- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е
хора моя проблем е сериозен значи преди 1 седмица бях на вила и си легнах с едно момиче и днес тя ми се обажда и ми казжа че цикъла и закаснява 3 дни дали е възможно да е станал гаф при положение че съм и го вкарал за около 1 минутка и 99 % съм сигурен че ваобще не съм свършил има ли шанс за тая минута да е станало нещо а не сме го правили по-дълго време понеже нея я болеше нещо
Ми за 1 минута ме съмнява и предеякулационна течност да е имало.Споко
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
начи ме лъже мама и деба![]()
Гледам нема нищо,пак гледам пак нема нищо,викам си ааа тука само има нещо!!
Чакай бе!На момичето може да му закъснява,ама да не е бременна
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
дано да не е бременна просто може би заради закаснението на цикала и си е помислила това нещо
Тестове за бременност продават........![]()
+1Първоначално написано от Lysit0
![]()
ама само главичката ли си вкара или със се ташаците й го навря
Ако преди да правиш нещо с нея си сваршвал е вазможно такова чудо , но иначе за една минутка неее не ми се вярва ... просто ние женските сме големи паники ... 3 дни нищо не са което и момиче да попиташ ще ти кажи , че все някога и е подранявало или закаснявало . няма страшно![]()
![]()
![]()
Всичко е възможно!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ако е била девствена е нормално да и закаснее няколко дена и щщом я е боляло явно е била![]()
не е била детствена спала е и преди с мъже днес говорих с нея и ми каза че корема е почнал да я боли което е уж добре че се надявам цикъла да и дойде но пък от друга страна се притеснявам все още тя се пак е на 20 а аз на 18 почти да го еба живеее ми се а ако е бременна това ми е края![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Няма невъзможни неща!![]()
Не ви ли омръзна да четете теми на тема "бременност" всеки ден ? Защото мен вече чак ме дразни... Не разбрахте ли, че не се забременява понеже момичето и момчето са се натискали, или като и е свършил в устата и е глътната спермата, или като и го е пъхнал 2пъти. Злетаааааа не се забременява току така, има един период викат му ОВУЛАЦИЯ, в който жената може да забременееКрайно време е да се образовате не мислите ли
![]()
Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
и аз питам същото
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обади се на мама ти, и тати ти и им кажи че ще стават дядо и баба![]()
Ми за 1 минута ме съмнява и предеякулационна течност да е имало.Споко
Тва натискането е лоша работаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()