презерватив...

Ами купи си и пробвай да го сложиш.. Потренирай на сухо! Успех

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Хич не е трудно. Той е навит на едно роло такова и само си го слагаш и го развиваш. Айде успех! Да пишеш какво е станало и, ако може темата да не "Бременна ли е".

Град
    незнам
    Цитирай Първоначално написано от DieFrau
    Ами купи си и пробвай да го сложиш.. Потренирай на сухо! Успех
    не е некфа философия просто го нанизваш
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Хич не е трудно. Той е навит на едно роло такова и само си го слагаш и го развиваш. Айде успех! Да пишеш какво е станало и, ако може темата да не "Бременна ли е".
    Мерси много

Град
    Sofiq
    и едиин съвет....не си мисли простотии от сорта , ще ми стане ли , ще и хареса ли ...как ще се представя...

защото в повечето случаи не Става
    колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg

Цитирай Първоначално написано от ke4o
    и едиин съвет....не си мисли простотии от сорта , ще ми стане ли , ще и хареса ли ...как ще се представя...

защото в повечето случаи не Става
    Да знам мерси се пак...благодаря за бързите отговори

Град
    ВаРнАаАа
    Всички момчета дадохте мнения, а накрая трябва момичето да дойде и да каже, че трябва връхчето на презерватива да се защипе с пръсти за да не се напълни с въздух, когато се слага.

не му мисли толкова не мисли за това ми сега кво ще стане ако стане така кво ще правя ... това няма да ти помогне особено

Цитирай Първоначално написано от gaz370
    слагаш оная гума и къпиш
    В това ми е най-голямото притеснения както казах досега несъм го правил и ще ми е за първи път и незнам как точно да го сложа тоя прословут презерватив...
    Споко пич има си упътване и малко повече любовна игра за да ти дойде самочувствието след това да не пишеш теми " Не ми става " или нещо от сорта . Може да пинеш едно вино или там каквото пиеш да се отпуснеш.

Цитирай Първоначално написано от ludiq0maks
    слагаш оная гума и къпиш
    Споко пич има си упътване и малко повече любовна игра за да ти дойде самочувствието след това да не пишеш теми " Не ми става " или нещо от сорта . Може да пинеш едно вино или там каквото пиеш да се отпуснеш.
    Може пък и да направиш мили очи и да кажеш:
    Води!
    Ще го помисли за много сладко Надявам се де..

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Фен Аватара на minimalist
    Град
    EU

Re: Какво трябва да направя

С приятелката ми мислим след 2-3 дни да го направим за първи път...тя вече го е правила веднъж а аз не та искам да питам какво трябва да знам и да направя преди секса?
    баце, пийни 50 грама ракийка преди ебането за кураж, помага да се отпуснеш...
    "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си