.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

това проблем ли е ???? (за момчета)

Значи като го заголвам и кожата застане точно след главичката добре ама може още назад и като продалжавам назад и нещо ми се опъва и главичката се изкривява надоло Това проблем ли е?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да нямаш късо гемче? Кога почва да се изкривява?

Темата е за раздел "Здравни проблеми".

Амиии обяснил сам всичко абсолютно точно няма какво да добавя или махна. Само да искам да знам трябва ли да ходя на лекар да се оправи този проблем или то само ще се оправи? (ще пусна тема в Здравни пеоблеми)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cvetan
    Амиии обяснил сам всичко абсолютно точно няма какво да добавя или махна. Само да искам да знам трябва ли да ходя на лекар да се оправи този проблем или то само ще се оправи? (ще пусна тема в Здравни пеоблеми)
    Не пускай втора такава тема, ами помоли някой мод да я премести.

Второ от описанието ти не става съвсем ясно. Ако се касае за късо гемче, нямаш шанс без андролог-уролог.

абе човека успява да си го забели така да го нарека до улейчето... и след тва като опане още главата му слиза надоло щото се опъва...

амм на колко и и правил ли си го до сега ?

Кофтито е че ходох на лекар той каза че било наред.. да ама аз мисля че не е и чувствам дисконфорт.. ще ходя при друг лекар. Благодаря за помощта.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cvetan
    Кофтито е че ходох на лекар той каза че било наред.. да ама аз мисля че не е и чувствам дисконфорт.. ще ходя при друг лекар. Благодаря за помощта.
    Щом чувстваш дискомфорт и ти опъва иди на втори доктор. И му кажи, че ти пречи!

абе не бе абе не бееее
    ЧАКАЙ МАЛКО! попитахте на колко си ?!

Голям фен Аватара на go71n
    проблема ми е ясен

аз съм със същия " проблем " ако може така да се нарече , става вапрос за късо гемче демек те опъва като напънеш повече да го уголиш като ти е в ерекция, не се притесняваи и ако ти не решиш не го махай, прави си секс спокойно с кондома въобще няма проблем без кондом има лека болка, странно ще ви се стори, но на някой им харесва, един приятел ми се обади и каза братле преебах си к*ра и като ми обясни закво става вапрос му казах да е спокоен,, за 2 седмици му зарасна и продължава в същия дух да мори девойките,,, ако искаш не го къси чрез секс отиди на лекар ще те оперират с месна упойка сигурно резват ти го зашиват малко 2-3 шева, реванол и след 1-2 седмици си на 6..

ся ше питате защо аз не съм се оперирал щом е толко елементарно , на 16 съм живея само с майка ми и зада ме оперират трябва да е с нейно знание/съгласие пък ми е кофти да говоря за това с нея не ми пречи на сексуалния живот такаче чакам 18 отивам оправят ме ( операцията тоест ) и съм като нов ... п.с това си е в роден дефект
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

абе вии сте много зле бе...

помислете малко бе... тялото при мъжа се развива до 25 години...

ти лудия дето даваш съвети.. на 16...ко да говора...

тва е кожа.. кожата е еластична.. пример дебел човек да отслабне и сичко увисва...
    кожата увисва...
    лъскайте си бъстунчетата там и то постепенно се разтяга и стига до нормалното си...
    и аз минах през ващо... ама само че при мене - радко срещато Джо започна да се развива сериозно към края на 16...
    до тогава като го надървех.. не можеже даже да се оголи цялата глава..
    и кво стана ся.. сичко си доди в нормата....

Град
    София
    ^ Ти разлика между фимоза и късо гемче правиш ли? Май не...

Момчето над този, много добре ти го обясни. Както ти казах, че предполагам и аз най-вероятно се касае за късо гемче. И гемчето не е разтегливо, както го изкара образованият над мен. Като ти прави проблем сега, ще ти прави проблем и след 15 години. Ако не те е срам от ваще отивай, оперирай и махай. Операцията е мноооооооого лека и не е нищо страшно, нито ще умреш от болка и ще има кървища. Ще мине за една седмица и си го забравил. Абе въобще не се чуди - пртеснява ли те, махай го докато е време.

Успех, братле.

абе и*ало си е лентата...
    не съм чел... сичко на практика за тва съм тъй образован...

щом казваш...

айде отивай на лекар и говори с баща си пък той знай какво да прай и ако го каже на мамето ти знае как да го поднесе....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си