Здравейте.
Някои знаят, с приятелят ми сме заедно от 2 години и 4 месеца. Напоследък не върви. Бяхме разделение 10 дена, в които се виждахме било то по негово или мое желание. Доста от които сме се карали. В събота ме извика у тях и го попитах дали просто ме е извикал, или...в смисъл да се съберем. Той каза просто така, обаче се събрахме, след което същия ден той още се чудеше дали да опитаме, на края решихме да опитаме. Вчера се видяхме и пак се разделихме.
Та ето я ситуацията. Той ме обича, каза ми го. Проблема е, че не знае дали иска да има връзка, не може да се отпусне. Искам да ми даде възможност да му покажа хубавите неща във връзката ни. Мисля да поговоря с него и да го помоля да ми даде тази възможност. Според мен така с време разделени, няма да стане. Какво ще се промени като седим по цял ден пред компютрите и правим нищо. Не мисля и че с висенето в аха.бг нещо ще се промени, при това като знам, че той си чати с момичетата чисто приятелски. Знам какво можем да правим, за да му харесва времето с мен. Трябва да го убедя да ми даде тази възможност.
Това е моята идея. Ако имате някакви идея пишете. Благодаря ви.