.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Офф..смотана ситуация..

Здравейте!Знам,че сега ще ме нападнете,ще кажете,че съм много глупава,че съм зле,но аз реших да попитам..Та днес с приятеля ми се задоволявахме..аз него,той мене..Та неговите дрехи не бяха свалени де,когато свърши и се чудя да не би нещо от спермата да е попаднала в мене..Аз нищо не усетих..той каза също,че нищо не е станало,но аз съм таква паника,че няма накъде просто..Та искам да ви попитам ако е попаднало нещо в мене има ли някаква вероятност да съм бременна или задължително трябва вътре да стане тая работа..А между другото не сме го правили..тоест той ми скъса девствената ципа с пръсти,но иначе до същинската част не сме стигали..Ако искайте ме нападайте..знам,че въпроса ми е глупав,но ми трябва някакво успокоение..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Не си е махал дрехите Обаче си го задоволявала..интересно..пе тинг може би? Абе виж,може и да забременееш..то от басейни става тая работа,ти тука за едни дрехи говориш..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Офф..смотана ситуация..

Цитирай Първоначално написано от linkin_park_girl
    Здравейте!Знам,че сега ще ме нападнете,ще кажете,че съм много глупава,че съм зле,но аз реших да попитам..Та днес с приятеля ми се задоволявахме..аз него,той мене..Та неговите дрехи не бяха свалени де,когато свърши и се чудя да не би нещо от спермата да е попаднала в мене..Аз нищо не усетих..той каза също,че нищо не е станало,но аз съм таква паника,че няма накъде просто..Та искам да ви попитам ако е попаднало нещо в мене има ли някаква вероятност да съм бременна или задължително трябва вътре да стане тая работа..А между другото не сме го правили..тоест той ми скъса девствената ципа с пръсти,но иначе до същинската част не сме стигали..Ако искайте ме нападайте..знам,че въпроса ми е глупав,но ми трябва някакво успокоение..
    Tрябва ти и друго....Както и да е,днес не съм в настроение за заяждане.
    Той ако е свършил в теб,било то с дрехи или без има шанс...Опаааа,ама вие секс не сте правили.Ми щом не е свършил върху вагината ти или в нея-няма повод за притеснение.
    И къде си тръгнала да се таковаш,като не знаеш тези неща?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

нема ядове споко нема никъв начин това да е станало да верно въпроса ти е малко тъп но се пак отговарям

Имам си добра сексуална култура,но просто съм голяма паника..знам,че няма шанс,но исках да попитам и за другия мнения..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Имам си добра сексуална култура,но просто съм голяма паника..знам,че няма шанс,но исках да попитам и за другия мнения..
    Ако имаш добра сексуална култура и достатъчно мозък,за да я асимилираш,няма да задаваш подобни въпроси
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

А ти се заяждай с някой друг!

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Виж сега! Българите много обичат да показват колко са умни, или по-скоро колко са по-умни от тебе, или още повече колко ти си по-тъп от тях. Жалко е наистина, но е така.

Иначе по темата: и двамата сте били с дрехи, няма начин да е станало нещо.

Аз не бях с дрехи де..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от windowlicker
    Виж сега! Българите много обичат да показват колко са умни, или по-скоро колко са по-умни от тебе, или още повече колко ти си по-тъп от тях. Жалко е наистина, но е така.

Иначе по темата: и двамата сте били с дрехи, няма начин да е станало нещо.
    Не твърдя,че съм по-умна.Просто изтъкнах факта,че един наистина добре запознат с нещата човек,колкото и да е притеснен,няма да задава подобни въпроси.

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Аз не бях с дрехи де..
    Ама той е бил с дрехи? Или се бъркам? Щом едния от двамата има дрехи, нямаш грижи.

Супер фен
    Добре де,може ли сега да обясниш една идейка по-ясно кой кво е правил,кой с дрехи,кой без,къде е свършвал,свършвал ли е ??? .... Как да ти се даде отговор като доста неясно си написала всичко..

Град
    Таити
    тъй като той е бил с дрехи ако е имало шанс нещо да попадне в теб той щеше да има петно на дрешката... сешшшшш ли се
    There is no right or wrong, only fun or boring

На такъв въпрос, отговора е: ДА, ма*ка му ДА, поне близнаци!!!

Аз доколкото разбрах, той е свършил в гащите.. и момата се притеснява да не би като е нацвъкал гащите и се е допрял до нея.. някой шехерезада да пробие през портата. - може и да греша.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ако имаш добра сексуална култура и достатъчно мозък,за да я асимилираш,няма да задаваш подобни въпроси
    определено ...

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Е добре бе на ден пускате по 15 теми такива презарватив не ползвате ли? Не, че ви нападам, ама писва всеки ден една и съща тема през няма и час тия презарвативи не са по 1 лев, а са по 30/40 стотинки.

+1
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Абе какво ми се правите всики тука на големи многознайковци ?!Аз въпроса съм си го задала ясно,ама който е умен ще го разбере..Сигурна съм,че повечето от вас пишат да се покажат,че са "по-умни" от мене,ама стават смешни..

Супер фен
    Като мислиш толкова,че ''си си задала въпроса ясно'',а ние просто сме малоумници и не можем да разберем кво си правила с гаджето ти - еми седи и си чакай 'адекватен' отговор... .

(
    който е умен ще го разбере
    ,а който не е тъп ще си задава въпроса по-ясно.)

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Абе какво ми се правите всики тука на големи многознайковци ?!Аз въпроса съм си го задала ясно,ама който е умен ще го разбере..Сигурна съм,че повечето от вас пишат да се покажат,че са "по-умни" от мене,ама стават смешни..
    Смехът е здравословен

Град
    Sofia
    е добре бе, като ти самата си много умна ( личи си ) тогас кво' на питаш тука това ? Който бил умен щял да разбере въпроса.
    Ми Punisherrr хубаво каза, че който е умен ще го задава както трябва.
    Тоя "въпрос" къде си турила , това цялото прави една пълна безсмислица...задай наново и ще ти отговорим, но ако смяташ , че си много умна си отговори сама...

Re: Офф..смотана ситуация..

Започвай да мислиш имена!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е как ще минат през дрехите бе шматкоо ?? Няма как спокойно ..

Супер фен

Личи си каква сексуална култура имаш...

Добре...сериозно...няма да нападам, но казваш, че имаш добро сексуално образование ... тогава би ли ми обяснила ... как реши, че можеш да забременееш, след като той дори не е бил в теб ...Гррр! И не бъди ЧАК такава паника, защото ако така ще я караш по - добре изощо не прави секс ... нито момчето ще има нерви да го понася, нито ти. Ако днес се притесняваш, че без да сте се почвали си бременна, какво ще кажеш утре, като случайно се скуса презерватива ???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си