- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Несподелена любов
Здрасти,
ще ви обясня ситуацията на дълго и на широко,за да можете да ми дадете точен съвет.Познавам едно момиче от около една година,ние сме само познати-не излизаме заедно,не чатим и такива работи.Виждаме се почти всеки ден- тя има компания и просто посещава едно и също място,което посещава и моята компания.Горе доло се разбираме,от време на време подмятаме някоя приказка.И сега към главната част- аз от скоро я харесвам адски много.Мисля почти само за нея.Незнам дали ме харесва или не,но личното ми мнение е че не ме харесва.Обосновката ми-Ако ме харесваше поне малко щеше да ме заговори,щеше да ми пише понякога,а не аз винаги да започвам чата/разговора.Аз дори и незнам дали е свободна.Проблемът идва тук-не искам да съм несигорен в успеха ако разкрия чувствата си пред нея (не питайте защо..имам си лична причина,която е маловажна).От близо година от както я познавам до сега не сме ходили на кафе или нещо такова на самe и ако я поканя веднага ще разбере какво мисля.Какво да правя...да я забравя,защото съм и 'безразличен' (според мен),въпреки че много я харесвам и мисля само за нея или да се опитам някакси да я спечеля?Дайте съвет-кой от двата варианта да избера или има трети,а можеби четвърти..?![]()
След като имаш страх от неуспех,всичките ти варианти за среща,разговор или нещо подобно са обречени.Трябва да я поканиш и да стискаш палци отговорът и да е "ДА"!![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Това не е никаква любов,брато,нарича се просто физическо привличане и няма нищо общо с любовта.В младежките години всичко е привличане чрез хормоните,любов е възможна след края на пубертета.Тва че намираш някой за сладур и го гушкаш и целуваш е също като котките,кога са разгонени.
Ти какво очакваш да те заговори момичето ли? Ако го очакваш има да си чакаш бая време винаги момчето заговаря пръв поговори с нея и й кажи за чувствата си и виж какво ще стане бъди по-уверен в себе си какво си се намръщил и чакаш някой тук да ти каже точните реплики какво да ти каже, ако не си уверен в себе си или нямаш смелост забрави да имаш приятелка до себе си, а сега се стегни й я покани на кафе.
побързай преди да се привържеш прекалено много и да ти стане убер шит братле![]()
madafaka
Ако ти не си сигурен в себе си, ние ли да сме сигурни в теб?
Момичетата харесват момчета сигурни в себе си - ФАКТ !
Опитай се да поддържаш разговора, да привлечеш вниманието и към себе си.. Бъди мил и възпитан, едно момиче винаги забелязва момчетата който се държат добре с всички, не само с нея.. Сваляй я, но не бъди нахален или прекалено изявен в действията си ..
батка
вземи се у ръце
Действай и не му мисли,за да спечелиш трябва да рискуваш.
![]()
Каквито и да са личните ти причини, заради които се страхуваш от неуспеха - трябва да ги преодолееш, ако искаш нещо да се получи между вас... (или между теб и което и да е друго момиче)! Няа'а се плашиш... рискувай!![]()
Винаги съм била съгласна с мненията тиПървоначално написано от RaZzer
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Причините,поради които не искаш да й покажеш чувствата си ти си ги знаеш,но мисля,че каквито и да са няма да е чак такава катастрофа,ако все пак си пробваш късмета и опиташ.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
щом тя не ти пише ,не и пиши и ти..заговори я навън там където се събирате ,дръж се мило,направи така ,че да чатне че си (inlove)
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Абсолютно точно казано.Първоначално написано от ItalianMafia
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
и не и казваи че я харесваш![]()
Рискувай..заговори я, опознайте се и така.. но не допускай да станеш досаденУСПЕХ !
![]()