- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мускулна треска
Какво правите,когато имате мускулна треска?Продължвате тренировките или си давате малко почивка?
Аз лично продължавам тренировки със същото темпо.Стимулира ме това,че въздействам на тялото си по някакъв начин.Знам,че попринцип не трябва да се натоварва мускула,но не мога просто.
мускулна се опрая мн бърже с добро раздвижване
продължаваш тренировките и изчистваш млечната киселина от мускулите
ами ако днес съм прекалили и имам мускулна треска утре пак ще тренирам , но с една идея по леко
Аз попринцип като тренирам много, за да нямам на другия ден треска, малко след тренировката пия 1-2 глътки бира и странното е, че действабез бъзик!
Мен пък мускулната треска ме надъхва още повечеНай-вече,когато ме болят стомашните мускули от преси
![]()
Пример:Онзи ден направих 100 коремни преси и вчера имах мускулна,която ме надъха и направих 250 коремни (след което мускулите ми се отпуснаха и до сутринта не усещах никакво напрежение в тях![]()
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да, Аспирекс също ставаПървоначално написано от _princess_
умно
Продължавам си с тренировките както съм планирала.По-бързо минава мускулната треска като се натовариш пак,а не като седиш.Ако си се пренатоварил даден ден и усещаш,че на другия няма да можеш да се мръднеш пиеш ацетизал(аспирин) и няма следа от мускулна треска.
продължавам тренировките ... но при мен не се появява мускулна треска ... изглежда мусклулите ми свикват с натоварването , ина4е след тренировка пия по един парацетамол ... май помага данякъде![]()
![]()
![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Аз след фитнес (или носене на въглищата на баба ми) пия по 1 аспирин.Чувала съм,че уж действа.А,ако вече си имам мускулна треска,то никакви тренировки не спирам.(не че кой знае какви тренировки правя)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Е парацетамола е за температура..Как ще го пиеш..Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
![]()
и да пиеш хапчета след като вече имаш мускулна, полза никаква.
пие се вечерта преди самото натоварване/бягане, коремни и т.н./
Продължават се тренировките![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
хаха не съвсем сериозно веднага след тренировка се пие парацетамол.. бяха ми казали от някъде и действаПървоначално написано от Ag
![]()
Е може.Аз когато тренирах нищо не пихПървоначално написано от sladi4ka_qni4ka
![]()
е аз не го пия постоянно ..щото все забравям ..пък и ве4е не ми се получава мускулна![]()
![]()
мускулна треска се оправя с още една мускулна треска направил си 100 коремни преси боли те корема направи още 100 и 6те ти мине![]()
аспирин и още една мусколна трескатова е съвет от тренйорката ни
Вече 5 ден ме мори страшна мускулна на пръсците.Вечерта след въпросното натоварване пих чай с аспирин.Натоварването го увеличих тея дни и може би затова още ме държи.Ще мине къде ще ходи.![]()
няма смисъл от тоя аспирин, шото следващия път пак ще имаш мускулна трескапо-добре е да ти мине от самосебе си
Аз след всяка тренировка имам, но не ми прави впечатление вече, бтв мисля, че са коремни, а не стомашни мускули (видях го по - горе)![]()