За мен още една ракия моля!

Сериозно по темата: Не само форумът. Проблема е глобален. Това е нещо като световна политика по масова идиотизация на населението. Тъпи хора -> Лесна за управление и манипулация маса. Един мислещ човек се усеща кога му говорят глупости и това не им изнася на управляващия "елит". Всички гледате телевизия. Да сте видели някой политик да даде конкретен отговор на конкретно зададен въпрос. Всички са способни да говорят по половин час, много думи, много изречения, много заучени фрази - но никакъв смисъл. Всъщност говорят без да казват нищо. Или пък пробутват прозрачни лъжи все едно всички сме идиоти. Много компании трупат милиони на гърба на идиотизирани подрастващи като ги карат чрез скрита реклама в клипове, филми и т.н. неистово да желаят тотално безполезни дрънкулки струващи майка си и баща си и да тероризират утрепаните си от работа родители да жертват 2-3 заплати за така желаната дрънкулка. За съжаление съм свидетел на яко изкривена ценностна система. И по мое време беше крива ама сега е още по-изкривена. Нивото на образованието прогресивно спада. Корупцията расте. Публична тайна е че даскалите дават частни уроци и понеже е забранено да даваш уроци на собствените си ученици ги пращаш при авера си, а той ти праща своите. Ха-ха бизнеса се развива. Учебниците стават също яко зле. Хората пишат за брой страници а не за смисъл на написаното. Абе изобщо... айде няма да пиша повече, че пак ми иде да включа нецензурния си речник.