- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че ми изневерява
изневери и ти
Ако ви интересува ..
Днес говорих с него .. Попитах го дали все още има връзка с нея .. А той се раплака и ми каза " Ти луда ли си .. ! .. Ходил съм с толкова много момичета и на нито една не съм изневерявал ... " И аз му викам а факта че най-добрата ми фр те е видяла да се натискаш с нея .. Това за мене е изневяра .. И ако продължаваш да спиш с нея и да се виждате без аз да знам ще скъсаме .. Той ми вика не съм се натискал с нея .. Тя те лъже аз искам да съм само с тебе .. Тя не значи нищо за мен вече .. При факта че за пръв път се разплака пред мене незнам какво трябва да значи но даже и в сълзите му се съмнявам ..![]()
Имай предвид, че има големи актьори.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да .. Знам .. Само незнам какво да правя .. Мисля че наистина ще се раделим .. Но после как да преодолея болката по него .. Пък аз не мога така да тръгна с едно момче без да го обичам за да забравя друго .. А пък и ние сме в една компания ..
![]()
А защо тярбва да тръгваш с някой?Брееей,все искате да имате някой-ей така,да не сте сами..![]()
Голям паляк е тоя и не си заслужава..Вземи послушай всички и му бий шута,вече няма кво да се говори..![]()
Абе мацко стига си го мислила - зарязвай го! Тоя си те върти както си иска... Нали най-добрата ти приятелка + още някакви там са го видяли с бившата му ? Тогава какво още чакаш ?!Не виждам причина всички да лъжат... Няма логика и най-добрата ти приятелка да те лъже... освен ако не го харесва и не иска да ви раздели... А пък другите за кво ше те лъжат тогава ? Той те гледа в очите и те лъже! Разиграва ти театри, а ти като първата групачка му се връзваш... Сам няма да ти признае - то се е видяло, ама тогава що не вземеш да го проследиш ? Знам, че е групаво ама в твойта ситуация ми се вижда най-удачния вариант... Проследи го, хвани го на местопрестъплението с бившата, бий му два шамара и го зарежи... Така поне ще излезнаеш достойно от цялата ситуация... щото повярвай той ако все още има нещо с нея ( в което съм 99% сигурна) те ти се подиграват зад гърба... Направи така, че поне да го зарежеш ти първа и с дойстойнство, а да не чакаш той да го направи и още повече да ти се подиграват...
Направо ти се чудя как все още го търпиш това нещоАъде остави факта, че са го виждали с нея, ама и това, че година и половина постоянно ти приказва за нея... това не ти ли говори нещо, че примерно още има чувства към нея ? Разбираемо е 1-2 пъти да я спомене, ама постоянно... Мале тва ако ми беше на мене още на втория-третия месец да съм му била шута...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не знам как си го изтърпяла,най-добре ще е да го зарежеш
GossipGirl89 мерси много ще пробвам да го проследя .. Той тази вечер щял да излиза но не ми каза с кой .. Ще видя какво точно става , но ако са ме излъгали незнам .. А ако е с нея на кафе пред сички хора ще му забия 10 туката с 7 8 ритника и да си ходи при нея .. Че барабар с него и нея ше обахта ..
Май ще ти дойде акъла в главата. Хич не му вярвай на сълзите.. те тея мъже винаги намират начини да се измъкнат, сякви ги има..![]()
Първоначално написано от Sunshine155
Аааа сори, ама ще ми кажеш ли защо писа, че ходите от година и половина, а в сегашния пост от година. Доста голямо време, за да си направила грешката случайно!! Не мислиш ли така? Колкото до него сядаш и говориш или му изпльокваш доказателствата насреща.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
давай некст,какво ощи година ли искаш да си и човек,който обича др![]()
обясни,че не искаш да я споменава.Питай го защо само я споменава![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Първоначално написано от DevilWish
Веднъж породи ли се съмнението няма отърване. Считай, че ако останеш с него все така ще я караш. Ама дали не се виждат, ама дали тва онова...... И другото е, ако мислиш, че наистина ти изневерява, може да му липсва точно секс. Не знам ти дали си девствена, но едно момче, което вече го е правило не можеш да го държиш така на сухо. И ти да си ще потърсиш друга опция.![]()
изпитай го !!! примерно една вечер му кажи аз няма да излизам лощо ми е , а го остави тои да си излезе (ако ти изневерява няма да пропусне да се види с ,, нея ,,) по някое време му званни и го питай каде е с кой е - ще получиш отговор който трябва да провериш като идиш ти тайно тайно или някоя твоя приятелка . друг начин по който съм хващала момче да ми изневерява е с фалшиф профил в aha.bg почваш да си пишиш с него после в скайпа и по деликатния начин го разпитваш като започнеш да се оплакваш от твойта връзка , той ще се отпусни и ако има нещо нередно мн често си признават изневярата![]()
И аз мисля, че има Дядо Коледа, ама няма, нали..?![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
ГРЕШКА ! Не той е спал с нея а тя с него. Не би могъл да го направи ако тя не е съгласна ...Първоначално написано от Sunshine155
А това е за МИДАТА !! Какво значи ‘ходим’ но не съм му пуснала. За какво излиза с теб ?! За да си похарчи излишните пари ?! Нослетата ли си търкате ?!Първоначално написано от Sunshine155
![]()
Ако не правиш секс с него защо се сърдиш че го прави с друга ?! Да не се е замонашил ?! Откъде да е сигурен, че ще му пуснеш ?!![]()
Аз лично го оправдавам . Има си гадже с което не прави секс има си и бивша, която не му отказва ... за какво да стои на сухо ?! И аз бих постъпил така !!![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
една година наистина е мн момчето си има нужди
Първоначално написано от ognenaaaaaa
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
баце
заеби я
всички женки изневеряват
Май трябваше да прочетея по-вниматлно темата. Момиче пише, защото мисли, че приятеля и и изневерява.Първоначално написано от Nakadah
Първоначално написано от LqlQLqQxD