.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: Проблем ;(

Hybrid View

Проблем ;(

Закъснява ми а с моя приятел винаги сме го правили с презерватив + това не свършва и в мене ,освен това и доклкото сме виедли до сега не се късал презерватива Знам че така е невъзможно да се забременее обаче вече откачам за това искам и други мнения

Ми направи си тест за бременност.

Град
    Кюстендил
    Първо ще започна аз с подгряващи въпроси и да се надяваме, че някое компетентно момиче ще успее да отговори.
    Така, трябва да кажеш на колко години си, тъй като в ранната си поява месечният ти цикъл не е особено редовен. Пък и се случват понякога разни аномалии, може и да си се разболяла от нещо.
    Успех
    vvf GOD Bless Bulgaria !!!
    AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !

ние не може да знаем... направи си тест.........
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

какво да ти кажа и аз бях сигурна че ми закъснява от притеснението ама не .. добре се наредих .. така че като ти закъснява си правиш тест и толкова .. колкото по скоро разбереш по добре

ами на 17 съм имам цикъл от 5 години попринцип ми подранява винаги ми идва на 24ия или 25ия ден а не на 28ия както е прието днес е точно 28ия ден и ми беше последната надежда

Цитирай Първоначално написано от Tajnomomiche
    ами на 17 съм имам цикъл от 5 години попринцип ми подранява винаги ми идва на 24ия или 25ия ден а не на 28ия както е прието днес е точно 28ия ден и ми беше последната надежда
    тест...
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Може да е от времето или нещо друго. Не се плаши, за да си сигурна направи си тест за бременност.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

погледни подписа ми !
    |
    |
    |
    \/
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от baby_inloff
    погледни подписа ми !
    |
    |
    |
    \/
    +1 Тест.А и нищо не е станало.Значи хората тук са ми много странни.Те знаят,че нищо не е станало,ама е нужно и ние да ги убеждаваме,че е така.Ами ако всички се направим на задници и ти кажем 'Да,много е възможно да си бременна',това ще промени ли нещо?Не разбирам и до ден днешен как може да се пускат подобни теми...
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    погледни подписа ми !
    |
    |
    |
    \/
    +1 Тест.А и нищо не е станало.Значи хората тук са ми много странни.Те знаят,че нищо не е станало,ама е нужно и ние да ги убеждаваме,че е така.Ами ако всички се направим на задници и ти кажем 'Да,много е възможно да си бременна',това ще промени ли нещо?Не разбирам и до ден днешен как може да се пускат подобни теми...
    ако си на мое място с маика като моята която от 5 дена ми мранка че ми закснява и ми задава вапроса кога ще ти доиде е нормално да се побъркаш относно теста утре ще си купя и ще ида в една приятелка да си направя

Тест за бременност-винаги когато закъснява и имаш и най-малкото съмнение...

друг е въпроса,че след като ти е закъсняло с 3 дни,не бива да се шашкаш.

Аз съм на 19,имам цикъл от поне 5 години и все още не ми е редовен

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    погледни подписа ми !
    |
    |
    |
    \/
    ако си на мое място с маика като моята която от 5 дена ми мранка че ми закснява и ми задава вапроса кога ще ти доиде е нормално да се побъркаш относно теста утре ще си купя и ще ида в една приятелка да си направя
    И при мен е подобно.Обаче колкото и да съм притеснена не прибягвам до този форум.Защо?Защото знам,че нищо няма.А и не мисля,че имам нужда от непознати да ме утешават,как било,как нямало нищо и тн.
    А кога сте правили секс?Смисъл,минала е една седмица,за да направиш тест,нали?
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

погледни подписа ми !
    |
    |
    |
    \/
    И при мен е подобно.Обаче колкото и да съм притеснена не прибягвам до този форум.Защо?Защото знам,че нищо няма.А и не мисля,че имам нужда от непознати да ме утешават,как било,как нямало нищо и тн.
    А кога сте правили секс?Смисъл,минала е една седмица,за да направиш тест,нали?
    ами последния път беше вчера за шуър чек ми казаха че очита точно след 3тия ден

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    След 3тия ден,на баба ми цървулите.След 7мия ден отчита.
    Абе хора,като правите секс-научете ги тия неща!

емм като питах така ми казаха не ме вини

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не виня теб,а идиотите,дето са ти го казали...

Град
    Таити
    иди питай майка си тя ще ти ги обесни тези нещица и нЕ СИ БРЕМЕННА !!! баси хората ми кат ще се е*ете прочетете малко какво може да стане и как да се пазите ....
    There is no right or wrong, only fun or boring

Повече от фен Аватара на YourPoison
    тест за бременност си вземи .. ; )

Град
    Wonderland
    ти наистина ли си толкова тъпа.. или се правиш?

че не съм тъпа не съм ама ти доста неуспешно се правиш на интересна

Град
    Wonderland
    не си.. май само според себе си..

просто..не мога да проумея как може да питате във форума дали сте бременни.. не ми го побира главата

Град
    МеЛмАк
    ае ... аз не съм много за тая тема ама пак да са обадя и мен да ма има ... това че ти е закъснял малко според мен не е фатално аз иам приятелки които ги е прескачало по 1 месец и все пак ще ти дам най-баналния отговор ... тест за бременност макар ,че немога да си обесня как може да си забременяла щом сте го правили с презерватив и не се е скъсал
    Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
    Никога не яж жълт сняг
    Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали

Офффф чакай да проверя И ТВОЯТА съдба в кристалната топка ..

ако го правеше с куклите от Здрач нямаше да ти закъснява
    те гарантират качество

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си