- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мисля, че ми изневерява
А бе как я мислите тази работа бе ! Да се измъкнем ?! От какво да се измъкваме ?!Първоначално написано от MoHuTo
Тя му е гадже ... или поне така казва .. и НЕ МУ ПУСКА цяла година защото не била сигурна в него ?!!И после чака да не изневерява... ами няма да стане. И аз сглупих да 'чакам' една да и дойде кефа и после друг намаза ... и кво ?!
Гадже !! Да я черпи, да я води тук и там ама секс - не. И кво - връщаш се в къщи и хвърляш сперма по тавана. Че каква е разликата да имаш и да нямаш гадже тогава - така и така лъскаш ?!
Ако си купя кола ще искам да я карам , а то - хем колата в гаража - хем и автобус да не ползувам щото имам кола ..??!!
Няма да стане - ако иска да не изневерява - да прави секс с него ! Ако е двествена - има още 2 начина и тогава чак да каже - ето аз ти давам това, което искаш а ти кръшкаш. Тогава бих приел думата ИЗНЕВЯРА но да го лишаваш момчето от секс и да се сърдиш че го прави с друга ?!? Айде моля !!! Не сме балъци ... поне повечето не сме![]()
Охохохохо милаа ..
Тва ако знаеш колко ми е познато ..
Прочети ми темата..
Той винаги ме сравняваше с нея ..
И ако видиш темата ми ще разбереш кво е станало от тва "говорене" .. ;/
NeZaPoznat Е НАПЪЛНО ПРАВ..Първоначално написано от NeZaPoznat
Кво само мъжете обвинявате, кифли с кифли.. Виж се себе си ква си проста, после гаджето ти било виновно.. Не си му пуснала една година и искаш да не ти "изневерява".. Земи се в ръце, щот такива като теб- бол и вече ми се повръща от селянки. М/у другото цяла година сте заедно и му нямаш доверие? ХА- ХА- ХА! Злее..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.