.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Проблем с приятелка

Имам една приятелка с която се познаваме от доста одавна да речем от 10г.Когато се запознахме бяхме на по 6 .После станахме много добри приятелки и така.. .Винаги съм мислела,че няма вечни приятели,а има само вечни интереси.Надявах се с нея да не е така.Наистина когато съм се карала или съм имала проблем с някои други приятели тя е била до мен и ме е подкрепяла както и аз нея.Зимата в периода от декември до март не се бяхме виждали около 3 месеца нито си пишехме по skype нищо.Аз постоянно и пишех SMS и и казвах да ми се обади или да излезем да се видим,но тя се се оправдавше,че трябва да учи(трябваше да си поправя множеството "добри"оценки които беше натрупала) ...Един ден и псах доста гневен SMS и после тя писа след всичко това се сдобрихме,но нищо не е както преди.Сега пак се караме. 2 3 дена бях извън града и като се върнах и седнах на skype тя ми писа и ми каза искаш ли да се видим утре и приех.На следващия ден каза че неможе да излезем питах я "А утре искаш ли ?" след което последва далго обеснение от рода "ами ... нали помиш приятелките от даскало и аз такова питах ги дали искат да излезем пак те казаха че немогат и днеска казаха че могат и аз ко да прая се сагласих ..."Днес е питам искаш ли утре да отидем на плаж " Ами немога точно сутринта ннашите само мранкат пак и трябва да уча(кой учи през лятото???) "Аз не съм от търпеливите почнахме да се караме и както и да е .Искам дами дадете съвет да поговоря ли с нея или да е оставя и всеки да си тргне по своя път,въпреки че има неща които н свързват и ще се видим не скоро н.но септември незнам какво бихте направили??? Благодарря на всички,които си направиха труда да прочетът всичко това и най-вече на тези които са ми дали някъкъв съвет

Заглавията трябва да са описателни.
    Редактирано от Punisherrr
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Оправдания, оправдания. Това не е истинска приятелка. Когато може тогава те вика, когато на нея и е удобно. Щом така ти отказва, значи не иска да сте приятелки. Остави я, явно не е достойна за твоето приятелство.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Оставаяй я кот иска да прай е

Тя би трябвало да ти е доста скъпа приятелка и затова не я оставяй просто така. Трябва да поговориш с нея. Не й пиши за момента и ако тя не те потърси скоро - обади й се и кажи, че трябва да поговорите и е важно. Ако пак каже, че не може, й кажи да те потърси когато е свободна. Опитайте се да се разберете и да бъдете приятелки както преди, защото приятелите, които те разбират, се срещат доста рядко.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    In the middle of Nowhere
    Всичко е на приливи и отливи...Просто сега е лош момент..Не я зарязвай все още,все пак се познавате от доста време,аз мисля че тя ще си осъзнае грешката
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И какво като се познават от 10г? Хората се променят. Ако ти се търпи - продължавай да я търсиш. Ама по-добре я зарязвай, щото тва не е истинска приятелка
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Поговори с нея, кажи й как се чувстваш..А ако и след разговора ви тя продължава по същия начин, по-добре си намери нова "най-добра" приятелка ;д

Супер фен Аватара на elysunny
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Поговори с нея, кажи й как се чувстваш..А ако и след разговора ви тя продължава по същия начин, по-добре си намери нова "най-добра" приятелка ;д
    +1

Аз съм имала същите ''приятелки'' и съм стигнала до един извод- никога не трябва да си губиш достойнството, защото направиш ли го веднъж, тя никога няма да те взима на сериозно вече. Ако бях на твое място точно 3 пъти щеше да ми откаже така оправдавайки се и четвърти път въобще нямаше да я потърся, ако тя не ми звънне- да си гледа работата, тя губи! Ако я търсиш да говорите и тн би изглеждала жалка в очите й, защото тя ще види, че ти е мн скъпа и, че не можеш без нея. Трябва да й покажеш, че не само можеш и без нея, но и че не ти пука мн дали ще се виждате или не (дори и да не е така). Според мен тя ясно ти е показала, че не иска да сте приятелки, а ако не е така тя ще ти звънне, а дори и да го направи, не се съгласявай моментално да се видите, накарай я да види, че не си й постоянно на разположение и при първото позвъняване ти ще й кацнеш на вратата като някое кученце- накарай я да разбере, че може да те изгуби!

Мисля, че това е най-удачния вариант, но все пак ти си решаваш... Успехчета!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от elysunny
    Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    +1
    +2

най-големият проблем в едно приятелство е, когато гледаш приятел(ката) ти и не можеш да я познаеш. искам да кажа че може сега да има проблеми, но да си е същата и когато решиш да си побъбрите да чуваш нея, а не някакво момиче с нейното лице и глас..
    надявам се че ме разбра,малко са ми разпилени мислите тази вечер..
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Супер фен Аватара на storex
    Ако можеш да я търпиш още - търпи, проявявай още стоицизъм. Ако не - зарежи я (може пък тя да ти се обади) :П

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Оправдания, оправдания. Това не е истинска приятелка. Когато може тогава те вика, когато на нея и е удобно. Щом така ти отказва, значи не иска да сте приятелки. Остави я, явно не е достойна за твоето приятелство.
    \/ колко си права ... [/i]

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    аз съм на същото мнение браво

Ами тя май не иска да ти бъде повече приятелка. По добре и кажи че искаш да поговорите и се разберете! Щом сте приятелки от толкова дълго време не бързай да я зарязваш! Както решиш
    Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!

http://angel4etogeri.blogspot.com/

Еми...не й се излиза на момичето с теб [поне така изглежда].
    Поговерете сериозно очи в очи,не в тъпия скайп.
    То не може така,само когато тя иска тогава да излизате...манипулаторка.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си