- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Турска чикия vs Свирка
аз съм момиче , но определено съм за свирката ... поне според мен тя доставя повече удоволствие и на двамата![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Еми то ние плоските малко трудно за турска![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оо май.. та то няма място за сравнение. Свирка много ясно... Пък и както казаха вече турската е трудна за момичета с по-малки гърди..
Ае то това свирката е изкуство, майна.. Момчетата си имат ръце за чекиите, но сам свирка![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Ти от чие име отговаряш, че няма място за сравнение?
Ако имаш член - извинявам се.
Спрете да се месите в темите на противоположния пол и да изкривявате мнението по дадена тема на всеки!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
невиждам какво толкова е казала...Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
хах ти какво се заяждаш малка мишке апък и не си от плоска кфо се правишПървоначално написано от pebals
![]()
One 4 the money , two 4 the show
свирка
ами аз нямам цици,с които да направя хубава турска,но за сметка на това бившия ми ме наричаше "богиня" що се отнася до свирките. Така че аз предпочитам свирките от чисти съображения.
Свирчок!![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Ами за съжаление не съм изпитвал чувството от турска... Та не мога да сравня със свирката.
Свирка !!! Обичам да ми правят де..Тия чикии за мен са глупости !
Never Back Down !!!
Пушенето значително намалява броят на вашите цигари... ;d
7-1 , 7-2 , 5-0 ...ние помним !! А вие ?!
Малко ли дупки има та ще ми прави турска мани не на оферта а й съм БЪЛГАРИН![]()
Exorcism !
някой може да има различни предпочитания но явно съм сгрешил свирчока рлз![]()
За турската трябват големи цици да обгръщат х.. яко ..... иначе свирката си няма изисквания така че ..... си зависи ...но аз лично свирката предпочитам![]()
![]()
Аз пък исках да прая турска на бившия ми защото смятам че имам дадености и бих се справила,а той ми отказа защото съдържала думата ТУРСКА!!!![]()
и аз предпочитам сочнотоПървоначално написано от sme6ko123
![]()
съжалявам за неграмотното писане :Д
Стига спами МА !!!!!!!Първоначално написано от ReachlessGirl
Свирка may be...![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Баси идиота...хахахаха. Ъъ...аз...такова...нямам нищо против, ако още имаш желаниеПървоначално написано от c0ci
![]()
![]()
руска се наричаше май...Първоначално написано от golqmumnik
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
да ми духа
пробвал съм няколко пъти, защото приятелката ми има големи "възможности" и знае как да ги използва .Има доста голямо ниво на възбуда както някои предпочитат фетиша, но честно да си кажа , нищо не може да се сравни с качествената свирка. Иначе и на двете се радвам много![]()
ба по скоро ще е бразилскаПървоначално написано от fire_magic
![]()