.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Проблем с четеца

днес си купих нов четец едно в което се слага картата памет и се вкл. в компа и излиза сичко което има в картата памет та...... като го сложа в компа и ми показва следното (извонете 4е е на англииски ) --> please insert a disk into drive F: кажете какво да правя много ще сам благодарна на всеки

Редактирано от Росен Христев
    т. 7 от Правилата на форума

Здравей "nesuni"!

Ако ти излиза това съобщение:

... означава, че четеца си работи нормално - просто не си сложила карта с памет в него и за това показва съобщението: (превеждам на български) "Моля поставете диска в устройство F:" - демек "моля постави картата с паметта в четеца" Дано да съм ти помогнал!

П.С. - Желая ти успех...

Едит: Явно не си поставила картата правилно в четеца! Възможно е и четеца, който си купила да не чете този вид карти памет. Ако кажеш, каква е картата и за какво е може би повече ще ти помогна...

с колко слота ти е четеца.. и каква ти е картата... и USB-то на компютъра ти v2.0 ли е?.. и с Winows Vista ли си?

edit: и още нещо... инсталирала ли си драйвери?
    Now go to sleep bitch Die motherfucker die Ugh times up bitch close ya eyes Go to sleep bitch! Why are you still alive.. How many times I gotta tell ya close ya eyes

значи ето го четеца http://www.album.bg/nesuni/images/15962836/ ами не не е от това че картата памет не е вътре.......пробвах с 3 карти памет ..... миналия ми четец работеше със същата карта памет и дори с всички които сложа вътре но сега..... а и не сам теглила драйвери за другия четец......!!! иначе предишния и сегашния четец са еднакви

има 1 слот.
    картата памет е 1 ГБ микро СД
    v2.0 е
    не съм с Vista
    драйвери не съм теглила защото 1.не мога да намеря и 2.и за миналия четец не сам теглила

Така пробвай следното: Десен бутон на "My Computer" -> "Manage", след като се появи прозореца избираш: "Device Manager". Включи си "USB CardReader"-а в компютъра. Погледни сега снимката и виж какво ти пише, там където съм оградил с червено?!?! После да напишеш, какво си видял или постни скрийншотче...

Device type: Storage volumes
    Manufacturer: Microsoft

,,После да напишеш, какво си видял.....,,-->момиче съм

Цитирай Първоначално написано от nesuni
    ,,После да напишеш, какво си видял.....,,-->момиче съм
    Оппа!

Сега по темата - "Card Reader"-а си работи според мен! На сниката, дето по нагоре беше я сложила на самото устройство не можах да видя, точно как изглежда - в смисъл картата, като ти е микро SD с "приставка" ли я ползваш към четеца или той самия си е за такива малки "memory card"???

Ами освен да ти препоръчам няколко неща да направиш... щото така от разстояние не мога да се сетя защо така прави четеца!

1-во: Пробвай да включиш "Card Reader"-а във всяко възможно USB на компютъра, защото на снимката по-горе видях, че използваш USB-то на клавиатурата

2-ро: Отиди на някой друг компютър у някой приятел/приятелка и пробвай там как е!

3-то: Предполагам, че към четеца не са ти дали нищо друго в комплект? Ако е така не се нуждае от драйвери, пък и да се нуждае то ще е за по стара операционна система ( Win 98 )

4-то: Върни се в магазина, от който си го взела и ги помоли най-учтиво да го пробват пред теб!!!

до колкото знам този четец чете само M2 карти (sony ericsson) аз съм с същият четец.. вземи от някой приятел такава карта и я пробвай
    Now go to sleep bitch Die motherfucker die Ugh times up bitch close ya eyes Go to sleep bitch! Why are you still alive.. How many times I gotta tell ya close ya eyes

doomkillerr първите 3 неща са направени а 4-тото утре ще стане накратко ,,макя им трън,, ще пиша какво е станало

Цитирай Първоначално написано от GodsWrath
    до колкото знам този четец чете само M2 карти (sony ericsson) аз съм с същият четец.. вземи от някой приятел такава карта и я пробвай
    Ако е така - много ясно, че няма да разпознае SD карта!!! Аз имам "Card Reader" за SD-карти и го ползвам точно за micro SD, само че с приставка. Имам и M2 - карта памет от телефона си Sony Ericsson k800i и като съм я пробвал на четеца - изобщо не иска да влезе в него. Просто стандарта е друг...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си