.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен
    Град
    Earth...
    изневери и ти

Ако ви интересува ..

Днес говорих с него .. Попитах го дали все още има връзка с нея .. А той се раплака и ми каза " Ти луда ли си .. ! .. Ходил съм с толкова много момичета и на нито една не съм изневерявал ... " И аз му викам а факта че най-добрата ми фр те е видяла да се натискаш с нея .. Това за мене е изневяра .. И ако продължаваш да спиш с нея и да се виждате без аз да знам ще скъсаме .. Той ми вика не съм се натискал с нея .. Тя те лъже аз искам да съм само с тебе .. Тя не значи нищо за мен вече .. При факта че за пръв път се разплака пред мене незнам какво трябва да значи но даже и в сълзите му се съмнявам ..

Имай предвид, че има големи актьори.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Да .. Знам .. Само незнам какво да правя .. Мисля че наистина ще се раделим .. Но после как да преодолея болката по него .. Пък аз не мога така да тръгна с едно момче без да го обичам за да забравя друго .. А пък и ние сме в една компания ..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    А защо тярбва да тръгваш с някой?Брееей,все искате да имате някой-ей така,да не сте сами..
    Голям паляк е тоя и не си заслужава..Вземи послушай всички и му бий шута,вече няма кво да се говори..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе мацко стига си го мислила - зарязвай го! Тоя си те върти както си иска... Нали най-добрата ти приятелка + още някакви там са го видяли с бившата му ? Тогава какво още чакаш ?! Не виждам причина всички да лъжат... Няма логика и най-добрата ти приятелка да те лъже... освен ако не го харесва и не иска да ви раздели... А пък другите за кво ше те лъжат тогава ? Той те гледа в очите и те лъже! Разиграва ти театри, а ти като първата групачка му се връзваш... Сам няма да ти признае - то се е видяло, ама тогава що не вземеш да го проследиш ? Знам, че е групаво ама в твойта ситуация ми се вижда най-удачния вариант... Проследи го, хвани го на местопрестъплението с бившата, бий му два шамара и го зарежи... Така поне ще излезнаеш достойно от цялата ситуация... щото повярвай той ако все още има нещо с нея ( в което съм 99% сигурна) те ти се подиграват зад гърба... Направи така, че поне да го зарежеш ти първа и с дойстойнство, а да не чакаш той да го направи и още повече да ти се подиграват...

Направо ти се чудя как все още го търпиш това нещо Аъде остави факта, че са го виждали с нея, ама и това, че година и половина постоянно ти приказва за нея... това не ти ли говори нещо, че примерно още има чувства към нея ? Разбираемо е 1-2 пъти да я спомене, ама постоянно... Мале тва ако ми беше на мене още на втория-третия месец да съм му била шута...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Не знам как си го изтърпяла,най-добре ще е да го зарежеш

GossipGirl89 мерси много ще пробвам да го проследя .. Той тази вечер щял да излиза но не ми каза с кой .. Ще видя какво точно става , но ако са ме излъгали незнам .. А ако е с нея на кафе пред сички хора ще му забия 10 туката с 7 8 ритника и да си ходи при нея .. Че барабар с него и нея ше обахта ..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Май ще ти дойде акъла в главата. Хич не му вярвай на сълзите.. те тея мъже винаги намират начини да се измъкнат, сякви ги има..

Цитирай Първоначално написано от Sunshine155
    Да ви кажа чесно не ми е лесно .. Незнам на какво да вярвам вече .. Незнам и какво да правя .. Скъсахме един път .. Когато не е до мен нещо отвътре ме гори .. Обаче когато сме заедно нещо ми казва " Недей .. ! .. После ще страдаш повече .. " Незнам това как да го рабирам ..

Относно секса .. Ходим една година .. Още не съм му пуснала защото му нямам много доверие .. Все си мисля че ако му пусна ще ме изостави .. Знам, че сигурно греша но мисля че само така мога да го запазя .. Аз му казах ако продължава да спи с нея да ми каже и да скъсаме и да си ходи при нея от колкото да страдам .. А той ми вика " Не бе не искам да късаме аз обичам само тебе .. " Да му вярвам ли незнам ??

Аааа сори, ама ще ми кажеш ли защо писа, че ходите от година и половина, а в сегашния пост от година. Доста голямо време, за да си направила грешката случайно!! Не мислиш ли така? Колкото до него сядаш и говориш или му изпльокваш доказателствата насреща.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

давай некст,какво ощи година ли искаш да си и човек,който обича др

Повече от фен
    обясни,че не искаш да я споменава.Питай го защо само я споменава
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Това ,че ти казва ,че има работа ,а ходи с нея на кафе мисля, че е достатъчен ден да го оставиш преди той да те остави и унижи

Голям фен Аватара на thirteen
    Веднъж породи ли се съмнението няма отърване. Считай, че ако останеш с него все така ще я караш. Ама дали не се виждат, ама дали тва онова...... И другото е, ако мислиш, че наистина ти изневерява, може да му липсва точно секс. Не знам ти дали си девствена, но едно момче, което вече го е правило не можеш да го държиш така на сухо. И ти да си ще потърсиш друга опция.

изпитай го !!! примерно една вечер му кажи аз няма да излизам лощо ми е , а го остави тои да си излезе (ако ти изневерява няма да пропусне да се види с ,, нея ,,) по някое време му званни и го питай каде е с кой е - ще получиш отговор който трябва да провериш като идиш ти тайно тайно или някоя твоя приятелка . друг начин по който съм хващала момче да ми изневерява е с фалшиф профил в aha.bg почваш да си пишиш с него после в скайпа и по деликатния начин го разпитваш като започнеш да се оплакваш от твойта връзка , той ще се отпусни и ако има нещо нередно мн често си признават изневярата

Зарязвай го.То появи ли се веднъж съмнението,става лошо.

Супер фен Аватара на l0lz
    И аз мисля, че има Дядо Коледа, ама няма, нали..?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Мисля, че ми изневерява

Помогнете ми моля ви ..
    Ходя с едно момче вече година и половина .. Но деня преди да ми предложи е спал с бившата си .. Той постоянно ми говори за нея .. И започвам да си мисля, че ми изневерява с нея .. Какво да правя ?
    ГРЕШКА ! Не той е спал с нея а тя с него. Не би могъл да го направи ако тя не е съгласна ...

Да ви кажа чесно не ми е лесно .. Незнам на какво да вярвам вече .. Незнам и какво да правя .. Скъсахме един път .. Когато не е до мен нещо отвътре ме гори .. Обаче когато сме заедно нещо ми казва " Недей .. ! .. После ще страдаш повече .. " Незнам това как да го рабирам ..

Относно секса .. Ходим една година .. Още не съм му пуснала защото му нямам много доверие .. Все си мисля че ако му пусна ще ме изостави .. Знам, че сигурно греша но мисля че само така мога да го запазя .. Аз му казах ако продължава да спи с нея да ми каже и да скъсаме и да си ходи при нея от колкото да страдам .. А той ми вика " Не бе не искам да късаме аз обичам само тебе .. " Да му вярвам ли незнам ??
    А това е за МИДАТА !! Какво значи ‘ходим’ но не съм му пуснала. За какво излиза с теб ?! За да си похарчи излишните пари ?! Нослетата ли си търкате ?!
    Ако не правиш секс с него защо се сърдиш че го прави с друга ?! Да не се е замонашил ?! Откъде да е сигурен, че ще му пуснеш ?!

Аз лично го оправдавам . Има си гадже с което не прави секс има си и бивша, която не му отказва ... за какво да стои на сухо ?! И аз бих постъпил така !!

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Помогнете ми моля ви ..
    Ходя с едно момче вече година и половина .. Но деня преди да ми предложи е спал с бившата си .. Той постоянно ми говори за нея .. И започвам да си мисля, че ми изневерява с нея .. Какво да правя ?
    ГРЕШКА ! Не той е спал с нея а тя с него. Не би могъл да го направи ако тя не е съгласна ...

А това е за МИДАТА !! Какво значи ‘ходим’ но не съм му пуснала. За какво излиза с теб ?! За да си похарчи излишните пари ?! Нослетата ли си търкате ?!
    Ако не правиш секс с него защо се сърдиш че го прави с друга ?! Да не се е замонашил ?! Откъде да е сигурен, че ще му пуснеш ?!

Аз лично го оправдавам . Има си гадже с което не прави секс има си и бивша, която не му отказва ... за какво да стои на сухо ?! И аз бих постъпил така !!

една година наистина е мн момчето си има нужди

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Това ,че ти казва ,че има работа ,а ходи с нея на кафе мисля, че е достатъчен ден да го оставиш преди той да те остави и унижи
    +1

Супер фен Аватара на mOBSCENE

Цитирай Първоначално написано от ognenaaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Помогнете ми моля ви ..

една година наистина е мн момчето си има нужди
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Леле майко О_o една година го държиш...

Мега фен
    Град
    Earth...
    баце
    заеби я
    всички женки изневеряват

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    баце
    заеби я
    всички женки изневеряват
    Май трябваше да прочетея по-вниматлно темата. Момиче пише, защото мисли, че приятеля и и изневерява.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от LqlQLqQxD
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    баце
    заеби я
    всички женки изневеряват
    Май трябваше да прочетея по-вниматлно темата. Момиче пише, защото мисли, че приятеля и и изневерява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си