- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че ми изневерява
Помогнете ми моля ви ..
Ходя с едно момче вече година и половина .. Но деня преди да ми предложи е спал с бившата си .. Той постоянно ми говори за нея .. И започвам да си мисля, че ми изневерява с нея .. Какво да правя ?
Говорил ти е през цялото това време смао за нея ??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да .. А уж казва че ме обича .. Незнам какво да правя ..
Яяя сериозно си поговори с него ..Как така .. ? Защо си му позволила да ти говори за нея .. ?? Сега е с теб не с нея ... ?
Говори с него ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Попринцип мъжете винаги сравняват бившето със сегашното,ама чак пък да ти говори за нея...![]()
Питай го кратко и ясно,и ако почне да овърта му тегли една майна...тц тц тц![]()
Говорихме .. Казахме си кой с кого го е правил .. Той ми изброи всички само нейното име не каза и аз научих от друг докато бях на кафе .. Стана ми кофти , разплаках се и отидох в тоалетната на кафето .. После го попитах защо не ми каза за нея .. а той ми отговори че не съм го била питала .. И не мога да заговоря за нещо .. Той все ми наваля на главата за нея .. Кофти ми става много ..
P.S: Тя ми е приятелка .. Ще се побъркам накрая ..
Ама чакай са и ти ли си му изневерявалаПървоначално написано от Sunshine155
![]()
Доста е смешен тояНе ти трябва..некъф женкар..махай го
![]()
п.п.Имам чувство,че тая тема е ебавка..
Не е ебавка .. И аз не съм му изневерявала .. Имах предвид преди да тръгним кой с кого го е правил .. Пък и той май продължава да се вижда с нея ..
е те с бевшата му приятели ли са,движат ли се в една компания или просто ей така си ти разказва усмивки от старите ленти
Казва че не са приятели но най-добрата ми приятелка ги е виждала да се натискат .. МИсля че една най-добра приятелка не би излъгала нали ? .. Той ми разказва колко са били щастливи .. Мисля че продължава да спи с нея и да ходи с нея .. Но на мен не ми казва .. Ето пример днес го викнах на кафе той каза че има работа .. а аз като се прибрах ми казаха че е бил на кафе с нея ..
Хмм, работите са наистина сериозни, ако беше само говоренето щях да кажа, че просто още не я е забравил напълно или се опитва да те сравни с бившата, ама щом най - добрата ти фр ги е видяла заедно тя няма причина ай така да те кара да страдаш и да се чустваш зле, ако не е истината. Питай го направо, друг избор нямаш.Първоначално написано от Sunshine155
Значи и да го питам той ще ми каже че не е вярно .. Незнам съмнявам се .. Все ми повтаря обичам те обичам те ама при това което ми каза това момиче започвам да се съмнявам .. Ами ако не я забравил защо не остана с нея а тръгна с мен .. Така мене наранява ..![]()
![]()
Това ,че ти казва ,че има работа ,а ходи с нея на кафе мисля, че е достатъчен ден да го оставиш преди той да те остави и унижи![]()
Всички ми казват остави го .. Как да го оставя като за година и половина съм го обикнала толкова много че за него си давам живота ..![]()
![]()
![]()
![]()
Ами, колкото и да е гадно, трябва да го оставиш. Обичаш го, но той теб - не. Все пак, избери си - искаш да го оставиш и да го забравиш или да се мъчиш още дъълго време и да си втората в списъка му?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да ви кажа чесно не ми е лесно .. Незнам на какво да вярвам вече .. Незнам и какво да правя .. Скъсахме един път .. Когато не е до мен нещо отвътре ме гори .. Обаче когато сме заедно нещо ми казва " Недей .. ! .. После ще страдаш повече .. " Незнам това как да го рабирам ..
Относно секса .. Ходим една година .. Още не съм му пуснала защото му нямам много доверие .. Все си мисля че ако му пусна ще ме изостави .. Знам, че сигурно греша но мисля че само така мога да го запазя .. Аз му казах ако продължава да спи с нея да ми каже и да скъсаме и да си ходи при нея от колкото да страдам .. А той ми вика " Не бе не искам да късаме аз обичам само тебе .. " Да му вярвам ли незнам ??
Ходили сте година и половина и той ти говори през това време за бившата си. А и все още продължава. Съдуби се, момиче - това момче не те обича.
Не искам да повярвам и все си мисля че ако не ме е обичал нямаше да тръгни с мене и още по малко да сме заедно година и половина .. Но може и да сте прави .. Май трябва да поговоря с него пак .. Пробвала съм и като се сетя за какво искам да говорим и винаги се разплаквам и не мога да говоря ..
Явно му е добре с теб, но обича още нея. Казвам го от опит, аз също съм с момче което не обичам, но ми е хубаво с него въпреки, че обичам друг. Поговорете си сериозно.
Мали зарежи го тоя ебаси....нормално е да ти е трудно и да ти е гадно...ама ти задаваш риторични въпроси..не се излагай как така ще се унижаваш така
А колкото до другото , трябва много да те обича един мъж за да не спи с жена година и половина...то на човек като му се ебе му се ебе...и може да изневери дори и да няма чувства...
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
Rapture много си прав/а .. Но поне да ми каже да знам .. Не да научавам от друг .. Бих го приела по-добре и по-спокойно ако ми го каже той .. Не някой друг .. Щото така е супер кофти ..
Но е факт че всеки път когато се опитам да говоря с него за това нещо в мене се къса и се раплаквам и бягам на някъде .. И немога и немога ..
тегли му камшика кво го бавиш не се видел с теб бил с нея на кафе бахти тъпата работа ...
Миии когато има липса на комуникация така се получава![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
young and stupid , за година и половина толкова ли не се усети? чак сега ...![]()
Зарежи го бе.. кво още има да му мислиш?
Той обича бившата си приятелка.. Истината боли ама лъжата не лекувай.. Приеми истината !