- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем ;(
Закъснява ми а с моя приятел винаги сме го правили с презерватив + това не свършва и в мене ,освен това и доклкото сме виедли до сега не се късал презерватива Знам че така е невъзможно да се забременее обаче вече откачам![]()
![]()
за това искам и други мнения
Първо ще започна аз с подгряващи въпроси и да се надяваме, че някое компетентно момиче ще успее да отговори.
Така, трябва да кажеш на колко години си, тъй като в ранната си поява месечният ти цикъл не е особено редовен. Пък и се случват понякога разни аномалии, може и да си се разболяла от нещо.
Успех
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !
ние не може да знаем... направи си тест.........
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
какво да ти кажа и аз бях сигурна че ми закъснява от притеснението ама не .. добре се наредих .. така че като ти закъснява си правиш тест и толкова .. колкото по скоро разбереш по добре![]()
ами на 17 съм имам цикъл от 5 години попринцип ми подранява винаги ми идва на 24ия или 25ия ден а не на 28ия както е прието днес е точно 28ия ден и ми беше последната надежда![]()
![]()
![]()
тест...Първоначално написано от Tajnomomiche
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Може да е от времето или нещо друго. Не се плаши, за да си сигурна направи си тест за бременност.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
погледни подписа ми !
|
|
|
\/
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
+1 Тест.А и нищо не е станало.Значи хората тук са ми много странни.Те знаят,че нищо не е станало,ама е нужно и ние да ги убеждаваме,че е така.Ами ако всички се направим на задници и ти кажем 'Да,много е възможно да си бременна',това ще промени ли нещо?Не разбирам и до ден днешен как може да се пускат подобни теми...Първоначално написано от baby_inloff
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ако си на мое място с маика като моята която от 5 дена ми мранка че ми закснява и ми задава вапроса кога ще ти доиде е нормално да се побъркаш относно теста утре ще си купя и ще ида в една приятелка да си направяПървоначално написано от Extremescream
![]()
Тест за бременност-винаги когато закъснява и имаш и най-малкото съмнение...
друг е въпроса,че след като ти е закъсняло с 3 дни,не бива да се шашкаш.
Аз съм на 19,имам цикъл от поне 5 години и все още не ми е редовен![]()
И при мен е подобно.Обаче колкото и да съм притеснена не прибягвам до този форум.Защо?Защото знам,че нищо няма.А и не мисля,че имам нужда от непознати да ме утешават,как било,как нямало нищо и тн.Първоначално написано от Tajnomomiche
![]()
А кога сте правили секс?Смисъл,минала е една седмица,за да направиш тест,нали?
ами последния път беше вчера за шуър чек ми казаха че очита точно след 3тия денПървоначално написано от Extremescream
След 3тия ден,на баба ми цървулите.След 7мия ден отчита.
Абе хора,като правите секс-научете ги тия неща!![]()
емм като питах така ми казаха не ме вини![]()
Не виня теб,а идиотите,дето са ти го казали...
иди питай майка си тя ще ти ги обесни тези нещицаи нЕ СИ БРЕМЕННА !!! баси хората ми кат ще се е*ете прочетете малко какво може да стане и как да се пазите ....
![]()
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
ти наистина ли си толкова тъпа.. или се правиш?![]()
че не съм тъпа не съм ама ти доста неуспешно се правиш на интересна![]()
не си.. май само според себе си..
просто..не мога да проумея как може да питате във форума дали сте бременни.. не ми го побира главата
ае ... аз не съм много за тая тема ама пак да са обадя и мен да ма има ... това че ти е закъснял малко според мен не е фатално аз иам приятелки които ги е прескачало по 1 месец и все пак ще ти дам най-баналния отговор ... тест за бременност макар ,че немога да си обесня как може да си забременяла щом сте го правили с презерватив и не се е скъсал![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
Офффф чакай да проверя И ТВОЯТА съдба в кристалната топка ..![]()
ако го правеше с куклите от Здрач нямаше да ти закъснява
те гарантират качество![]()
![]()